Mačkove slike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 36> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja se nadam macak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Da tu si upravu! Ma brzo će to, znam da hoće.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tvoj vrt je sigurno na sunčanom položaju kad su ti procvali jaglaci i visibabe,
lijepo da si podijelila s nama tvoje veselje.. a mogli bi se malo naći kod mene na kavi ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Nije Mari, kod mene ti je prava listopadna šuma
![]() Vilmač thanks, još da smijem van uživati u njemu. Mrzim vodene kozice! |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
pozdravljam macka sa vodenim kozicama i zelim brzo ozdravljenje imala sam ih sa 30-ak godina dobila od djece i puno teze prebolila od njih
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mačak, i ja zavirila k tebi - onak na brzinu da ne bih i ja kozice dobila
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() ![]() Samo navratite neće one dalje od nas, tj već smo zarazili sina od mog bratića koji svake prestupne svrati k nama, odmah sam rekla ili će snijeg il će mo dobit kozice i dobili smo ih, a oni su ih odnijeli u Hercegovinu ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
O Mačak, ja očito nisam bila dugo.
Tek sam sad ugledala onu krasotu od kućnih biljki za Valentinovo. Eto, ja zamalo došla na samo Valentinovo.
Prekrasne su, prekrasno smještene!
![]() ![]() ![]() Žao mi je za kozice, svrbe ha? Ali vjerujem da ti je pogled na proljeće u tvom vrtu uljepšao i karantenu!Jer je i nama!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo mene opet da vidim dal su kozice otišle,ja sam već odavno imuna na njih,nemoj sad dirati ružu,sigurno je živa,sad se sve čini da je suho,al protjerat će ona kad joj bude vrijeme.
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Juhuuu, ja malo došla prošetat!
Koza se ne bojim. Nisam ih nikad imala, al 1/3 moje djece je. S njom sam bila dan i noć, al nisam pobrala. Valjda me se boje! ![]() Baš su mi slatki ovi tvoji prvi cvjetići. A o vodenom svijetu da ne pričam! Prekrasno! |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
juuuhhhuuu, i ja došla prošetat u društvu tvojih koza i moje prehlade
![]() nek si se vratila, vidiš kako je sve živnulo, još da čujem tvoj smijeh
![]() |
|
![]() |
|
Ja sam danas utekla van, pa kud puklo i odmah škare u ruke malo porezala par suhih grana, uglavnom zimzelena, da visibabe dobiju zraka i evo par današnjih sličica:
Na panju: Jedna od dvije ljubice, prve na travnjaku: Tratinčice: Ne radujem se samo ja cvijeću: Malo prašnjava, ali svejedno divna: Moj stari mačak, udebljao se preko zime i sad uživa na suncu: |
|
![]() |
|
Bršljan star tri godine, od prošle lijepo raste:
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
mačak, uživaš na suncu u vrtu vidim, a jesi za jednu kavu u KT
![]() |
|
![]() |
|
Mari, imam vodene kozice, tek kad se toga riješim, možemo se dogovoriti.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
a kad sam te srela večeras u gradu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za slicice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!
Evo par današnjih sličica: I za kraj proljeće je stiglo i u dječiju sobicu. Uradak mama i kćer! ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Preslatki cvjetići!!! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |