Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 311312313314315 370> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ova je za uramit (uokvirit)
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kao prvo svima vam želima sretnu i uspješnu Novu godinu!
Hvala vam na lijepim željama, ali godišnji nije dobro počeo, imali smo sudar prvi dan u Zagrebu, dan prije stare godine, auto je na popravku, nije nam nikome ništa hvala Bogu, i sad čekamo u KT da ga poprave. Roko je s nama pa je dobro i nadam se da će Nova godina biti bolja od 2011. Puno pozdrava svima ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kažu da je sve dobro kad se dobro završi, šteta na autu se da popraviti, a već i sam boravak s Rokom je sve nadoknadio! Tebi i obitelji od srca želim sve najbolje u Novoj!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
važno da ste vi dobro, auto će se popraviti..javi se
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sad sam pročitala da ste imali nezgodu,glavno da se nikom ništa nije dogodilo,a auto se da popravit.
Želim ti sretnu Novu godinu i uživaj u svom unučiću,kao što ja užinam u svojoj unučici.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
žao mi je da vam je GO tako počeo, ali najbitnije je da nikome nije ništa, a lim će se popraviti
![]() ![]() senilna sam već....sve najbolje u Novoj godini tebi i tvojoj obitelji želim ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Iskreno vjerujem da će se sve dobro završiti ali najvažnije je da ste svi dobro.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
dobro je da je šteta samo na autu, svima skupa želim puno sreče u 2012
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pridružujem se dobrim željama za 2012. i neka svo zlo prođe sa auto nezgodom.
Čuvamo ti vrt
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Pridružujem se i ja lijepim željama za ovu godinu. Kako se svake godine i nešto loše dogodi (u pravilu), ti si to obavila odmah na početku pa si sad mirna. Želim ti da bezbrižno uživaš u svom cvjetnom raju.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Žao mi je Lantana ... Važno davama nije ništa. Neka je to otišlo sa starom godinom a u Novoj vam želimo puno sreće i zdravlja! Pusa za vas i za Roka!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
LANTANA DRAGA SRETNA I VESELA TI BILA NOVA 2012. GODINA ....žAO MI JE ZBOG SAOBRAĆAJKE ALI VAŽNO JE DA VAMA NIJE NIŠTA...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Draga Lantana glavno da vama nije ništa, čestitam tebi i tvojima Novu godinu 2012. sa željomda bude vesela, sretna i uspješna.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
gdje si diko, čak sam ti i poklon za rođ. pripremila
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
svako malo skoknem k tebi da pogledam tvoju zutu penjacicu jako mi se sviđa,imam je i ja i radujem se da mi bude velika i lijepa kao tvoja ...želim ti sretnu i uspjesnu ovu 2012
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala svima na lijepim željama, auto je tek danas popravljen, evo nas napokon u VŽ.
Žao mi je Mari i ekipa iz KT da se nismo vidjeli, ali ovaj put je sve išlo nekako krivo. ![]() Ja bih se voljela vidjeti sa svima koji mogu doći u VŽ ovu srijedu 11.01.2012. u kavani DORA kao i prošle godine oko 14 ili 15 sati. Staviti ću pod Okupljanje forumaša - Kava u VŽ. Sve vas puno pozdravljam i nadam se da se vidimo ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Draga Lantana i Mirko,
Svo zlo s tom nezgodom. I da Vam Nova bude puna sreće, zdravlja, radosti. Uživajte u odmoru. Tvoji predivni cvjetići, more, zalazi, uvijek me oduševe i vrate na dane provedene kod tebe. Puno pozdrava i ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vazno je da ste vi zivi i zdravi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 311312313314315 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |