Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Istarski blues
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Istarski blues

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 40>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 19:16
Možda bi ti je mogaso poslati Bešlić, ili mu naruči da donese na sajam u Rijeku, sigurno će doći

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 19:35
vera4,drago mi je da si postavila slike pa da mogu zaviriti u tvoj vrt
Na vrh
Božikovine View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13142
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božikovine Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 19:46
Vera, svaka čast za tvoju ljubav prema pikavcima.
Mi još uvjek čekamo "našeg" pikavca.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 20:10
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Možda bi ti je mogaso poslati Bešlić, ili mu naruči da donese na sajam u Rijeku, sigurno će doći

pitala ga ja, kaže da još nisu dovoljno narasli za prodaju. To mi je rekao i kad smo bili kod njega. Ne voli ih prodavati, nego ih držati uz srce. To mi je jednom rekao onaj njegov pomoćnik.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 20:10
Pa čuj, kad se netko javi u ljeti 2009, pa onda svrati na sekundu u prosincu 2010. zaslužuje samo smile232
 A nije da nemaš što pokazati!smile191

Zato se neću diviti dok ne ugledam bar tri stranice tvog lijepog imanja. (Za one koji ne znaju, bila sam osobno pa znam o čemu pričam!)
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 20:13
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Pa čuj, kad se netko javi u ljeti 2009, pa onda svrati na sekundu u prosincu 2010. zaslužuje samo smile232

Zato se neću diviti dok ne ugledam bar tri stranice tvog lijepog imanja. (Za one koji ne znaju, bila sam osobno pa znam o čemu pričam!)

a ti zaista vjeruješ da imam š čim popuniti tri stranice?
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 21:23
Krasno Thumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20UpThumbs%20Up
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2011 u 23:50
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Originalno poslano od člana baka baka napisao:

a ti zaista vjeruješ da imam š čim popuniti tri stranice?
Itekako: Mačka, pas, svaki kaktus za sebe, svaki dio zelene površine za sebe, našao bi se i poneki cvijetak, pa ona barka....
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 01:54
Baka hoćeš psa? pa evo ti ga. U petak ujutro sam ga našla u kokošinjcu gdje su inače zatvoreni moj Rex i Anin pas koji je za šaku veći od talibana. Vladalo je bratstvo i jedinstvo dok se ja nisam pojavila. Srećom sam ih brzo smirila. Cijeli dan je bio u dvorištu. Anin blesan mi je pobjegao iz dvorišta a s njim i ova dvojica. Cezar se vratio za 1/2 sata a moj i ovaj za 3 sata. Navečer sam ga izbacila iz dvorišta, ujutro je opet bio u kokošinjcu. Danas ista pjesma. Vjerovatno ga je netko izbacio iz auta, star je. Inače je dobroćudan. U ponedjeljak idem u vet. stanicu da mi kažu gdje je sklonište u Labinu. Čisto sumnjam da ima čip, a zaista bi mi bilo previše još jedan pas. MM već grmi u telefon da će mu on očitati čip kad dođe.

Normalno, mačku moram tražiti po stablima da ju nahranim

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 06:22
Draga Vera, raduje me da (napokon) vidimo i tvoje slike!! A ovaj starček mi je nekako baš sličan ovom tvojem veeeeelikom pesanu pokraj njega. Valjda nisu neki rod pa se našli nakon puno godina Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 12:10
Riješila se psa. Vidim nekog čovjeka kako sav čemeran hoda uz ogradu. Srećom da je ovaj uljez odlučio malo prošetati.  Kad ga je vidio, sunce mu sinulo (čovjeku, ne psu) Treći dan ga traže, unuci plaču. Žive cca 300m od nas. Malom smeću nije ni palo na pamet otići kući. Kad ga je odnosio nastao je pakao. Ova dvojica zavijaju tule cvile, skaču po ogradi. Ovaj mali cvili i otima se, hoće nazad. Svašta.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 18:25

Ove se oporavljaju od zime u garaži. Straga lijevo je engl. pelargonija, desno burgmansija, a sprijeda lijevolantana a desno još jedna burgmansija.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 18:59

Ovu jadnu lantanu nisam bacila  iz čiste lijenosti, a ona , zahvalna, mi izbacila pupove.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 19:02

Nije da se baš za sve grebem. Ponešto i kupim. Npr. ovu kerrio. Štete da ju nisam slikala kad je bila u punom cvatu.

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 19:03
Evo Baka 2 stranice. Za ostatak mrvicu počekaj.Wink
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 19:23
Od svega kupiš keriju, baš si šašava, a kod nas raste ko korov, svi je imamo, a za čas bi se raširila od Rijeka, do <Kršana, samo da je pustiš.
RIJEKA

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 20:16
Ima nešto godina da sam ju kupila, mislim čak prije foruma. Bila je čak i pokošena jednom ili dvaput. Kad smo već kod toga, kad bih ju malo podrezala da li bi bila gušća?
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 20:42
Ja svoju redovito ošišam na cca metar, ali gušća je samo zato što baca grane iz zemlje, ustvari dosta neuredno izgleda, pa joj ja stabljike zavežem zajedno.
RIJEKA

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 21:31
Tebe zaista treba po . Kao i Baka vidjela sam uživo sve što imaš, a ti to skrivaš kao zmija noge.I baš za inat ništa ti neću pohvaliti, nego hoću još brdo slika

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Travanj 2011 u 21:35
Vjerujem Lori i čekam nove sličice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 40>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.