Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 109>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:11
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Mnataša, ja se vraćam na tvoju temu...

Kutijica je mrak!!!

Tako lijepo ukomponirano, pedantno, ma super je...bravo

hvala ti drago proljeće, da nas je netko vratio na pravu temu...eto mene i anastazije negdje otprilike kao u priči čardak ni na nebu ni na zemlji...al, pobjegosmo sa time mi dalje...
hvala ti ... moram priznati da mi je kutijica prirasla srcu, a nadam s eda će i dotičnoj osobi kad aje dobije....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:13
Originalno poslano od člana lula lula napisao:

Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

je, imaš pravo...otvaram tam priču, stavim rad i krećemo..
da ne dobijemo smile155

Kakav je to fajt? Hoću i ja ...to mi ide. smile148

fajterice jedna.... smile122
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:25
Svi polude nakon 23 sata... smile42 Ma to je ok što se mene tiče! smile108
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:28
šta poslije 23...ja luda svih 24 na dan smile48
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:29

šta poslije 23...ja luda svih 24 na dan smile48

Ja sam luda 48 sati na dan...ha ha ..daj si malo očisti pm...pun ti je

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:31
opet...hahahah....ma nemoguće...meni to da se desi...smile158
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:39

opet...hahahah....ma nemoguće...meni to da se desi...smile158

jel to imaš tečaj crtanja preko pm-a?smile40
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:44
smile39
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:46

smile39

smile221....pomoć stiže....nemoj padati u nesvijest....
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:48
... dobit ćemo ...smile232opet skrećemo s  teme...
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:57
Sorry...vračam temu....

[/QUOTE]
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 01:16

malena malena ima puno toga što mi još uvijek ne ide baš od ruke, ali sam poznatog lavovskog temperamenta, pa nikako ne odustajem, već vježbam, vježbam i vježbam...smile125
ali zato priznajem da mi crtanje i slikanje ne ide, ama baš nikako, unatoč silnom vježbanju, vježbanju i vježbanju...smile43
[/QUOTE]

hoćeš li mi molim te definirati slikanje!!!!!! ja sam to oduvijek smatrala ličnim izražavanjem, tako da ni za koga ne mogu reći da slika ili ne.... ja imam nekih "slikarskih" brljotina sa kojim sam zadovoljna i smatram se slikarom! mislim da je važnije zadovoljstvo koje donosi igranje sa bojama nego konačni rezultat i po tome sam najbolji slikar na svijetu! a gledajući tvoju temu, kako sve urediš salvetice i dodaš boje na pravom mjestu, po meni si bolja od dalija (on mi je ubjedljivo najbolji od tih priznatih) ili michelangela! često na izložbama vidim slike na kojima ja samo vidim boju ili pokret kistom i mogu ti reći da "slikari" ili njihova vizija nije bliska mojoj! uh, što se ja raspričah, ali nadam se da si me shvatila Smile

i na kraju, izvinjavam se što sam opet skrenula s teme, ali stvarno nisam mogla odoljeti da ne komentiram tvoje radove i ljepotu koja izbija iz njih
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 08:38

Kutija je ispala super. Jako mi se sviđa. Bravo!
ANĐELKA
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 10:16
Originalno poslano od člana malena malena malena malena napisao:

malena malena ima puno toga što mi još uvijek ne ide baš od ruke, ali sam poznatog lavovskog temperamenta, pa nikako ne odustajem, već vježbam, vježbam i vježbam...smile125
ali zato priznajem da mi crtanje i slikanje ne ide, ama baš nikako, unatoč silnom vježbanju, vježbanju i vježbanju...smile43

hoćeš li mi molim te definirati slikanje!!!!!! ja sam to oduvijek smatrala ličnim izražavanjem, tako da ni za koga ne mogu reći da slika ili ne.... ja imam nekih "slikarskih" brljotina sa kojim sam zadovoljna i smatram se slikarom! mislim da je važnije zadovoljstvo koje donosi igranje sa bojama nego konačni rezultat i po tome sam najbolji slikar na svijetu! a gledajući tvoju temu, kako sve urediš salvetice i dodaš boje na pravom mjestu, po meni si bolja od dalija (on mi je ubjedljivo najbolji od tih priznatih) ili michelangela! često na izložbama vidim slike na kojima ja samo vidim boju ili pokret kistom i mogu ti reći da "slikari" ili njihova vizija nije bliska mojoj! uh, što se ja raspričah, ali nadam se da si me shvatila Smile

i na kraju, izvinjavam se što sam opet skrenula s teme, ali stvarno nisam mogla odoljeti da ne komentiram tvoje radove i ljepotu koja izbija iz njih
[/QUOTE]

hvala malena, zaista tipuno hvala na iskazivanju ovakov mišljenja prema mojim radovima...
istina je da uživam u njima i da se uživam igrati njima, pa je stoga valjda i proizašlo to što je proizašlo...a, kako ti kažeš, ja sam u konačnici njima zadovoljna, pa je ispunjeno moje unutarnje ja....
ajme, ti se raspisala, a ja se filozofiram...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 08:47
I meni je kutijica slatka. Za nju je trebalo dosta strpljenja. Super si ju izradila
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 11:12
moj prvi sat... plod gotovo jednomjesečnog studioznog rada...biloje nekih većih i manjih problema sa njime, ali eto, nekako smo svladali te prepreke... prvotno je trebao biti gotovo dvadesetak cm veći i četvrtastog oblika...međutim, kada sam mu stavila brojčanik, nisam ni primjetila sve dok se nije potpuno i dobro osušio, da je otišao malo ukoso i da kasnim gotovo cijelu jendu minutu za cijeli krug...a onda je bilo,mic po mic, kraćenje, pokušaj utjerivanja u centar i eto, ovo je ostalo od njega (da nisam naposlijetku priznala mm-u nemoć i zamolila ga za pomoć,ne bi ni ovo ostalo od njega)...
kako je ostao kraći nego sam predvidjela, donji dio sam mu produžila grozdovima u 3D das masa efektu... kako već znate, mom omiljenom...i sada definitivno kažem...nema efekta do das masa efekta... barem što se mene tiče

podloga mu je od das mase...a ovako je polako nastajao...

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 11:34
nato kutijica mi je toliko lijepa da neman rijeci za opisat,originalna je,kao i sat..svaka cast,jako,jako lijepo smile141smile211
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 12:34
Odlično.
Kutijica je savršena, a sat je baš originalan, odlična ideja sa ovim grozdovima dole. Imala si ti tu posla i posla, svaka čast na trudu. 
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 12:40
hvala drage moje...
da, bilo je tu posla i posla....al, stvarnpo mogu reći da je ovo rad na kojem sam do sada najviše guštala i najviše sebe dala...kućice su me ispunile skroz, ali ovaj sat...on me i ispunio i nadahnuo za novi...
nadam se da je prvijenac uspio i da će zadovoljiti...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 13:25
Nataša ovaj sat mi je do sada tvoje najbolje ostvarenje. Za mene pun pogodak. Zaista si majstorica das mase. Super si iskombinirala i motiv i boje i neka ti nije žao što si to toliko dugo stvarala. Spremila sam ga u folder.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.