Vrtak podno Sljemena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 293031 |
Korisnik | |
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrodošla malaluna. Sudeći po nicku kao da si sa Havaja, a kad tamo ti moja susjedica. Ugodno ti druženje s cvjetnom družinom
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo, nova sam na ovom forumu ali jaaako mi je već drag pa da podijelim sa vama sve... Namjeravala sam staviti sličice početaka od prije 4 godine da se vidi razvoj ali ne znam da li to spada ovdje!
Uglavnom, tu i tamo će uletjeti moji ljubimci pa će to biti vrtno životinjski svijet!
Počinjem sa slikicama sada iz 3 mj.
Poz svima :)
1. Moja Maza lovi novu ribicu :), jezerce izgleda kao da još spava ali ne, ne više :)
![]() 2. Jezerce i okolina, travica se još čeka poslije prošlojesenjih razmiještanja
![]() 3. malo voćnjaka u tulipanima:)
![]() 4. uz ogradu iznad kaveza...
![]() 5. i drugu koju zelimo zatvoriti :)...
![]() Dakle, ovo je bio treći mjesec, slijede nekoliko iz 4 i početka petog i neke od prije 2-3 dana :)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 293031 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |