OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 304305306307308 374> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oh, Otok, ovo je preprepreprekrasno!!!!! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja došla u tvoj vrt da dočekam ljeto
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A ja poželila da u njemu ostanem. Ovo je Raj!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za zadnje ovogodisnje proljetne slike
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Na prethodnoj strani pokazala sam vam moje dvorište negdje od sredine, a "početak" sam preskočila.
Pa evo ga sada ![]() kako sam njih mogla zaboraviti? ![]() ![]() I malo detalja sirotica/aptenia ![]() vinke ![]() ljepotica ruselija ![]() Hibiskus - napokon jedan cvijet, pupoljaka ko u priči, a otpadaju jedan za drugim. Jedva čekam da dođem s posla jer bi trebalo biti otvoreno nekoliko cvjetova ![]() I to bi bilo to što se gornjeg dvorišta tiče. Nove slike bit će kad nešto novo procvjeta, a to će biti vjerovatno danas ![]() Do tada ćemo sići ovim stepenicama u donji vrt ![]() a slike slijede ovih dana |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a to je taj dragoljub milkmaid
![]() ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijep ti je i početak i kraj! nego, da te pitam, je li ti ono imaš i gospara! nešta san škicnula na 3. slici šta mi jako liči na njega, a ja ti jednoga uzgajam!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Je Mari, to je taj dragoljub. Zapravo mi je ljepši onaj narančasti, a najljepši bi bilo pomiješani, ali mi drugi nisu narasli.
Antonija, imaš oko sokolovo! Tamo među važićima je i gospar. Hvala svima na posjeti.l |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
preljepo kao i uvijek, gušt je prošetati tvojim vrtom
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Vrt ti neću više hvaliti - znaš dobro što mislim. Ni sukulente ! Samo da ti se javim da je i mom "jaju na oko" nestao žutanjak
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Mogu samo izustiti
![]() ![]() ![]() Uvijek savršeno ![]() |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Jako lepo i razdrgano...samo da gledas i gledas...
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
mmmmmmmmmmm.......sve je lijepo....
Ja bi ipak izdvojila cikasicu sa volančekom i nježnog dragoljuba!!!!!mmm... |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Došla i ja, došla i ja! Mami me otočko sunčeko, klima i more stoga rado dolazim u tvoj kraj... Ali se svakodnevno vraćam najviše radi ovog vrta na otoku!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
prošetala tvojim prekrasnim vrtom,
![]() |
|
![]() |
|
Jaje na oko - trebao je biti bijeli cvjetić, u sredini žut. Već sam rekla da su se kod mene odvojili bjelanjak od žutanjka, neki su cvjetići potpuno bijeli, drugi potpuno žuti bjelanjak ![]() žutanjak ![]() Pa i nije neki cvijet, ali bar smo se zabavili ![]() Anaida i Mali kaktus, ja i dalje ne znam kako sam vam uspjela poslati žute gazanije, kad ih kod mene nije bilo. A ne znam ni otkuda kod mene ova žuta, na tom mjestu nisam sadila gazanije, sama se je za to pobrinula ![]() ![]() I da, dočekao me jučer kad sam došla s posla rascvjetali hibiskus, baš mi je zgodan ![]() Dan je prekrasan, burica puše, osušila sve što sam jučer navečer zalila. Dobit ću nagradu našeg Vodovoda kao najveći potrošač vode, isušit ću Vransko jezero ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Moja sada cvate - žuta, žuta da žuća biti ne može
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otok draga,gazanija je tako žuuuuta,da ne može bolje biti,ali je i tako lijepa da ju je milina gledati.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 304305306307308 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |