Božur - Paeonia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 35> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Pa nemoj reći da kod tebe već cvjetaju,kod mene tek izvirili iz zemlje,ubit ću seeeee...........prekrasno
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
bebi kako je lijep
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Osice da te utješim, nisam sigurna jesam li u pravu, ali mislim da je ovo drvenasti koji cvjeta mnogo ranije nego naši zeljasti. Uf, baš je lijep i jedva čekam da se i kod nas na sjeveru počnu kočoperiti i pokazivati se u svoj svojoj ljepoti
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
prekrasan je...stvarno kako ta klima zeza.....kod mene isto, tek poceli izvirivati iz zemlje....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Aidazg ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
baby prekrasan je.ja se taman htjela pohvaliti kako moja grmčina tjera pupove,a ono kod tebe cvijet.
selim se u selendru.nađi mi tamo neku šupu.toliko ću valjda moći kupiti
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kako su različiti... Moji sada istom proviruju.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Lep i po kiši
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
|
![]() |
|
Mimar krasan ti je božur.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
mimar
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Hvala Osice, no kad vidim ovog Ivanovog lepotan-kapitalca stane mi dah. Da traje i jedan dan, vredi!
Ima puno novih sorti ali su mi lepi crveni koje imaš i ti, pravi božuri ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Mimar imam dvije vrste crvenih,ovaj na slici je rani.On cvjeta prvi a ostali će poslije,imam ih šest vrsta.Moji grmovi ni ne stignu biti tako veliki jer stalno dijelim.
|
|
![]() |
|
morena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 193 |
![]() |
|
Josipovac,Osijek
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Mira ovaj roza je poseban.....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |