Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 282>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 20:02
mali kaktus,
pročitala sam na nečijoj temi da su cure s mora komentirale kako u našim krajevima dugo traje zima i onda sve stigne za nekoliko dana.

mislim da je to istina.
vrt se naočigled popunjava i cvjeta.
ovaj topli tjedan će napraviti čudo u vrtu.
pravu salauku!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 20:06
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Slavujvk večeras sam prvi puta prošetala tvojim vrtom i malo je reći da je prekrasan. Vidi se da je puno truda uloženo ali opet, izgleda prirodno. Moje čestitke! [IMG]smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />
desert rose, dobro došla!
Na vrh
desert rose View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2547
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje desert rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 20:30
Hvala! Evo mene opet u tvome vrtu, onda znaš da mi je lijepo kada se vraćam!Wink
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 22:19
Krasan ti je avatar Thumbs%20Up
Krasna mi je ona košara koja se  i Lantani sviđa Thumbs%20Up
Krasne lekcije o bilju  nam daješ draga Thumbs%20Up

Za sve to lijepo, korisno i sve što dijeliš sa nama tebi smile79

Rijeka

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 23:04
IRIS

značenje irisa je vjera, nada, mudrost, hrabrost i divljenje.

Iris je bila grčka božica, glasnica Bogova i personifikacija duge a djelovala je kao veza između neba i zemlje.

Ljubičasti irisi su bili posađeni na grobovima žena kako bi se pozvala božica smrti da ih vodi u zagrobni svijet.

Drevni egipatski kraljevi su se divili egzotičnosti ovog cvijeta a crteži irisa su pronađeni u nekoliko egipatskih palača.

Danas se uzgajaju u vrtovima iako se predivni primjerci mogu pronaći upravo u divljini.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2013 u 23:21
molim vas da ispraznite sandučić
Lipik
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 08:16
Originalno poslano od člana desert rose desert rose napisao:

Hvala! Evo mene opet u tvome vrtu, onda znaš da mi je lijepo kada se vraćam![IMG]smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />
desert rose, drago mi je da si tu i da ti je lijepo!
vidim da si nova na forumu pa ako možeš nešto naučiti i "prepisati" biti će mi drago.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 08:27

.....U vrtovima!Kad sunce k zapadu kreće?
Al ja vidio sam znak;
I sa sigurnošču znam da se Bog mojim uvijek šeće.
                                                       Thomas Edward Brown
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 08:32
Originalno poslano od člana Mira K Mira K napisao:

Krasan ti je avatar [IMG]smileys/smiley20.gif" height="17" width="23" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />
Krasna mi je ona košara koja se  i Lantani sviđa [IMG]smileys/smiley20.gif" height="17" width="23" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />
Krasne lekcije o bilju  nam daješ draga [IMG]smileys/smiley20.gif" height="17" width="23" align="absmiddle" alt="Thumbs%20Up" />

Za sve to lijepo, korisno i sve što dijeliš sa nama tebi [IMG]smileys/emot134.gif" height="63" width="65" align="absmiddle" alt="smile79" />

Miro,
za tvoje posjete, za cvjetiće i najljepšu poruku koju si ostavila 4. travnja u mojem vrtu
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 13:20
Sunce,rosa,rano jutro....

(Hypericum polyhyllum
)

Ajuga

Ajuga

Marijanski čičak(Sylbum marianum)

(Geum)

(Sedum matrona)

Presličica (muscari)

(Oenothera missouriensis)

Jastučac (aubrieta)

(Saxifraga stolonifera)

Potočnica(
Brunnera)

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 13:55
Draga Slavujčice, samo mogu potpisati stih koji si navela i cijelu pjesmu ostaviti u tvojem vrtu, kao potpunu potvrdu velike Istine.

Vrt je nešto predivno, Božje djelo! 
Ružičnjak mirisni, 
Bazen ukrasni, 
Špilja kamena - 
Najbolji učitelj mira stamena; 
A ipak budala 
Tvrdi da Boga nema - 
Boga nema! U vrtovima! Kad sunce k zapadu kreće? 
Al ja vidio sam znak; 
I sa sigurnošću znam da se Bog mojim uvijek šeće. 

Thomas E. Brown
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 14:30
Anaida,ovo što si napisala cijelu pjesmu me asociralo na priču o sinu i ocu Mozzartu:
Dok bi mali Mozzart spavao, otac bi na klaviru odsvirao ljestvicu ali bez zadnjeg tona.
Mozzart mlađi bi to čuo ,ustao se i odsvirao taj ton.

Ja sam ovdje napravila obrnuto.
Napisala sam kraj a ti početak, jer ova pjesma i govori o početku svih početaka.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 14:40
Meni je to najljepša pjesma o osjećaju koji imam kad vrtom šećem. I  tvojim i svojim, i svim predivnim vrtovima ovdje na forumu.

U ljepoti, u ispunjenju, u treptaju vrtova vidim Stvoritelja. I dobrotu Njegovu.

Nisam mogla odoljeti a da ti ne ostavim cijelu pjesmu, kad sam uočila da je i tebi u dušu upisana. Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 19:07
koja milina doci u lijepi vrt ,vidit lijepe biljke i procitat predivnu pjesmu ....bas uzivam u tvom vrtu ...e da ,sad kad ugleda ovu variagiranu ajugu ,sjeti se da sam  3 puta je kupovala i sadila i dok se zelena siri i buja ta variagirana mi nestane ..nece me pa nece 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 19:45
Sad možemo u tvom vrtu uživati od samog proljetnog početka
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 20:19
Za ne povjerovati koliko se promijenilo i razbujalo za ova 3 dana!
Bože, koji je to gušt gledati kako sve naočigled raste i mijenja se.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 23:25
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

koja milina doci u lijepi vrt ,vidit lijepe biljke i procitat predivnu pjesmu ....bas uzivam u tvom vrtu ...e da ,sad kad ugleda ovu variagiranu ajugu ,sjeti se da sam  3 puta je kupovala i sadila i dok se zelena siri i buja ta variagirana mi nestane ..nece me pa nece 

kamenjar,tebi izgeda nikako ne idu biljke koje se u mom vrtu najviše šire.
ali te zato bodjikavi ljepotani obožavaju
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 23:30
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Sad možemo u tvom vrtu uživati od samog proljetnog početka [IMG]smileys/smiley32.gif" align="middle" />
moon
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 23:33
Samo kratko : uživancija je biti kod tebesmile57
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2013 u 23:36
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Za ne povjerovati koliko se promijenilo i razbujalo za ova 3 dana!
Bože, koji je to gušt gledati kako sve naočigled raste i mijenja se.
dadinice,dobro si rekla da se sve naglo mjenja ali to je u mom vrtu normalno, nikada nije isti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.