kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 80> |
Korisnik | ||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ma nema na cemu draga,posalji mi adresu na pp ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
draga Kaća
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
hvala vam cure drage,milo mi je sto vam se sviđaju moje mackarije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rose ima tu svega i salveta i printa,anđeli na prvoj kutijici i na zadnjem radu,i dama na skrinjici su print,ostalo su salvete.. svjet vidim da si nova na forumu,dobro nam dosla ![]() anastazija ovo zadnje je drvena dascica,kao i vec viđene kod mene,samo je izrezana u malo neobicnom obliku.. hana hvala ti sto si nasla vremena i volje pregledati cijelu moju galeriju,ako mislis na salvetu sa posude za cvijece,nju iman i mogu ti poslati..a ovu sa skrinjice isto iman,ali samo jedan komad i uskoro cu s njom nesto radit,pa se ne mogu rastat od nje ![]() cure jos jednom hvala svima na komentarima,i sto skicnete moje radove.. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
evo upravo sam pregledala cijelu tvoju galeriju i stvarno su ti prekrasni radovi ali ovo izdvajam posebno.....divota jedna..... molim te reci mi gdje ima takvih salveta za kupiti ili imaš možda ti koju? Rado bih probala nešto a ovo mi je motiv do sada najljepši što se ruža tiče
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
kaća, dobro si ti to namackala! kutijice su mi prekrasne, a i ovo zadnje ali nikako ne kužim šta je to?!
|
||
![]() |
||
svjet ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1 |
|
Ovo je prekrasno,
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
sve mi je lipo ali ova prva kutijica mi je savršena
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
prekrasni radovi!
![]() |
||
![]() |
||
|
evo i ja nesto malo mackala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
karmen
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
prekasno mi je, prekrasno!!! :)
|
||
![]() |
||
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
|
kaćo, ovo je odmor za oči!!!
![]() |
||
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Kaćo draga ti si mi uzor. Zaista si majstorica
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Kaća daj se ti bar malo trgni...
|
||
![]() |
||
|
dzomba
![]() ![]() |
||
![]() |
||
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
|
draga moja,škrinjica je krasna! svaka čast! još da isprazniš sandučić. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|
Jako ljep poklon za admin. i njegovu suprugu...bas lijepa uspomena.... nego,evo vec par puta nesto napisem pa obrisem jer nemogu da nadjem rijeci koje bi opisale svu ovu ljepotu koju ti/vi radite....
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||
![]() |
||
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
|
||
![]() |
||
|
hvala najljepsa draga omnia violet ![]() ![]() |
||
![]() |
||
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |