Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krasula - Crassula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krasula - Crassula

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 84>
Korisnik
Poruka
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 07:02
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Ovih kišnih dana krasula se kupala na kiši

Prekrasno oko imaš moon!Clap

"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 19:32
Belina....hvalasmile78
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 19:46
Belina, moon, prekrasne krasule.
Susjedi se ove godine jedna velika smrzla, nije je na vrijeme sklonila.Cry
Dobro da se jako zakorjenjuju. Wink

Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 22:21
sutnja je zlato....
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2012 u 19:28
dzeni....smile55
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 15:57
malo smo se ponovili:

...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 17:30
Glikica...krasno si se ponovila Clap
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 17:55
nisam mogla odoliti.
Na vrh
Jele21 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 11
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jele21 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 21:03
Gledam vaše Crassula i onda se sažalim nad mojom. Visoka je nekih 20 cm, a imam je godinu dana. Nije mi ništa narasla. Svega 2-3 listića. Zaljevam je jednom tjedno jako malo ima sunca jer živim u potkrovlju i dohranjujem je jednom mjesečno. I još k tome danas dođem doma i 5 listova na podu. Što da joj radim? U proljeće sam je presadila u teglu promjera 18 cm.
Hvala
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 21:10
jele stavi sliku, sigurno će se naći rješenje i za tvoju biljkicu !
Na vrh
Jele21 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jele21 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2012 u 22:49
Uslikam je sutra pa stavim slikicu.
Hvala
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 19:50
jele možda , ma čak i sigurno joj fali malo svježeg zraka, sunca. Ako ju stalno držiš unutra, nema ni neke uvjete za rast i razvoj.
belica,zagreb
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 19:55
Evo moje dvije se spremaju cvijetati , ove volim jer im cvijet duugo traje.

crassula schmidtii

crassula exilis cooperi

i ova malena mislim crassula marginalis - se konačno krenula granati, ali nema onu lijepu crvenu boju a na suncu je

belica,zagreb
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 20:49
belica....divne su, divne smile141
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 21:56
jao belica, pod odmah ih razmnožavaj da imaš više tih biljkica,preslatke su, trebat će nam, evo ja prva se javljam na spisak !
E baš sam mustra, jel ?
Na vrh
Jele21 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jele21 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2012 u 23:54
Evo slikica moje biljke... Što bi njoj možda bilo bolje u dvorištu?
Da je u neki hlad stavim?

Danas mi je još par listića otpalo... Šmrc :(
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 00:42
sigurno bi joj zrak odgovarao, puno svjetla, ali ne jako sunce obzirom da je do sada bila zatvorena, polijevaj ju svaki tjedan, neka voda prođe kroz nju, odstajala voda ili kišnca.
Na vrh
Jele21 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jele21 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2012 u 13:35
Probati ću ju premjestiti u dvorište u hlad neki. Mada mi je dvorište okrenuto na jug.
Ili možda da ju probam privikavati nekako?
Na vrh
Jele21 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jele21 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 21:27
Meni i dalje odpadaju listovi... sada mi je otplao više od pola listova cijele biljke, a napravila sam sve što ste rekli
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2012 u 21:30
hm, a ima li ti možda kakve nametnike? recni jednu reznicu i zakorijeni si novu biljčicu za svaki slučaj. 
belica,zagreb
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 84>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.