Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 103>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2012 u 09:37
Kiki, hvala na savjetu toga me je i najviše strah jer sam pred par godina presadila jednu tako malo poveću i ubrzo mi je strulila, valjda veća vaza, više sam zaljevala, loša kombinacija Cry.
Trebala bi ovu sadašnju presaditi jer stvarno životari i nikad mi nije cvala, očito joj nešto fali....
Kako ti zaljevaš krasulu ??
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2012 u 09:30
Korijenko,krasulu moraš svake godine presaditi u veći pitar pa će i tvoja brzo biti tako velika.Ja je više ne presađujem jer nemam mjesta,a i ne mogu je pomaknuti s mjesta.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 17:45
Ova tvoja divovska krasula me uvijek iznova i iznova fascinira, a pogotovo to saznanje da ti je preživjela u zavjetrini na -6. To me veseli. Obožavam krasule, a ova tvoja tako lijepa, zdrava, velika i cvjetna je favorit na cijelom forumu Clap
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 10:08
Predivna crasula !!  Thumbs%20Up nadam se da će i moja jednog dana biti ovakva ljepotica ko i tvoja. Na dobrom je putu....Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 10:03
Strepit ću s tobom kada budeš sljedeći put odlazila u vrtić!!   I držat ću fige da je sol i hladnoća tek picnula u tvoj vrtić!!!

A sva hladnoča tvoje okolice da zaledi dugoprstiča koji ti je lunjao vrtom!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2012 u 09:58
Ovo su cvjetići prije velikog snijega i leda.Kako je sad tamo-neznam.Cvjetna posuda je kupljena daaavno.Ja sam još bila dijete.Rađena je za groblje.Poklon moje tete mami.
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 23:06
Jedan od rijetkih vrtova s juga koji nije pod snijegom i koji izgleda kao da je proljeće već sjelo na svoje prijestolje. Krasula je predivna! A ona cvjetna posuda s maćuhicom na kamenici - je li to tvojih ruku djelo?
Sutra je novi dan.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 22:50
smile39gdje je to tako rascvjetano kiki 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2012 u 14:34

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 23:00
Predivno Kiki-ko ! Ali najimpozantniji mi je ovaj Geldbaum i jos kad velis da ga drzis vani , nevjerojatno , super !   smile78
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2012 u 13:32
Već me svrbe tabani.Navodno je sve smrznuto i posoljeno.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 10:25
Tako si lijepo sredila sve. Baš me zanima kako je nakon ovih hladnoća... što je sve preživjelo... ali to ćemo vjerojatno morati pričekati da vrijeme popusti pa da odeš tamo.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 09:56
Imam par starih neobjavljenih fotki,ali ovaj bršljan se i sada sigurno dobro drži.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 11:35
napokon malo biljkica bez  snijega,lijepo se drže na ovim minusima
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2012 u 09:49
Obožavam bršljan u ovo doba godine kad je sitan i šaren.

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 20:19
O kolika je,a cvjetići su krasni
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 10:12
Da,zadnjih desetak godina otkada je postalo preveliko i preteško da su pomakne s mjesta.Niti ga ne pokrivam.Nadam se da se neću pokajati.Prošle zime je bilo -6 pa je sve prošlo ok.Možda zato jer je u zaklonu.

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 22:25
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

I ove godine cvate.

Kod tebe to živi vani???
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 17:23
Uvijek rado dođem vijeti što se dešava kod tebe, e baš mi je drago što sam vidjela ovu krasulu u punom cvatu, prekrasna je ,obožavam tu biljku!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 10:21
I ove godine cvate.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,327 sekundi.