Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 302303304305306 370>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:46
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Ne osvrći se na to. Ja obožavam narandžastu jer mi lijepo paše uz ten, za nju kažu da je znak ljubomore. Ja ti nikada nisam poželjela tuđe, sita sam i svogWink
To su ti tričarije i medijisko modne gluposti. Čovjekpokloni nešto jer mu se svidjelo, bar ja tako radim.

I ni vagon crvenih ruža ne pomaže gdje ljubavi nema, a gdje ljubav cvjeta ne treba ništa samo .

Dobro si to Smrcko rekla, ma to je bila samo mala šala, meni se cvijet sviđa, a ostalo nije ni bitno.
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:44
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Opet nemam riječi smile93
Onaj plavi zvončić je jednogodišnji kokotić, delphinium ajacisWink

Znači Silvek i ja imam kokotić - delphinium, super, baš mi se sviđa cvijet, a još se jadan i sam izborio da izađe na svjetlo dana.
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:41
Ne osvrći se na to. Ja obožavam narandžastu jer mi lijepo paše uz ten, za nju kažu da je znak ljubomore. Ja ti nikada nisam poželjela tuđe, sita sam i svogWink
To su ti tričarije i medijisko modne gluposti. Čovjekpokloni nešto jer mu se svidjelo, bar ja tako radim.

I ni vagon crvenih ruža ne pomaže gdje ljubavi nema, a gdje ljubav cvjeta ne treba ništa samo .
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:38
Opet nemam riječi smile93
Onaj plavi zvončić je jednogodišnji kokotić, delphinium ajacisWink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:33
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Prekrasno, da čovjeku zastane dah. Ljiljan je posebansmile141

Smrcko ljiljan je stvarno lijep, to su neki mini, a dobila sam ih od MKS, a negdje sam čitala što znače različiti cvjetovi kad se nekome poklone, npr. ruža crvena - ljubav, a najgoru karakteristiku ima narančasti ljiljan - mržnja, zavist... pa se sada mislim... smile180
smile180
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 22:21
Originalno poslano od člana kontesaa kontesaa napisao:

Lantana ti bi trebala paziti na naše zdravlje...srčeka će nas ostaviti...postajemo ljubomorni..recimo ja postajem ljubomorna na klimu u kojoj raste i cvate sve čak i po zimi,a neš ti naših 4 mj potencijalno dobrog vremena smile42 a što se Flore tiče, ti ju možeš komotno u svom dvorištu prirediti WinkThumbs%20Up

Draga moja Kontesa, svi naši prijatelji s kontinenta su rekli da se u životu nisu smrzli kao kod nas zimi, svi bi malo ljeti, kupanje, izlasci, a kad dođe crna zima, nema nikoga, mi smo već navikli, ali sve ima svoje prednosti i nedostatke. Baš si me nasmijala Kontesa s ovom Florom, ali ako bi vi došli ja bi i pripemila i sve bi bilo besplatno i cvijeće i smještaj.Wink
život je more
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 21:46
Prekrasno, da čovjeku zastane dah. Ljiljan je posebansmile141
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 15:02
Lantana ti bi trebala paziti na naše zdravlje...srčeka će nas ostaviti...postajemo ljubomorni..recimo ja postajem ljubomorna na klimu u kojoj raste i cvate sve čak i po zimi,a neš ti naših 4 mj potencijalno dobrog vremena smile42 a što se Flore tiče, ti ju možeš komotno u svom dvorištu prirediti WinkThumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 14:49
Kod mene se ispadala kiša već dva dana, a sada udarila bura, baš je nekako zima, cvijeću je bolje nego kad su one vrućine. Ima nekih novih i nekih starih procvalih cvjetova, kad već nisam bila na Flori i nešto kupila, cijelo jutro gledam kako ste se lijepo ponovile i razmjenile

Ljiljani

Ovo je samo izniklo i ima ga Shasha, neki zvončić, možda je došlo sjeme s njenim biljčicama

Ovi asteri su pobrkali godišnje doba, ovo su jesenski, ali ipak cvjetaju

U kamenjaru ova mala ineresantna kamenjarka

Procvjetali i ovi kultivirani timijani što mirišu na limun

Festuca

Jedan jedini pakujac, neki novi

Sukulent

Na samom dnu kamenjara još jedna lantana

Kaktus još uvijek cvjeta ima već i plodove

život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 13:36
Originalno poslano od člana Horti Horti napisao:

Lantana pred tvojim imenjakinjama mogu samo ovako smile64

Tako i ja Horti stojim pred onim tvojim divovima (digitalis) i baš se mislim da ga i imam kako bi ga lijepo sad istukla bura Wink
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 13:33
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

lantana------nemam riječi -------presretna sam kad vidim ovako nešto ....tu se ni ne može dati komentar-to samo vičeš aaaaaaaaaaaaaaa-i idemo daljesmile57

Niho samo nemoj puno vikat da te ne zaboli grlo, tko će pazit na to tvoje cvijeće i kaktuseWink
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 13:33
Originalno poslano od člana Duda-Lave Duda-Lave napisao:

evo tu počela puhat bura..nadam se da će otjerat ove nagomilane oblake..

I kod mene bura, ala je zima, a ja došla na posao skuterom, brrrr....
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 13:29
Originalno poslano od člana lana2 lana2 napisao:

Lantane su ti predivne. Uživam u tvojima jer ću još morati pričekati dok vidim one dvije moje pod prozorom spavaće sobe.Moja je jedna ovakva narandžasta sa žutim, a druga je roza s bijelim.

Meni se najviše sviđa žuto-bijela, ove su nekako kričave, ali su efektne za vidjeti.
život je more
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 13:10
Lantana pred tvojim imenjakinjama mogu samo ovako smile64
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 11:02
lantana------nemam riječi -------presretna sam kad vidim ovako nešto ....tu se ni ne može dati komentar-to samo vičeš aaaaaaaaaaaaaaa-i idemo daljesmile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 10:59
evo tu počela puhat bura..nadam se da će otjerat ove nagomilane oblake..
Na vrh
lana2 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
DONATOR

Bodovi: 4717
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 10:56
Lantane su ti predivne. Uživam u tvojima jer ću još morati pričekati dok vidim one dvije moje pod prozorom spavaće sobe.Moja je jedna ovakva narandžasta sa žutim, a druga je roza s bijelim.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 10:47
Silvek Wink

Smrcko, lantane traže puno sunca, a ljeti pogotovu ako su u pitaru i puno vode.

Duda-love nema problema za sunčanu, samo ti drži na pameti, ja isto imam goste i već dva dana lije, ali oni samo sjede na terasi i gledaju more i cvijeće i kažu da im je dobro, danas su trebali ići, ali ostat će još.
život je more
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 08:21
pijem kavicu i gledam tvoj vrt..mislim da ću te morati malo operušati za sunčanu...iz dva razloga1.jer je jako simpa 2.pa najstarija sestra mi se zove Sunčana LOL
joj kod mene lije kiša ko iz kabla ..daj tračak nade da kod tebe se razvedravaTongueimam turiste al su zatvoreni u apartmanu 2 dana jadnički mislim daće danas ća 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 23:32
Tvoje lantane su me ostavile bez dahasmile39smile39
Kako se one uzgajaju i traže li puno direktnog sunca?

Bungi ti je prekrasnasmile64. Imam i ja bungicusmile213
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 302303304305306 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,719 sekundi.