dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monstera
![]() Brza si kao munja! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Anđo moja, još kad bi ta akunpunktura izliječila ovo čudo od artritisa, vjeruj, i sjela bih usred najveće hrpe kaktusa!
Ajme... koja slika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Milice, hvala na posjeti i komplimentu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
hehe jasta bi,aj one iglice kako bodu uuuuuuuf! :-D
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Da bar! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovko moja - za ljepotu treba otrpiti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Još da znam šta traži tu onaj mali što čisti zube...
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() ![]() ![]() ![]() Tvoji jesenji aranžmani prekrasni ![]() ![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Pa ako dođeš.... možda budeš i ti imala još koju vrstu
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
tikvice su ti zakon
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Meni se čini da ti jako sumnjaš da ću ja doći
![]() ![]() Žuta ruža stvarno prekrasna. |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ksan ti bi pun gepek :-D za to trgovina sluzi :-D
dadinice stvarno boli ubod kaktusa "ko u oko. |
|
![]() |
|
Hvala kamelia
![]() Volim ih i imam ih svake godine. A ove godine su se još nekom svidjele, pa mi ih je pošteno obrstio. No dobro, ipak je "poštenjak" ostavio nešto i meni! |
|
![]() |
|
Vidjet ćemo Ksan, vidjet ćemo...
A ako ti obećam reznicu žute ruže?!?? |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Prekrasne aranžmane si složila ![]() Žao mi je kaj ne vidim sada sve slike, ali nema veze, vratit ću se ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Hvala Anastazija
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
cvijeće i aranžmani
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Prekrasni aranžmani!
|
|
![]() |
|
Pa naravno da bi pun gepek kakva su došla vremena u trgovinu se ide po cvjetić dva ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |