OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 311312313314315 374> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ajme Otok, prekrasni su! Kako tak nekaj može nekome smetati? Neki dan je MM skoro stao u moj mali rasadnik čuvarkuća ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
skoro sam se srušula sa stolice od ljepote ovih kaktusića, a moram dodati da su me oduševili hibiskusi i meni je baš fora što svaki novi cvijetak iznenadi bojom
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kolko nas ima, gle koliko nas ima...
gledajući slike tvojih bodljikavaca&company automatski sam to počela pjevušiti! prekrasni su ti! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ne postoji riječ u hrvatskom jeziku kojom se može opisati ljepota i raskoš tvojih kaktusa i sukulenata!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ah,OTOK, ti tvoji kaktusi i sukulenti..........
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
hibići su ti baš zdravo lijepi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Moji su samo slušali: O, oo, ooo, o Božeee ... pa kad već spominješ nemoguću misiju onda je to dostići tvoju kolekciju ili imati je pa održati preko zime ovdje kod nas i sjevernije.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Da slućajno ne misliš da ih nisam vidjela,jesam,ali kaj da još rečem.Pa ni pola tvoje kolekcije se ne može dostići,a kamo li održati po zimi kod mene.
![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Eeee Mimi, mislim da je to želja većina sa ovog foruma - nije Otok zabadava kraljica sukulenata. |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kako je samo zdravo to tvoje cvijeće neznam kako ti to uspjeva
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga susjeda,
divim se i uživam na tvojoj terasi gledajući te tvoje ljepotane.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jučer sam prvi put svoje sukiće nahranila gnojivom za kaktuse. I sjetila se Hoye - jednom je napisala da se na njima nekako najbrže vidi da napreduju kad ih se dohrani. Pa sam neko vrijeme buljila u njih da vidim što će se desiti
![]() A što se tiče kolekcije - ima ih na forumu dosta koji me sustižu i prestižu, što mi je drago. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Vidite kako to rade "majstori"
![]() Radi se o istim biljkama, samo sam ovu grančicu s desne strane očito posadila naopako pa joj grane idu prema dole, sad je tek počela izbijati nova grančica pri dnu. I još nekoliko sličica Ovaj suncokret narastao je preko 2,5 m. Noćas je jako puhalo pa se je savinuo. Nadam se da će se opet ispraviti jer ima i ogroman cvijet. ![]() ![]() Tu među koprivama je moj mak, krasan tamno crven i sa nareckanim laticama. I traje samo jedan dan, nemoguće ga je uslikati. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
![]() Opet si nadmašila samu sebe, pak imaš nekaj kaj nitko na forumu nema (mislim na onu zapelcanu grančicu). |
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bravo mojstore! i naopako posađeno cvijeće ti raste i buja! jako mi je lijepa ova ukrasna trava!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 311312313314315 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |