Rijeka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 58> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Rekoh ja na kavi da si ti sigurno odskitala.Bravo za slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Je draga moja, baš zgodna šetnica kraj Doma na Kantridi, osmišljena za tamošnje stanovnike, pa je lagana, prava šetnica.
No što se tebe tiče imaš ti šetnica u svom okruženju koliko hoćeš i to sam ja sve propješačila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
triša gdje si se to penjala,pa ti moraš zaviriti u svaki kutak.odsada i ja stalno s mobitelom i fotićem
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
U očekivanju da nam Drenova stavio koju slikicu njenog djela grada, evo nešto novo za rječane, koji vole šetati.
MM i ja danas smo otkrili pravu šetnicu u Rijeci, u predjelu zvanom Kantrida, a koja nije na moru već u šumi.
Blizu je Doma umirovljenika i osmislio ju je jedan stanovnik doma pred puno godina, a sada je obnovljena.
Šetnja traje sat vremena, a staza je potpuno uređena, izvrsno markirana u obliku osmice.
Kreće sa zadnje stanice jedinice (Kantrida)
![]() Laganim usponom penje se do željezničke pruge,
![]() Tu na najvišem djelu staze netko je davno posadio ove ogromne agave
![]() Tu je i obavezan pogled prema moru.
![]() Ovo je ipak samo za rječane, ali eto ipak je nešto učinjeno za naš grad i svake pohvale za to, jer možete iz lijepe bjelogorične šume prelaskom ceste nastaviti šetnju uz mora.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Znači bit će još lijepih slika, kad je fotić od sada sastavni dio tvoje torbice
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
Bravo baka,tako treba mobitel i fotić
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baka super su slikice i golubovi i parkić, a tek tete placarice - baš zgodno.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma ja sam se samo konačno naučila uz mobitel staviti u tašku i fotić!Eh da imam hitre noge, udavila bih vas slikama. Ovako od auta do place, sliknem usput!
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() prekrasne su!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Slažem se sa Otok!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baka, morat ćeš ti češće u grad, tako da mi možemo gledati lijepe slike.
|
|
![]() |
|
Danas sam bila....
![]() Moj omiljeni park kod tržnice - kazališta. Ove su me ptičice neodoljivo podsjetile na sabor....
![]() ![]() Kao i na svakom zasjedanju, uvijek ima onih koji zbrišu negdje sa strane, u kafić ili na klupu na suncu
![]() Trojica predsjedavajućh! Hoće li svi glasovati da se sleti desno ili lijevo od glavnog paviljona, na hrpe očišćenih oraha?
![]() Jedan pogled unazad
![]() I konačno malo gospe placarice. Nije baš kao Dolac u metropoli, ali nema čega nema.... ovo je samo djelićak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Drenova je dobila plaketu grada Rijeke za najzeleniji dio grada,ili kako su kazali pluća grada,slikat ću kad stignem.MARI5510-TRSAT i pogled odozgora su najljepši dijelovi grada,da se još malo ozeleni centar i obala
![]() |
|
![]() |
|
Mari Drenova je ustvari isto na mom brdašcu, samo malo više od mene, pa imaš pravo mogla bi staviti koju slikicu tog djela Rijeke.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kako izgleda Drenova, jel to blizu groblja? Pa možda tamo ima nešto lijepo, slikaj nam malo.
Inače Rijeka je lijep grad osebujan na svoj način, meni se sviđa pogled ozgora, s Trsatske promatračnice, a davno je to bilo kad sam tamo gledala i kako lijepo puca pogled na Kazalište, na Deltu i luku, a stare građevine me podjećaju malo na Peštu i Beč, pa nije valjda da nema ništa novijeg datuma tako monumentalno |
|
![]() |
|
Ni taj parkić nije baš nešto,kad vidim slike Kutine,OSIJEKA ILI bilo kojeg grada mi osim mora nemamo što pokazati
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
1234DRENOVA, slažem se!
A parkić ispred HNK "Ivana Zajca" koji je dobio nagradu, ne sjećam se točno od koga |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |