natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 109> |
Korisnik | ||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hvala ti drago proljeće, da nas je netko vratio na pravu temu...eto mene i anastazije negdje otprilike kao u priči čardak ni na nebu ni na zemlji...al, pobjegosmo sa time mi dalje... hvala ti ... moram priznati da mi je kutijica prirasla srcu, a nadam s eda će i dotičnoj osobi kad aje dobije.... |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
fajterice jedna.... ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Svi polude nakon 23 sata...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
šta poslije 23...ja luda svih 24 na dan
![]() |
||
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Ja sam luda 48 sati na dan...ha ha ..daj si malo očisti pm...pun ti je
|
||
![]() |
||
|
opet...hahahah....ma nemoguće...meni to da se desi...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
jel to imaš tečaj crtanja preko pm-a?
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
... dobit ćemo ...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Sorry...vračam temu....
![]() ![]() ![]() [/QUOTE] |
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
malena malena ima puno toga što mi još uvijek ne ide baš od ruke, ali sam poznatog lavovskog temperamenta, pa nikako ne odustajem, već vježbam, vježbam i vježbam... ![]() ali zato priznajem da mi crtanje i slikanje ne ide, ama baš nikako, unatoč silnom vježbanju, vježbanju i vježbanju... ![]() [/QUOTE] hoćeš li mi molim te definirati slikanje!!!!!! ja sam to oduvijek smatrala ličnim izražavanjem, tako da ni za koga ne mogu reći da slika ili ne.... ja imam nekih "slikarskih" brljotina sa kojim sam zadovoljna i smatram se slikarom! mislim da je važnije zadovoljstvo koje donosi igranje sa bojama nego konačni rezultat i po tome sam najbolji slikar na svijetu! a gledajući tvoju temu, kako sve urediš salvetice i dodaš boje na pravom mjestu, po meni si bolja od dalija (on mi je ubjedljivo najbolji od tih priznatih) ili michelangela! često na izložbama vidim slike na kojima ja samo vidim boju ili pokret kistom i mogu ti reći da "slikari" ili njihova vizija nije bliska mojoj! uh, što se ja raspričah, ali nadam se da si me shvatila
![]() i na kraju, izvinjavam se što sam opet skrenula s teme, ali stvarno nisam mogla odoljeti da ne komentiram tvoje radove i ljepotu koja izbija iz njih
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Kutija je ispala super. Jako mi se sviđa. Bravo!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
hoćeš li mi molim te definirati slikanje!!!!!! ja sam to oduvijek smatrala ličnim izražavanjem, tako da ni za koga ne mogu reći da slika ili ne.... ja imam nekih "slikarskih" brljotina sa kojim sam zadovoljna i smatram se slikarom! mislim da je važnije zadovoljstvo koje donosi igranje sa bojama nego konačni rezultat i po tome sam najbolji slikar na svijetu! a gledajući tvoju temu, kako sve urediš salvetice i dodaš boje na pravom mjestu, po meni si bolja od dalija (on mi je ubjedljivo najbolji od tih priznatih) ili michelangela! često na izložbama vidim slike na kojima ja samo vidim boju ili pokret kistom i mogu ti reći da "slikari" ili njihova vizija nije bliska mojoj! uh, što se ja raspričah, ali nadam se da si me shvatila
![]() i na kraju, izvinjavam se što sam opet skrenula s teme, ali stvarno nisam mogla odoljeti da ne komentiram tvoje radove i ljepotu koja izbija iz njih [/QUOTE]hvala malena, zaista tipuno hvala na iskazivanju ovakov mišljenja prema mojim radovima... istina je da uživam u njima i da se uživam igrati njima, pa je stoga valjda i proizašlo to što je proizašlo...a, kako ti kažeš, ja sam u konačnici njima zadovoljna, pa je ispunjeno moje unutarnje ja.... ajme, ti se raspisala, a ja se filozofiram... |
||
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
I meni je kutijica slatka. Za nju je trebalo dosta strpljenja. Super si ju izradila
|
||
![]() |
||
|
moj prvi sat... plod gotovo jednomjesečnog studioznog rada...biloje nekih većih i manjih problema sa njime, ali eto, nekako smo svladali te prepreke... prvotno je trebao biti gotovo dvadesetak cm veći i četvrtastog oblika...međutim, kada sam mu stavila brojčanik, nisam ni primjetila sve dok se nije potpuno i dobro osušio, da je otišao malo ukoso i da kasnim gotovo cijelu jendu minutu za cijeli krug...a onda je bilo,mic po mic, kraćenje, pokušaj utjerivanja u centar i eto, ovo je ostalo od njega (da nisam naposlijetku priznala mm-u nemoć i zamolila ga za pomoć,ne bi ni ovo ostalo od njega)...
kako je ostao kraći nego sam predvidjela, donji dio sam mu produžila grozdovima u 3D das masa efektu... kako već znate, mom omiljenom...i sada definitivno kažem...nema efekta do das masa efekta... barem što se mene tiče podloga mu je od das mase...a ovako je polako nastajao... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
nato kutijica mi je toliko lijepa da neman rijeci za opisat,originalna je,kao i sat..svaka cast,jako,jako lijepo
![]() ![]() |
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Odlično.
Kutijica je savršena, a sat je baš originalan, odlična ideja sa ovim grozdovima dole. Imala si ti tu posla i posla, svaka čast na trudu.
|
||
![]() |
||
|
hvala drage moje...
da, bilo je tu posla i posla....al, stvarnpo mogu reći da je ovo rad na kojem sam do sada najviše guštala i najviše sebe dala...kućice su me ispunile skroz, ali ovaj sat...on me i ispunio i nadahnuo za novi... nadam se da je prvijenac uspio i da će zadovoljiti... |
||
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Nataša ovaj sat mi je do sada tvoje najbolje ostvarenje. Za mene pun pogodak. Zaista si majstorica das mase. Super si iskombinirala i motiv i boje i neka ti nije žao što si to toliko dugo stvarala. Spremila sam ga u folder.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |