Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 69> |
Korisnik | |
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bajka je bajka i ništa drugo.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
cleome su predivne..dok nisam vidjela na forumu nisam ni znala za njih a tako su super
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
vidio sam zuti oleander,dobro si ga njegovala.Moj crveni izgleda nebude cvao ove godine.
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ne znam zašto ti ne bude cvao jer i ja sam za sebe ostavila istu grančicu ,isto je bila u vodi cijelu zimu i sad mi pušta cvijet. Ali možda če meni cvasti zato jer svaki tjedan kad prihranjujem pelargonije prihranim i oleandere. |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Stefkaja,meni su ti one postale tako drage ,a isto nisam znala za njih prije ovog foruma. Bit će sjemena ,pa ko voli ,nek izvoli ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
ako će biti sjemena i ja bi malo...
|
|
![]() |
|
Nema problema .Kad sazrije,na vrijeme ću obavijestiti i šaljite adresu na PP .
|
|
![]() |
|
može, može..veselim se svakom novom cvijetu kao malo dijete
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() |
|
Hvala ti ,Flavia kaj si me ispravila
![]() Ja stalno motam te ostiče i gazanije.Dosta su mi slični . Znači gazanije su trajnice,a ostići jednogodišnje ? Ma,oba dvoje mi je lijepo ![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Plumbago je baš
![]() |
|
![]() |
|
plumbago je super...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Jel se plumbago može razmnožiti reznicama?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Plumbago je prekrasan, koje plavetnilo...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Athena,nisam još probala mada sam bila dobila jednu reznicu sa puštenim korjenčićima ali mi se bila uništila tako da sam si kupila na placu plumbaga koji je već cvao. Hvala svima na posjeti mog vrta ![]() Evo još malo novih slikica. Verbena ![]() ![]() Mirisna ruža Double Delight. ![]() ![]() ![]() Ovo je zapravo neki korov koji je sam niknuo u mom vrteku .Pustila sam ga da raste.Pa, nije ni tak loš. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kod tebe je sve divno...sve cvate pa čak i korov..
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |