Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lula

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 49>
Korisnik
Poruka
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 11:32
smile94smile94 ...polako, polako sam se došunjala do tvoje galerije čim sam vidjela da si nešto postala u nadi da ću opet vidjeti nešto prekrasno...i, nisam se prevarila Wink ....savršen komplet, krasan motiv (BTW, salvetica, decoupage papir ili print?) sve u svemu, još jedan dragulj u nizu krasota izašlih iz tvoje radionice čudesa smile120

P.S. etui je iz istog dućana ko i četka?? Geek
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 14:08
uh, kod tebe sam u zaostatku... prvo: ogledalce, ogledalce - prekrasno mi je. i baš zato što nije prešareno. onda onaj kompletić za staviti na lager u slučaju dječjih rođendana - neka klinceza će biti jako sretna! ali etui za naočale... vidim da ću i ja svoj morati srediti. super si to odradila! 
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 18:29
Krasno!
ANĐELKA
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 20:09
Još jedan savršen komplet
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 20:39
Sad mi je krivo što ne nosim naočale...a možda bi jedne sunčane mogle stati unutra!?
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 22:04
Hvala ...curice moje...
Primavera ...četka i etui su iz istog dučana...reči ću samo onog na o...da nebi bilo da reklamiram. Četka je drvena po 7 kn, a etui je imao neke životinje pa sam se ponašala kao da ih nema, on je koštao 6 kn. A radila sam sa salvetom...dobila jednu i dugo je čuval dok nisam odlučila što ću s njom. Moja majka se zove kao taj cvjetak...pa mi je zato drag.
Anastazija...ode moj kompletić...još jučer...još ga nisam bila ni polakirala a moje srednje djete donjelo je pozivnicuCry.
Dada naravno da mogu i sunčane u etui...samo nesmiju biti jako velike jer nije nešto velik...

Svima redom po pusa...smile78
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 08:44
Koji prekrasan cracle....a tek motiv...svaka čast!!!!!!!!!!!smile141
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 13:00
Wink ...hihi, valjda etui zbog tih živina nisam skužila u dućanu, dakle treba gledati i ono kaj ti se baš ne svidja, i zamišljati u novom ruhu...svaka čast draga Lula, veli mi MM da ovakve etuie (ajme jezik polomit  ) koriste neki za stavit unutra mobitel...pa svakako nije loša ideja... salvetica s đurđicama mi je posebna, tražim takav ili sličan motiv već dosta dugo jer bih htjela svoju kumu iznenaditi koja nosi isto ime, ali nisam baš imala sreće do sada...morat ću ponovo u potragu Strumf...još jednom sve pohvale smile141
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 13:44
Primavera ..nemam istu salvetu, ali imam još koju drugačiju sa đurđicama...pošaji mi na pp adresu da ti pošaljem ...podijelit ću nam popola....
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 13:47

Drage moje....znam da ste ga jednom već vidjele u mojoj galeriji, ali zato baš su poslikano staro i novo ogledalo. Za mene je ovaj duplić jako važan jer eto prihvatila sam prvu narudžbu i jesss prodala ogledalo ono sa makovima i ovo novo sa suncokretima. Rađeno je ipak malo drugačije...ukombinirala sam zlatni prah i smeđu uljanu...tako da ga ipak malo posvijetlim...eto mojih klonova

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 13:54
Jako lijepi radovi...predivan cracle (ja uvijek hvalim cracle jer mi baš ne ide)..tako da me ovakvi radovi obaraju s nogu..svaka častsmile141
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 14:26
Lula, tvoji radovi me ostavljaju bez teksta, sve je to naprosto savršeno, i motivi, i tehnika, još ova ogledala ovako na žutom zidu se posebno ističu!Savršeno! smile126
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 14:58
krasno......
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 15:02
krasno, nije ni čudo da si dobila narudžbu.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 20:33
predivno
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 07:28
Prekrasno! Tko ne bi želio takvo ogledalo u svom stanu?
ANĐELKA
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 08:28
Prekrasno ogledalo!
Na vrh
martina1306 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 189
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martina1306 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 08:53
ogledalo je smile79
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 08:54
Gledam i divim se!!smile58
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 10:54

Božica,dori-st, leonarda, ElzaBuba, hana,anđelka, piramida, martina1306, monna-1....hvala vam curice moje drage....lijepo je znati da se ono što radimo sviđa onima do čijeg nam je mišljenja stalo...smile71

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.