Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 80>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 22:16
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

draga  Kaća smile79 mislim na onu salvetu sa prve slike sa posude za cvijeće,hvala ti do neba!

ma nema na cemu draga,posalji mi adresu na ppsmile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 21:57
draga  Kaća smile79 mislim na onu salvetu sa prve slike sa posude za cvijeće,hvala ti do neba!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 21:47
hvala vam cure drage,milo mi je sto vam se sviđaju moje mackarijesmile79smile79smile79smile80smile86
rose ima tu svega i salveta i printa,anđeli na prvoj kutijici i na zadnjem radu,i dama na skrinjici su print,ostalo su salvete..
svjet vidim da si nova na forumu,dobro nam doslasmile73
anastazija ovo zadnje je drvena dascica,kao i vec viđene kod mene,samo je izrezana u malo neobicnom obliku..
hana hvala ti sto si nasla vremena i volje pregledati cijelu moju galeriju,ako mislis na salvetu sa posude za cvijece,nju iman i mogu ti poslati..a ovu sa skrinjice isto iman,ali samo jedan komad i uskoro cu s njom nesto radit,pa se ne mogu rastat od njeWink
cure jos jednom hvala svima na komentarima,i sto skicnete moje radove..smile58smile76smile79
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 21:24
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

evo sto sam radila kroz protekli tjedan.

nisam mogla pronac malu,kriznu kacavidu,pa nisan odvidavala metalne dijelove na ovoj skrinjici,pa san opet sve pomuljala,kako rece gogs

boje na skrinjici i ovoj slici nemaju veze sa onim u prirodi,podloga na slici je skroz zuta,a skrinjica je kivi zelena

evo upravo sam pregledala cijelu tvoju galeriju i stvarno su ti prekrasni radovi ali ovo izdvajam posebno.....divota jedna..... molim te reci mi gdje ima takvih salveta za kupiti ili imaš možda ti koju? Rado bih probala nešto a ovo mi je motiv do sada najljepši što se ruža tiče
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 21:02
kaća, dobro si ti to namackala! kutijice su mi prekrasne, a i ovo zadnje ali nikako ne kužim šta je to?!
Na vrh
svjet View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svjet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 20:55
Ovo je prekrasno,smile39
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 20:19
sve mi je lipo ali ova prva kutijica mi je savršena Thumbs%20Up
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 20:12
prekrasni radovi!smile141 motivi,jesu li salvete ili print?
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 20:04
evo i ja nesto malo mackala

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 21:10
karmensmile79,rennsmile79,plavi cvijetsmile79,hvala vam najljepsa,od srca,na divnim komentaraimasmile76
Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 10:15
prekasno mi je, prekrasno!!! :)
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 10:12
kaćo, ovo je odmor za oči!!!smile93
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2009 u 01:50
Kaćo draga ti si mi uzor. Zaista si majstorica
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2009 u 12:26
Kaća daj se ti bar malo trgni...
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2009 u 11:42
dzombasmile79,tatjanasmile79
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 15:15

cure svimasmile79..evo nesto malo sam radila,jos manje poslikala,za sada samo ova tri rada..
ovu skrinjicu i okvir smo,mi cure iz splita poklonili nasem adminu i njegovoj ivani,za uspomenu na posijet splitu i ugodno druzenje(tko nije vidio,slike tog druzenja imate u okupljanjima u temi "nima splita do splita")..mene dopalo da ih oslikam...cure hvala na povijerenjuHeart

draga moja,škrinjica je krasna! svaka čast! još da isprazniš sandučić.smile55smile94
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 12:49
Jako ljep poklon za admin. i njegovu suprugu...bas lijepa uspomena.... nego,evo vec par puta nesto napisem pa obrisem jer nemogu da nadjem rijeci koje bi opisale svu ovu ljepotu koju ti/vi radite.... Clap Clap Clap Clap....
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 10:40

Originalno poslano od člana omnia violet omnia violet napisao:

smile55za sve radove. Stvarno su savršeni..ali pitala bih te jedno pitanje....koju boju koristis za podlogu na onim kuglicama? ( imam ih namjeru i ja za ovaj božić raditi, što sebi što za poklone)

hvala najljepsa draga omnia violetsmile79..na svim mojim radovima,pa tako i na kuglicama,je bijeli akrilni lak(pakovanje od 1 kg) nijansiran po potrebi,a najcesce sa oker bojom..na kuglicama je upravo oker smijesan sa bijelom..za nijansiranje koristim ili tempere ili akrilne lakove kupljene u hobby art ducanima..smile78
hvala....probat ču pa ako što ne ispadne ,pitat ču...
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 10:35
Originalno poslano od člana omnia violet omnia violet napisao:

smile55za sve radove. Stvarno su savršeni..ali pitala bih te jedno pitanje....koju boju koristis za podlogu na onim kuglicama? ( imam ih namjeru i ja za ovaj božić raditi, što sebi što za poklone)

hvala najljepsa draga omnia violetsmile79..na svim mojim radovima,pa tako i na kuglicama,je bijeli akrilni lak(pakovanje od 1 kg) nijansiran po potrebi,a najcesce sa oker bojom..na kuglicama je upravo oker smijesan sa bijelom..za nijansiranje koristim ili tempere ili akrilne lakove kupljene u hobby art ducanima..smile78
Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 09:46
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.