Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 302303304305306 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobro si to Smrcko rekla, ma to je bila samo mala šala, meni se cvijet sviđa, a ostalo nije ni bitno. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Znači Silvek i ja imam kokotić - delphinium, super, baš mi se sviđa cvijet, a još se jadan i sam izborio da izađe na svjetlo dana. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne osvrći se na to. Ja obožavam narandžastu jer mi lijepo paše uz ten, za nju kažu da je znak ljubomore. Ja ti nikada nisam poželjela tuđe, sita sam i svog
![]() To su ti tričarije i medijisko modne gluposti. Čovjekpokloni nešto jer mu se svidjelo, bar ja tako radim. I ni vagon crvenih ruža ne pomaže gdje ljubavi nema, a gdje ljubav cvjeta ne treba ništa samo ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opet nemam riječi
![]() Onaj plavi zvončić je jednogodišnji kokotić, delphinium ajacis ![]() |
|
![]() |
|
Smrcko ljiljan je stvarno lijep, to su neki mini, a dobila sam ih od MKS, a negdje sam čitala što znače različiti cvjetovi kad se nekome poklone, npr. ruža crvena - ljubav, a najgoru karakteristiku ima narančasti ljiljan - mržnja, zavist... pa se sada mislim... ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Draga moja Kontesa, svi naši prijatelji s kontinenta su rekli da se u životu nisu smrzli kao kod nas zimi, svi bi malo ljeti, kupanje, izlasci, a kad dođe crna zima, nema nikoga, mi smo već navikli, ali sve ima svoje prednosti i nedostatke. Baš si me nasmijala Kontesa s ovom Florom, ali ako bi vi došli ja bi i pripemila i sve bi bilo besplatno i cvijeće i smještaj. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno, da čovjeku zastane dah. Ljiljan je poseban
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Lantana ti bi trebala paziti na naše zdravlje...srčeka će nas ostaviti...postajemo ljubomorni..recimo ja postajem ljubomorna na klimu u kojoj raste i cvate sve čak i po zimi,a neš ti naših 4 mj potencijalno dobrog vremena
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kod mene se ispadala kiša već dva dana, a sada udarila bura, baš je nekako zima, cvijeću je bolje nego kad su one vrućine. Ima nekih novih i nekih starih procvalih cvjetova, kad već nisam bila na Flori i nešto kupila, cijelo jutro gledam kako ste se lijepo ponovile i razmjenile
Ljiljani ![]() ![]() Ovo je samo izniklo i ima ga Shasha, neki zvončić, možda je došlo sjeme s njenim biljčicama ![]() Ovi asteri su pobrkali godišnje doba, ovo su jesenski, ali ipak cvjetaju ![]() ![]() U kamenjaru ova mala ineresantna kamenjarka ![]() ![]() Procvjetali i ovi kultivirani timijani što mirišu na limun ![]() ![]() Festuca ![]() Jedan jedini pakujac, neki novi ![]() Sukulent ![]() Na samom dnu kamenjara još jedna lantana ![]() Kaktus još uvijek cvjeta ima već i plodove ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Tako i ja Horti stojim pred onim tvojim divovima (digitalis) i baš se mislim da ga i imam kako bi ga lijepo sad istukla bura ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Niho samo nemoj puno vikat da te ne zaboli grlo, tko će pazit na to tvoje cvijeće i kaktuse ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
I kod mene bura, ala je zima, a ja došla na posao skuterom, brrrr.... |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Meni se najviše sviđa žuto-bijela, ove su nekako kričave, ali su efektne za vidjeti. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Lantana pred tvojim imenjakinjama mogu samo ovako
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
lantana------nemam riječi -------presretna sam kad vidim ovako nešto ....tu se ni ne može dati komentar-to samo vičeš aaaaaaaaaaaaaaa-i idemo dalje
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
evo tu počela puhat bura..nadam se da će otjerat ove nagomilane oblake..
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Lantane su ti predivne. Uživam u tvojima jer ću još morati pričekati dok vidim one dvije moje pod prozorom spavaće sobe.Moja je jedna ovakva narandžasta sa žutim, a druga je roza s bijelim.
|
|
![]() |
|
Silvek
![]() Smrcko, lantane traže puno sunca, a ljeti pogotovu ako su u pitaru i puno vode. Duda-love nema problema za sunčanu, samo ti drži na pameti, ja isto imam goste i već dva dana lije, ali oni samo sjede na terasi i gledaju more i cvijeće i kažu da im je dobro, danas su trebali ići, ali ostat će još. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
pijem kavicu i gledam tvoj vrt..mislim da ću te morati malo operušati za sunčanu...iz dva razloga1.jer je jako simpa 2.pa najstarija sestra mi se zove Sunčana
![]() joj kod mene lije kiša ko iz kabla ..daj tračak nade da kod tebe se razvedrava
![]() |
|
![]() |
|
Tvoje lantane su me ostavile bez daha
![]() ![]() Kako se one uzgajaju i traže li puno direktnog sunca? Bungi ti je prekrasna ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 302303304305306 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |