Istarski blues |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 40> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Možda bi ti je mogaso poslati Bešlić, ili mu naruči da donese na sajam u Rijeku, sigurno će doći
![]() |
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
vera4,drago mi je da si postavila slike pa da mogu zaviriti u tvoj vrt
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
|
Vera, svaka čast za tvoju ljubav prema pikavcima.
![]() Mi još uvjek čekamo "našeg" pikavca. ![]() |
||
![]() |
||
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
|
pitala ga ja, kaže da još nisu dovoljno narasli za prodaju. To mi je rekao i kad smo bili kod njega. Ne voli ih prodavati, nego ih držati uz srce. To mi je jednom rekao onaj njegov pomoćnik. |
||
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Pa čuj, kad se netko javi u ljeti 2009, pa onda svrati na sekundu u prosincu 2010. zaslužuje samo
![]() A nije da nemaš što pokazati!
![]() Zato se neću diviti dok ne ugledam bar tri stranice tvog lijepog imanja. (Za one koji ne znaju, bila sam osobno pa znam o čemu pričam!)
|
||
![]() |
||
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
|
a ti zaista vjeruješ da imam š čim popuniti tri stranice? |
||
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Krasno
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
|
||
![]() |
||
|
Baka hoćeš psa? pa evo ti ga. U petak ujutro sam ga našla u kokošinjcu gdje su inače zatvoreni moj Rex i Anin pas koji je za šaku veći od talibana. Vladalo je bratstvo i jedinstvo dok se ja nisam pojavila. Srećom sam ih brzo smirila. Cijeli dan je bio u dvorištu. Anin blesan mi je pobjegao iz dvorišta a s njim i ova dvojica. Cezar se vratio za 1/2 sata a moj i ovaj za 3 sata. Navečer sam ga izbacila iz dvorišta, ujutro je opet bio u kokošinjcu. Danas ista pjesma. Vjerovatno ga je netko izbacio iz auta, star je. Inače je dobroćudan. U ponedjeljak idem u vet. stanicu da mi kažu gdje je sklonište u Labinu. Čisto sumnjam da ima čip, a zaista bi mi bilo previše još jedan pas. MM već grmi u telefon da će mu on očitati čip kad dođe.
Normalno, mačku moram tražiti po stablima da ju nahranim ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Draga Vera, raduje me da (napokon) vidimo i tvoje slike!! A ovaj starček mi je nekako baš sličan ovom tvojem veeeeelikom pesanu pokraj njega. Valjda nisu neki rod pa se našli nakon puno godina
![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
Riješila se psa. Vidim nekog čovjeka kako sav čemeran hoda uz ogradu. Srećom da je ovaj uljez odlučio malo prošetati. Kad ga je vidio, sunce mu sinulo (čovjeku, ne psu) Treći dan ga traže, unuci plaču. Žive cca 300m od nas. Malom smeću nije ni palo na pamet otići kući. Kad ga je odnosio nastao je pakao. Ova dvojica zavijaju tule cvile, skaču po ogradi. Ovaj mali cvili i otima se, hoće nazad. Svašta.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ove se oporavljaju od zime u garaži. Straga lijevo je engl. pelargonija, desno burgmansija, a sprijeda lijevolantana a desno još jedna burgmansija. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ovu jadnu lantanu nisam bacila iz čiste lijenosti, a ona , zahvalna, mi izbacila pupove. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Nije da se baš za sve grebem. Ponešto i kupim. Npr. ovu kerrio. Štete da ju nisam slikala kad je bila u punom cvatu. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Evo Baka 2 stranice. Za ostatak mrvicu počekaj.
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Od svega kupiš keriju, baš si šašava, a kod nas raste ko korov, svi je imamo, a za čas bi se raširila od Rijeka, do <Kršana, samo da je pustiš.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Ima nešto godina da sam ju kupila, mislim čak prije foruma. Bila je čak i pokošena jednom ili dvaput. Kad smo već kod toga, kad bih ju malo podrezala da li bi bila gušća?
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ja svoju redovito ošišam na cca metar, ali gušća je samo zato što baca grane iz zemlje, ustvari dosta neuredno izgleda, pa joj ja stabljike zavežem zajedno.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
|
Tebe zaista treba po
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Vjerujem Lori i čekam nove sličice
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 40> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |