Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 69> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mora da procvate milom ili silom ,inače ,ode glava ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Štefice, zar taj korov nisu dature? Pogledaj malo, meni baš jako sliči na taj cvijet!!!
![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Dvobojna ruža je prekrasna.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Da,Andrea,to jako sliči daturi,možda i jesu ali neke divlje jer ja sam ih vidjela po našem polju .Raste kao korov i izgleda da je to moj svekar donio sjeme što mu se streslo u cipele pa kad je doma stresel cipelu tak se to samo zasijalo
![]() Inače,ja to prije nikad nisam imala u vrtu.Znam da postoje lijepe ,bijele dature sa malo večim cvijetom od ovog.Izašlo je toga puno više na proljeće iz zemlje,ali ja sam počupala sve osim tog jednog ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Upravo bi tako nekako glasio i moj komentar!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Upisujem se u posetioce
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ma bajka je u kući i oko nje!
predivna ti je ružica i plumbago i bungevila, ma neću više izdvajati!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Double Delighticu imam i ja i zbilja je najmirisnija ruža na svijetu kako kažu stručnjaci. Sad dok cvate njezin opojni miris je nešto fenomenalno
|
|
![]() |
|
Hvala ,curke na posjeti
![]() Često svi mi moramo pobječi u neku bajku od ove svakodnevnice .Ma,bolje da i ne razmišljam. U svijetu patuljaka je puno ljepše ,i čovjek se nekako lijepše osječa u bajci koju si moramo sami napraviti da imamo kud pobječi od stvarnosti . |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivna bugenvila...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživala sam u šetnji pa ti pozdrav ostavljam!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
prekrasna bugenvilija i još crvena - moja još malecka i za sad se drži a kako će podnjeti zimu ????
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Štefica, bugenvilija je savršena, baš je dobra....vidiš da cvate....i to fajn!
Double delight je prekrasna, imam i ja jednu takvu, još je mala, ali isto lijepo cvate i fino miriši.....a mislim da su i ostići i gazanije trajnice, samo ne mogu prezimiti u našoj klimi. Na moru uredno prezime vani, ali mislim da će to bolje znati neke naše forumašice koje ih imaju uz obalu....
![]() |
|
![]() |
|
Drage Stefkaja,Anaida,Nata07,Otok,Flavija hvala na posjeti
![]() Bit če uskoro još sličica,upravo mi je opet počela cvasti anđeoska truba ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo i mene u posjeti:)
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
sve je za svaku pohvalu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |