Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 83> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na pozdravima. Danas ćemo uživati u ležaljci i promatrati jedno drugo, ako mi dođe poslijepodne opet u posjetu ![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bum zalijala draga moja ![]() Onaj dio školice je na laganom brežuljku pa se brzo suši zemlja, iako zalijevam svaki drugi dan. kak bi rekla Konte, treba naučit biljke da se brinu same o sebi hehehehe... |
|
|
|
![]() |
|
Bilo bi mi drago da se nastani kod mene, ali nema baš neke uvjete za to pa sumnjam da će graditi gnijezdo u mom vrtu. Vrlo bih joj rado pomogao i načinio joj stup sa podlogom za gnijezdo, ali kako već rekoh, malo me frka da se nekaj ne desi krivo... kazne su navodno dosta velike ako se nešto desi mladima, bez obzira na obavljene sve predradnje. ako netko zna nešto više i ako sam dobio krive informacije, neka me poduči i uputi na pravo mjesto kako bih možda mogao napraviti nešto po tom pitanju |
|
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() |
|
Hvala Ivna! je, Đurđa je zakon. Sinoć je došla čak spred kuće i gledala u prozor. Kako imam naprijed metalizirano staklo, valjda ju je zainteresiralo to što vidi još jednu Đurđu :). Nakon jutrošnjeg doručka i kontrole vrta i dvorišta otišla svojim poslom, a onda sam pomislio da je red da i ja malo prošepesam vrtom i vidim što se dešava. I tako, na moje iznenađenje lopoč je procvao i ukrasio mi taj malo kutak svojim krasnim cvijetom i onda lijepo dođem u kuću i pomislim kako bi pasala jedna fina masaža, ali masažer naravno zauzet... eto, više čovjek nemre doć na red ni na masažu na vlastitom masažeru... očito je da ću se morati malo strpjeti dok lijenčina ne otvori oči i digne rit s masažera... |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hej, hej, dečko naš! Najprije pohvale svemu i svima što sam u tvojem vrtu vidjela (Idešššš, Đurđu imašššš) a onda - nadam se da ćeš brzo biti opet dobro i radovati nas pričama i slikicama! Dobro, ovo sa slikicam i pričama i sada lijepo funckionira, zato samo brzo ozdravi! Dobro je da si na boljovanju - da ti bude bolje (tu sam rečenicu čula od malenih u jednom dječjem vrtiću. NaBOLJOvanje se ide da ti bude BOLJE. Maleni su optimisti, bolovanje ne vežu uz bol nego uz oporavak)
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hehehe pa tako nekako bi i trebalo biti. djeca su predivna i jednostavna u svojim postavkama stvari pa im treba vjerovati |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nadam se da ćeš se brzo oporaviti.
Kod nas se kaže - Ako Bog da zdravlja, bit će bolovanja ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Žao mi je zbog tvojih problema, premlad si ali... nažalost je to dosta česta pojava - ukoči, otkoči... a vi mladi teško se odlučite - mirovati!
Tak, sad kad sam odgundrala idem dalje o vrtu.
Pa postaje sve ljepši, imam osjećaj da sve počinje sličiti na raj. U pravom smislu riječi, jer evo imaš i posjetitelja s kojim se malo tko može pohvaliti!Cvijeće, zelenilo... jezerce, lopoči.... život u jezercetu.... ma prekrasno!
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
I evoooooooooo gaaaaaaaaaa... Lopoč je kao iz bajke!!!!!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ma sićam se ja i to nije bilo davno,rupe iskopane za jezeroi jedne livade obrasle travom,a vidi sada,sve cvjetno i lipo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
He,he, jučer sam ti zaboravila napisati za turčine kako ih ti zoveš...... veliš sada da su iznenađenje što se boje tiče, no čekaj dogodine, pa češ vidjeti iznenađenja, jer ako sada imaš 5 raznih boja, slijedeće će ih biti 15
![]() ![]() Pozdrav tebi i Đurđi
![]() |
|
![]() |
|
Evo se ja vratio s pregleda fizijatra pa me odmah ubacili i na jednu terapiju, malo masaže, istezanja i struje. Pronašli smo neki položaj koji mi opušta kralježnicu pa se nadam da će ovo pomoći. Sprašilo mi još jednu pikicu u levu sjedalicu pa budu sutra dvije palve fleke, da ova od jučer nija sama... |
|
|
|
![]() |
|
Eh Bako tako ti je to nekako s nama mladima... kad nas boli, brže bolje doktoru, ako jako boli, a kad popusti, zaboravimo da smo bolovali i opet sve po starom. Hvala za lijepe riječi o mom vrteku, tako se i ja počinjem osjećati, pomalo rajski ;). Tko zna, moda i tamo lete rode i kritiziraju ako nešto nije po pravom... |
|
|
|
![]() |
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Si ga vidla? Ja da sam mogel skakat jutros, vjerojatno bih malo poskočio od sreće, ovako sam se samo cerekao ko bedak po vrtu, sreća da me nitko nije vidio... |
|
|
|
![]() |
|
Da, moram malo pogledati unazad postove da vidim kada je počela ova moja priča s jezercetom i bregecom, sa sad je stvarno već pravi mali odmor za dušu i tijelo. Veliko je to veselje ugledati tako lijepi cvijet u rano jutro, a još jučer je bio samo pupoljak koji je izvirivao iz vode |
|
|
|
![]() |
|
Super za turčine i mješanciju boja. Kod mene ionako sve nekako "ukrivo" procvate. Lan u bijelom, limunski timijan u rozo... ne bi me začudilo da turčini procvatu plavo dogodine ;) |
|
|
|
![]() |
|
Uf, zaboravio sam prijaviti da je kod mene počela padati predivna ljetna kiša. Sjedim na terasi, pijuckam kavu i uz zvuk rominjanja kiše šetam vašim vrtovima. Ovako što čovjek samo poželjeti može dok je na bolovanju...
|
|
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
[/QUOTE] Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Si ga vidla? Ja da sam mogel skakat jutros, vjerojatno bih malo poskočio od sreće, ovako sam se samo cerekao ko bedak po vrtu, sreća da me nitko nije vidio...[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma tvoje biljke će tebe zaliječiti, želim ti to od srca! |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |