Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 151> |
Korisnik | |
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja još nikad nisam pikala ruže, ali planiram kad ocvatu ove godine, zato udijeli koji savjet, vidim da ti to ide!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() Springy sad dok je toplo odreži koju grančicu sa strane, nađi neku koja nema cvijet ni pupoljak i odreži joj listiće. Prvih nekoliko dana ostavi joj samo vršne listiće, a onda i njih možeš skinuti. Jutros sam primijetila prve izbojke i na grančicama čije sam dno bila zamočila u med. Namjerno sam pokušala na razne načine, tako se ipak najbolje uči ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() A na kruške (i jabuke!) samo dođi, ako se prije najaviš bit će i pite uz kavu ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Triša drago mi je da si svratila
![]() Medo moji su suncokreti sve do kasno popodne na suncu. U početku sam ih dosta zalijevala, a već dva tjedna sam im malo reducirala vodu jer mi se čini da su previsoki za stapke koje još nisu dovoljno očvrsle. A što se reznica tiče, eksperimentiram, nema druge ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Otvorio se prvi pup!
![]() Konačno joj vidim boju ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ruža je baš lipa,a slikaj je kad još malo otvori,a za pelcere ruže,bravo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Hvala ti draga, pokušat ću točno tako kako si rekla! Dobar savjet zlata vrijedi!
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Meni izgleda kao nigella http://www.google.com/images?oe=UTF-8&gfns=1&q=love+in+the+mist&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=TLAXTOixLpDu0wT09PX2BQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCAQsAQwAA |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
čestitam na ružici,vidiš da te voli
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a mene ovo podsjeca na kosmos(na zadnjoj slici),al kad procvjeta bicu tek onda sigurna.
Divna ruza,a tek kad otvori skroz latice ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Eto kako čovjek uči dok je živ (mislim na zakorjenjivanje ruža). Pokušat ću, možda uspijem.
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Misty prekrasno ti je
![]() ![]() ![]() Da po listićima i ja bi rekla da ti onaj cvijetak Cosmos
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mira već pola sata čekam da svane da je mogu slikati otvoreniju, a za "zelene ruke" nisam znala, prije bih rekla da je u pitanju dobra zemlja
![]() springy ovdje ima puno onih s iskustvom, od njih treba učiti! Sjećam se samo da mi je pok. baka govorila da žene ne smiju dirati cvijeće, pogotovo ne saditi u onim danima u mjesecu, bila je mudra baka, svašta je znala ![]() hvala zvrk otvorit će se valjda pa će se vidjeti ![]() mali kaktus čekala sam strpljivo ![]() hvala gioiaa i meni već kao pup izgleda prelijepo ![]() lucy u početničkoj strepnji ima puno draži, znaš ono: hoće, neće, hoće..HOĆE! Lora baš ovdje sam to pročitala, onaj dio gdje se odreže reznica umočiti u med, djeluje otprilike kao kad koristiš hormon za zakorijenjivanje ![]() Hvala vam cure što pratite razvoj mog vrta ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moja ljepotica jutros se potpuno otvorila, pustila noćas puno novih listića i pripremila još par pupova za cvjetanje
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hibić brzo lista, već se pretvara u pravo drvce, možda mu ove godine vidim i boju?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Protutnjala je oluja nad ovim krajem. Grmljavina, munje i zbilja snažni pljusak donijeli su malo osvježenja, vrtu pogotovo
![]() Kratko je trajalo, ali vrt je dobro zaliven ![]() Na šetnji s psom sladim se sočnim višnjama pored puta ![]() Krasan početak dana ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I u mojem kraju padalo, grmilo, sijevalo... Sad je mir.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ruža ti je predivna, sačekaj malo, dolazim na višnje - valjda nas neće nitko gađat kamenjem.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Rzža je predivna!!I trešnjice izgledaju primamljivo
![]() Biljka kojoj ime neznaš je cosmos ili uresnica..Imam ih i ja...A što se tiče tvojih nevena,nemaš brige,vjerovatno je u kesici bio mix sjemena žutih i narandzasti..Ima njih u više boja..To su jake biljke,nesmeta im ni puno sunca a ni puno sjene.. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
O pa tvoja ružica je nešto posebno.
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |