Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 312>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2016 u 16:34
E.Nona,smile71

Aurelia,smile71Svaki dan neki novi cvijetić....

Prošle noći je palo jako puno kiše i to je dobro došlo mojim biljkama a izgleda da će opet padati...

Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2016 u 16:27
Milice prekrasne slike...tak je sve lijepo i rascvetano smile64

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2016 u 16:18
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2016 u 16:16
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2016 u 16:14

Na ovoj su različite boje cvjetovi...

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2016 u 16:06
Ovdje u susjedstvu s ružom, ovdje je najvjernija boja klematisa.....

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2016 u 16:06
krasan je smile64
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2016 u 16:02
Cvjeta još jedan, ovaj je tamnoljubičaste boje...ali na slici je svjetliji....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2016 u 16:00
Novi cvjetići na novom clematisu.... Ovdje je zanimljivo što  su potekli od iste mame a cvjetaju  različito, jedan je više plav a drugi više ljubičast....

Ovaj je više plave boje ali opet nešto zanimljivo... na istoj grani procvjetao cvijetić sa 4 latice...

i sa pet latica....

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2016 u 23:08
Enrikova nona,smile71, pozdravljam te u mome vrtu. Ti imaš veliki vrt pa možeš dosta toga posaditi a kod mene je već poprilična gužva ali još uvijek kad nešto vidim, rado bih nabavila.....( Njabolje od svega raste trava)......
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2016 u 23:03
Iberis je krasan imam ga i ja ovakav kao tvoj smile76
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2016 u 22:45
Andina, pozdravljam te u mome vrtu.smile71 Ovo, što nisam znala, pomogli forumaši ...to je papiga ili cigansko perje.....Iberis je zaista zgodan. Cvjeta u raznim nijansama....Vidjela sam na NET-u da ima i u drugim bojam, onima koje ja nemam.. crveni  i još neke druge nijanse.....
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2016 u 22:15
Ne znam što ti je ovo s velikim lišćem, ali znam da ti je drugo cvijeće jako lijepo. Posebno mi je zgodan ovaj lila jednogodišnji iberis.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2016 u 10:06
Aurelia,Hug
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2016 u 23:03
Milice u tvom vrtu prepuno razne ljepote biljaka i njihovih cvjetova smile57

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2016 u 15:55
Nešto mi je naraslo u vrtu a ne znam što je to. Da li netko zna?

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2016 u 15:55
Rajski vrtovi, smile71 hvala ti na posjeti. Ne bih znala koliko treba da juka procvjeta jer imam dva različita primjera. Jedna mala mi je cvjetala već slijedeće godine kada je posađena, onda 2-3 godine nije cvjetala pa poslije toga opet cvjeta. Trenutno još nije procvjetala, za koji dan će procvjetati ima 2 izboja za cvijet.
. Ova na slici sada cvjeta prvi puta a imam ju oko 4 - 5 godina ( mislim).

Mari,smile71, dobro mi došla...Sijala sam još žuti i crveni stolisnik ali vidim da raste samo ova boja. Još imam u dvorištu i bijeli, samonikli, taj bijeli se pokosi kad se kosi trava.....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2016 u 13:34
svega ima kod tebeClap i sve lijepo rascvjetano..baš volim vidjeti stolisnik u boji..kod mene nije opstao, nažalost
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2016 u 13:03
smile227 kakav divan clematis. Jel znaš koliko treba juki da prvi puta procvjeta. ?
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2016 u 09:42
Josipa, dobro mi došla.....smile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.