Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 84> |
Korisnik | |
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Belina....hvala
![]() |
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Belina, moon, prekrasne krasule.
Susjedi se ove godine jedna velika smrzla, nije je na vrijeme sklonila. ![]() Dobro da se jako zakorjenjuju. ![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
dzeni....
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
malo smo se ponovili:
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica...krasno si se ponovila
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
nisam mogla odoliti.
|
|
|
|
![]() |
|
Jele21 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 11 |
Gledam vaše Crassula i onda se sažalim nad mojom. Visoka je nekih 20 cm, a imam je godinu dana. Nije mi ništa narasla. Svega 2-3 listića. Zaljevam je jednom tjedno jako malo ima sunca jer živim u potkrovlju i dohranjujem je jednom mjesečno. I još k tome danas dođem doma i 5 listova na podu. Što da joj radim? U proljeće sam je presadila u teglu promjera 18 cm.
Hvala |
|
![]() |
|
jele stavi sliku, sigurno će se naći rješenje i za tvoju biljkicu !
|
|
|
|
![]() |
|
Jele21 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 11 |
Uslikam je sutra pa stavim slikicu.
Hvala ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jele možda , ma čak i sigurno joj fali malo svježeg zraka, sunca. Ako ju stalno držiš unutra, nema ni neke uvjete za rast i razvoj.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Evo moje dvije se spremaju cvijetati , ove volim jer im cvijet duugo traje.
crassula schmidtii ![]() crassula exilis cooperi ![]() i ova malena mislim crassula marginalis - se konačno krenula granati, ali nema onu lijepu crvenu boju a na suncu je ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica....divne su, divne
![]() |
|
![]() |
|
jao belica, pod odmah ih razmnožavaj da imaš više tih biljkica,preslatke su, trebat će nam, evo ja prva se javljam na spisak !
E baš sam mustra, jel ? |
|
|
|
![]() |
|
Evo slikica moje biljke... Što bi njoj možda bilo bolje u dvorištu?
Da je u neki hlad stavim? ![]() ![]() ![]() Danas mi je još par listića otpalo... Šmrc :( |
|
![]() |
|
sigurno bi joj zrak odgovarao, puno svjetla, ali ne jako sunce obzirom da je do sada bila zatvorena, polijevaj ju svaki tjedan, neka voda prođe kroz nju, odstajala voda ili kišnca.
|
|
|
|
![]() |
|
Probati ću ju premjestiti u dvorište u hlad neki. Mada mi je dvorište okrenuto na jug.
Ili možda da ju probam privikavati nekako? |
|
![]() |
|
Meni i dalje odpadaju listovi... sada mi je otplao više od pola listova cijele biljke, a napravila sam sve što ste rekli
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hm, a ima li ti možda kakve nametnike? recni jednu reznicu i zakorijeni si novu biljčicu za svaki slučaj.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |