lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 49> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. etui je iz istog dućana ko i četka??
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
uh, kod tebe sam u zaostatku... prvo: ogledalce, ogledalce - prekrasno mi je. i baš zato što nije prešareno. onda onaj kompletić za staviti na lager u slučaju dječjih rođendana - neka klinceza će biti jako sretna! ali etui za naočale... vidim da ću i ja svoj morati srediti. super si to odradila!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Krasno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Još jedan savršen komplet
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Sad mi je krivo što ne nosim naočale...a možda bi jedne sunčane mogle stati unutra!?
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hvala ...curice moje...
Primavera ...četka i etui su iz istog dučana...reči ću samo onog na o...da nebi bilo da reklamiram. Četka je drvena po 7 kn, a etui je imao neke životinje pa sam se ponašala kao da ih nema, on je koštao 6 kn. A radila sam sa salvetom...dobila jednu i dugo je čuval dok nisam odlučila što ću s njom. Moja majka se zove kao taj cvjetak...pa mi je zato drag.
Anastazija...ode moj kompletić...još jučer...još ga nisam bila ni polakirala a moje srednje djete donjelo je pozivnicu
![]() Dada naravno da mogu i sunčane u etui...samo nesmiju biti jako velike jer nije nešto velik...
Svima redom po pusa...
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Primavera ..nemam istu salvetu, ali imam još koju drugačiju sa đurđicama...pošaji mi na pp adresu da ti pošaljem ...podijelit ću nam popola....
|
|
![]() |
|
Drage moje....znam da ste ga jednom već vidjele u mojoj galeriji, ali zato baš su poslikano staro i novo ogledalo. Za mene je ovaj duplić jako važan jer eto prihvatila sam prvu narudžbu i jesss prodala ogledalo ono sa makovima i ovo novo sa suncokretima. Rađeno je ipak malo drugačije...ukombinirala sam zlatni prah i smeđu uljanu...tako da ga ipak malo posvijetlim...eto mojih klonova |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Jako lijepi radovi...predivan cracle (ja uvijek hvalim cracle jer mi baš ne ide)..tako da me ovakvi radovi obaraju s nogu..svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Lula, tvoji radovi me ostavljaju bez teksta, sve je to naprosto savršeno, i motivi, i tehnika, još ova ogledala ovako na žutom zidu se posebno ističu!Savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
krasno......
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
krasno, nije ni čudo da si dobila narudžbu.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivno
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno! Tko ne bi želio takvo ogledalo u svom stanu?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno ogledalo!
|
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
ogledalo je
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Gledam i divim se!!
![]() |
|
![]() |
|
Božica,dori-st, leonarda, ElzaBuba, hana,anđelka, piramida, martina1306, monna-1....hvala vam curice moje drage....lijepo je znati da se ono što radimo sviđa onima do čijeg nam je mišljenja stalo... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |