Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 151>
Korisnik
Poruka
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 21:56
Ja još nikad nisam pikala ruže, ali planiram kad ocvatu ove godine, zato udijeli koji savjet, vidim da ti to ide!Thumbs%20Up Neveni su krasni, i još sam više nestrpljiva vidjeti stražu na poslu Wink! Sad još uvijek samo treniraju, da budu u savršenoj formi kad bude trebalo...Wink smile78
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 06:18
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

neki pelceri ruža pustili su prve listiće...
a kako si ih sadila, zar ne pokrivaš sa staklenkama
Nikakve staklenke Mari, baš te koje su pustili listiće samo sam, bez ikakvog prethodnog tretiranja, zabola u zemlju Smile. Neke druge dobile su hormon za zakorjenjivanje, još su žive ali ne mrdaju Confused

Springy sad dok je toplo odreži koju grančicu sa strane, nađi neku koja nema cvijet ni pupoljak i odreži joj listiće. Prvih nekoliko dana ostavi joj samo vršne listiće, a onda i njih možeš skinuti. Jutros sam primijetila prve izbojke i na grančicama čije sam dno bila zamočila u med. Namjerno sam pokušala na razne načine, tako se ipak najbolje uči Wink A za suncokrete kažu da je prerano još, ove dane sam primijetila da su im stapke pomalo očvrsle, za tešku glavicu moraju se malo pripremiti LOL
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 06:34
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Predivno cvijeće, i prava si maistorica u zakorjenjivanjuClap

Mogu li i ja doći u tvoje voćkesmiley2579.gif i ja sam na 2 nogeLOL
Kao što vidiš iz posta iznad ovoga, eksperimentiram, tako se ipak najbolje uči Wink!
A na kruške (i jabuke!) samo dođi, ako se prije najaviš bit će i pite uz kavu LOL
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 06:42
Triša drago mi je da si svratila smile78

Medo moji su suncokreti sve do kasno popodne na suncu. U početku sam ih dosta zalijevala, a već dva tjedna sam im malo reducirala vodu jer mi se čini da su previsoki za stapke koje još nisu dovoljno očvrsle. A što se reznica tiče, eksperimentiram, nema druge Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 07:51
Otvorio se prvi pup! smile198

Konačno joj vidim boju smile199

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 10:13
Ruža je baš lipa,a slikaj je kad još malo otvori,a za pelcere ruže,bravoThumbs%20UpZnadeš da kad cviće nekome se lako primi onda kažu da ima "zelenu ruku"smile106
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 18:02
Hvala ti draga, pokušat ću točno tako kako si rekla! Dobar savjet zlata vrijedi!smile78A ruža ovako izgleda kao da će biti neka šatirana, baš me zanima kak će izgledat...
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 18:55
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

U moru djeteline i ljubica još jedan cvijetak je odlučio procvasti, pojma nemam koji je Razz

Meni izgleda kao nigella http://www.google.com/images?oe=UTF-8&gfns=1&q=love+in+the+mist&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=TLAXTOixLpDu0wT09PX2BQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CCAQsAQwAA
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 20:31
čestitam na ružici,vidiš da te voliTongue
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 22:13
a mene ovo podsjeca na kosmos(na zadnjoj slici),al kad procvjeta bicu tek onda sigurna.
Divna ruza,a tek kad otvori skroz latice
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 00:11
Eto kako čovjek uči dok je živ (mislim na zakorjenjivanje ruža). Pokušat ću, možda uspijem.
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 01:14
Misty prekrasno ti jeClapClapClap.....Ružice su ti se super primile. Samo jesam li ja dobro razumijela umočiti ih u "med"?
 Da po listićima i ja bi rekla da ti onaj cvijetak Cosmos

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 05:30
Mira već pola sata čekam da svane da je mogu slikati otvoreniju, a za "zelene ruke" nisam znala, prije bih rekla da je u pitanju dobra zemlja Wink

springy ovdje ima puno onih s iskustvom, od njih treba učiti! Sjećam se samo da mi je pok. baka govorila da žene ne smiju dirati cvijeće, pogotovo ne saditi u onim danima u mjesecu, bila je mudra baka, svašta je znala Smile

hvala zvrk otvorit će se valjda pa će se vidjeti Smile

mali kaktus čekala sam strpljivo Wink

hvala gioiaa i meni već kao pup izgleda prelijepo LOL

lucy u početničkoj strepnji ima puno draži, znaš ono: hoće, neće, hoće..HOĆE!

Lora baš ovdje sam to pročitala, onaj dio gdje se odreže reznica umočiti u med, djeluje otprilike kao kad koristiš hormon za zakorijenjivanje Wink

Hvala vam cure što pratite razvoj mog vrta smile79
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 06:12
Moja ljepotica jutros se potpuno otvorila, pustila noćas puno novih listića i pripremila još par pupova za cvjetanje Very%20Happy

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 06:14
Hibić brzo lista, već se pretvara u pravo drvce, možda mu ove godine vidim i boju? LOL

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 06:17
Protutnjala je oluja nad ovim krajem. Grmljavina, munje i zbilja snažni pljusak donijeli su malo osvježenja, vrtu pogotovo Wink
Kratko je trajalo, ali vrt je dobro zaliven Very%20Happy
Na šetnji s psom sladim se sočnim višnjama pored puta Laughing
Krasan početak dana LOL

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 12:04
I u mojem kraju padalo, grmilo, sijevalo... Sad je mir.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 12:08
Ruža ti je predivna, sačekaj malo, dolazim na višnje - valjda nas neće nitko gađat kamenjem.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 14:38
Rzža je predivna!!I trešnjice izgledaju primamljivoLOL
Biljka kojoj ime neznaš je cosmos ili uresnica..Imam ih i ja...A što se tiče tvojih nevena,nemaš brige,vjerovatno je u kesici bio mix sjemena žutih i narandzasti..Ima njih u više boja..To su jake biljke,nesmeta im ni puno sunca a ni puno sjene..
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 14:41
O pa tvoja ružica je nešto posebno.TongueMogu li i ja doći na višnje?Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,343 sekundi.