Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 85> |
Korisnik | |
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radovi su, kao i uvek, savršeni.
Obožavam gledati tvoje radove. ![]() |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Je Lili to ti je radjeno sa nekim tintama,m ali vaza je bila za pokus, i dosta je dobro ispala.Moram i ja nekaj novoga usavršiti
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Kako o ovoj tehnici nemam pojma ne mogu ti dati kritiku već samo
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Vaza je super, nešto novo
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
tanjur je preko.preko krasan i izvedbom i motivom,bravo
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Anastazija vaza je radjena sa tintanim bojama, i ja se zaljubila u tu tehniku, samo je moram usavršiti, jer kad sam stavila salvetu direkt, poznalo se crveno, pa sam stavila 3 sloj, prefarbala ga, zatim sam stzavila dslvetu, a listove sam dorađivala jer mi je malo se ipak
deformiralo, ali zadovoljna sam. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vau, krasno, stvarno si vrijedna! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Draga , uzela sam si vremena , stranicu po stranicu sam otvarala i divila se tvojoj strpljivosti u izradi svih tih prekrasnih stvari ! Cujemo se !
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
1.1. prvi radovi u Novoj ,krasno
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ne znam šta mi je ljepše, tanjuri ili kutija.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
samo pohvale
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nema kritika,samo
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Šta mogu kad kritika nemam.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |