Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 102> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni rascvjetani kaktusići, a tek weigela
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ja se stalno žalim na loše-lošu ponudu cvijeća kod nas. A, iskreno, sreća što nemamo taj vaš Dolac (ili što već) jer bi me se mm odrekao...
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
dugo dugo nisam kod tebe bila,i sad sam uzivala pregledavajuci slike..zaista imas predivno cvijece ..mislila sam izdvojit kkatuse pa sukulente pa dature pa hibiskuse ..na kraju odustala jer je sve predivno
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I mene zanima koje cvijeće drže pokraj luka na placu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opet... baš je bilo cvijeće pokraj luka jel da ?
![]() Jedva čekam vidjeti slikice.. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala draga,danas sam bila na Dolcu i nisam se vratila praznih ruku ,opet ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Šetnja kod tebe me uvijek razveseli,imaš stalno nešto novo.
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Glikica,Dadinica
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Oduševljena sam!!! Onaj kaktus je poseban, kao da ima svilen cvijet.
Ma, kod tebe je sve uvijek prekrasno! |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
samo ću ti ovo natipkati
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Hvala ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Kod tebe kao i uvijek draga - prekrasno!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Hvala draga,grmeki su već presađeni u vrt ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tea,Enrikova nona,Sara
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga,kaktusić je novitet,iskreno ni ja ne znam kako bi ga nazvala,božićni,uskršnji... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Kak su vrteki (a i vrtlarice i vrtlari) živnuli kad je pala kiša i temperatura. Lijepi su ti grmeki, a bit će još ljepši kad ih presadiš u vrt pa narastu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...kako krasni rascvjetani prizori
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
i tebi
![]() ![]() Procvijetao ti je božićni, uskršnji ( ja ih uvijek miješam ) kaktus... prekrasno ! I Wiegelice su ti divne i Plumbago još divniji !!! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |