Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Nataša! Ovo mi je bilo zanimljivo za raditi jer je malo drugačije... A ja sam ti dijagnosticirana kao picajzlasta, pa puno planiram, kombiniram, tražim i bla, bla... zato kod mene izrada traje... a i svaki rad je i nekakav poklon ili sitna narudžbica tako da ima svrhu, a to volim...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
izzy jel trebam još nešto napisat? mislim da su druge sve napisale, a ja samo mogu ponovit njihove riči.
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
More, ti to odrađuješ noćnu smjenu?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
a znaš mene
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
meni je ovaj rad krasan...originalna ideja i maštovito vrlo...ja sam ljubiteljica morskih motiva...samo bi izbacila ptičicu i stavila recimo morskog konjića...mislim da će prijateljica biti
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Izvrstan rad! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej ovo je super ispalo!!!
Super si ukomponirala trakicu i mašnicu sa platnima.
A gdje si nabavila onaj drveni držač za platna?
|
|
![]() |
|
Drveni držač za platna?
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
u tvom slučaju je to da si picajzlasta pozitivna osobina. samo nastavi biti takva! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jesi, jesi
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Draga Izzy! Tek sam danas pogledala tvoje radove i skoro sam pala u nesvjest od divljenja onoj kutijici za mladenku... Odavno nisam vidila nešto tako originalno, profinjeno i lijepo.
![]() I one slikice na školjkice su ti originalne... Jednom rječju preeeekrasno...
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
U potpunosti se slažem sa gore iznešenim komentarima.... Zaista orginalni, profinjeni i jako lijepo napravljeni radovi.....svaka čast Izzy
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure, iskreno, svima... Evo, trudim se i sve što napravim rado podijelim s vama! Jutros je otišao shabby ukrasić i frendica je bila oduševljena, skroz mi je bila smiješna, baš uživa u takvim stvarima... Jako je lijep osjećaj napraviti nešto što se nekome sviđa i kad uživa u tome, isplati se i vrijeme i trud i sve ostalo!
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
drago mi je da je prijateljica zadovoljna...i ja bi bila....
![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Što drugo reći nego,savršeno,a k tome još i shabby,obožavam ga.
Neki put mi se čini da sam trebala biti rođena u ono vrijeme kad su ljudi živjeli u starim drvenim kućicama i kad je sve izgledalo staro i pohabano. |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Da, i za taj osječaj da si nekoga razveselio svojim radom, nitko to nemože platiti nikakvim novcima. To je onaj pravi i iskreni doživljaj....
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Izzy, nakon pregleda tvoje galerije u topicu Razni hobi, brzo sam se prebacila ovdje i evo me, već više od 2 sata šetam tvojom galerijom i ne mogu prestati... Bez teksta sam
![]() ![]() Dakle, sve od reda, od prvih do posljednjeg rada, ogledalo perfekcije, izuzetne imaginacije i spretnosti, snalažljivosti i kreativne hrabrosti...
Mogu se samo pokloniti i s nestrpljenjem kao i ostali iščekivati novo čudo iz tvoje tvornice čudesa
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Joj ljudi, ostavljate me bez teksta!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |