Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rijeka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rijeka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 22:59
Došli smo na vrh Stuba i k cilju a to je Svetište M.B. na Trsatu.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 22:41
Rekoh ja na kavi da si ti sigurno odskitala.Bravo za slikeThumbs%20Up. Ja sam danas ovu temu polako od prve stranice pogledala opet. Tako sam vidiš i ja šetala!Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 22:15
Je draga moja, baš zgodna šetnica kraj Doma na Kantridi, osmišljena za tamošnje stanovnike, pa je lagana, prava šetnica.
No što se tebe tiče imaš ti šetnica u svom okruženju koliko hoćeš i to sam ja sve propješačila.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 21:47
triša gdje si se to penjala,pa ti moraš zaviriti u svaki kutak.odsada i ja stalno s mobitelom i fotićem
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 18:52
U očekivanju da nam Drenova stavio koju slikicu njenog djela grada, evo nešto novo za rječane, koji vole šetati.
MM i ja danas smo otkrili pravu šetnicu u Rijeci, u predjelu zvanom Kantrida, a koja nije na moru već u šumi.
Blizu je Doma umirovljenika i osmislio ju je jedan stanovnik doma pred puno godina, a sada je obnovljena.

Šetnja traje sat vremena, a staza je potpuno uređena, izvrsno markirana u obliku osmice.

Kreće sa zadnje stanice jedinice (Kantrida)

Laganim usponom penje se do željezničke pruge,

Tu na najvišem djelu staze netko je davno posadio ove ogromne agave

Tu je i obavezan pogled prema moru.

Ovo je ipak samo za rječane, ali eto ipak je nešto učinjeno za naš grad i svake pohvale za to, jer možete iz lijepe bjelogorične šume prelaskom ceste nastaviti šetnju uz mora.
RIJEKA

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Prosinac 2010 u 00:09
Znači bit će još lijepih slika, kad je fotić od sada sastavni dio tvoje torbice

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 19:41
Bravo baka,tako treba mobitel i fotićsmile134
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 17:40
Clap super si ti žena - baka, lijepo da si fotkala po graduThumbs%20Up
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 15:31
Baka super su slikice i golubovi i parkić, a tek tete placarice - baš zgodno.
RIJEKA

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 15:26
Ma ja sam se samo konačno naučila uz mobitel staviti u tašku i fotić!Eh da imam hitre noge, udavila bih vas slikama. Ovako od auta do place, sliknem usput!Wink
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 15:06
Smilebaka ti si mi pravo čudo! i mora da si hitra i poletna bakica dokud nas obasipaš uvijek sa novim i svježim slikama! hvala!Tongue
 prekrasne su!!!ClapClapClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 14:51
Slažem se sa Otok!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 14:41
Baka, morat ćeš ti češće u grad, tako da mi možemo gledati lijepe slike.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2010 u 14:22
Danas sam bila....Big%20smile vidi se na slikama....

Moj omiljeni park kod tržnice - kazališta. Ove su me ptičice neodoljivo podsjetile na sabor....Wink

Kao i na svakom zasjedanju, uvijek ima onih koji zbrišu negdje sa strane, u kafić ili na klupu na suncu

Trojica predsjedavajućh! Hoće li  svi glasovati da se sleti desno ili lijevo od glavnog paviljona, na  hrpe očišćenih oraha?

Jedan pogled unazad

I konačno malo gospe placarice. Nije baš kao Dolac u metropoli, ali nema čega nema.... ovo je samo djelićak

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 22:34
Drage Riječanke, Trsat, naravno..
..Nakon što sam godinama dolazila u Rijeku, ja budala tek nedavno otkrila kako postoji Kosi toranj, takva znamenitost

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 22:20
Drenova je dobila plaketu grada Rijeke za najzeleniji dio grada,ili kako su kazali pluća grada,slikat ću kad stignem.MARI5510-TRSAT i pogled odozgora su najljepši dijelovi grada,da se još malo ozeleni centar i obalasmile227
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 21:56
Mari Drenova je ustvari isto na mom brdašcu, samo malo više od mene, pa imaš pravo mogla bi staviti koju slikicu tog djela Rijeke.
RIJEKA

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 21:51
Kako izgleda Drenova, jel to blizu groblja? Pa možda tamo ima nešto lijepo, slikaj nam malo.
Inače Rijeka je lijep grad osebujan na svoj način, meni se sviđa pogled ozgora, s Trsatske promatračnice, a davno je to bilo kad sam tamo gledala i kako lijepo puca pogled na Kazalište, na Deltu i luku, a stare građevine me podjećaju malo na Peštu i Beč, pa nije valjda da nema ništa novijeg datuma tako monumentalno
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 21:33
Ni taj parkić nije baš nešto,kad vidim slike Kutine,OSIJEKA ILI bilo kojeg grada mi osim mora nemamo što pokazati
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2010 u 21:26
1234DRENOVA, slažem se!
 A parkić ispred HNK "Ivana Zajca" koji je dobio nagradu, ne sjećam se točno od koga
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,202 sekundi.