Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mačkove slike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mačkove slike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 36>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 14:34
i ja se nadam macak ,a i jedan cvjetak ti podigne raspolozenje
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 21:04
Da tu si upravu! Ma brzo će to, znam da hoće.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Veljača 2011 u 23:54
tvoj vrt je sigurno na sunčanom položaju kad su ti procvali jaglaci i visibabe,
lijepo da si podijelila s nama tvoje veselje..
a mogli bi se malo naći kod mene na kavismile177
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 11:28

ClapClapClapClapkod tebe proljeće u punom jeku, prekrasno!!!!!

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 12:00
Nije Mari, kod mene ti je prava listopadna šumaBig%20smile, same voćke. Visibabe su u zaklonu sjenice i kuće, moguće da im to paše. Kavica paše samo dok mi vodene kozice prođu, nisam sad baš za gledati.
Vilmač thanks, još da smijem van uživati u njemu. Mrzim vodene kozice!
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 12:30
pozdravljam macka sa vodenim kozicama i zelim brzo ozdravljenje imala sam ih sa 30-ak godina dobila od djece i puno teze prebolila od njihsmile221
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 12:38
Mačak, i ja zavirila k tebi - onak na brzinu da ne bih i ja kozice dobila SmileSmile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 15:42
Wink Da stavim u oglase da prodajem koze? Big%20smile
Samo navratite neće one dalje od nas, tj već smo zarazili sina od mog bratića koji svake prestupne svrati k nama, odmah sam rekla ili će snijeg il će mo dobit kozice i dobili smo ih, a oni su ih odnijeli u HercegovinuTongue. Dobro je kako je moglo biti. Proći će.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 17:06
O Mačak, ja očito nisam bila dugo.
Tek sam sad ugledala onu krasotu od kućnih biljki za Valentinovo. Eto, ja zamalo došla na samo Valentinovo.
Prekrasne su, prekrasno smještene!ClapClapClap

Žao mi je za kozice, svrbe ha? Ali vjerujem da ti je pogled na proljeće u tvom vrtu uljepšao i karantenu!Jer je i nama!Big%20smile
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 18:13
Evo mene opet da vidim dal su kozice otišle,ja sam već odavno imuna na njih,nemoj sad dirati ružu,sigurno je živa,sad se sve čini da je suho,al protjerat će ona kad joj bude vrijeme.Tongue
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 18:22
Juhuuu, ja malo došla prošetat!
Koza se ne bojim. Nisam ih nikad imala, al 1/3 moje djece je. S njom sam bila dan i noć, al nisam pobrala. Valjda me se boje! LOL
Baš su mi slatki ovi tvoji prvi cvjetići.
A o vodenom svijetu da ne pričam! Prekrasno!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2011 u 19:10
juuuhhhuuu, i ja došla prošetat u društvu tvojih koza i moje prehladeSmile.
nek si se vratila, vidiš kako je sve živnulo, još da čujem tvoj smijehWink
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 13:29
Ja sam danas utekla van, pa kud puklo i odmah škare u ruke malo porezala par suhih grana, uglavnom zimzelena, da visibabe dobiju zraka i evo par današnjih sličica:

Na panju:

Jedna od dvije ljubice, prve na travnjaku:

Tratinčice:

Ne radujem se samo ja cvijeću:

Malo prašnjava, ali svejedno divna:

Moj stari mačak, udebljao se preko zime i sad uživa na suncu:

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 13:34
Bršljan star tri godine, od prošle lijepo raste:

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 13:51
mačak, uživaš na suncu u vrtu vidim, a jesi za jednu kavu u KTHeart
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 13:58
Mari, imam vodene kozice, tek kad se toga riješim, možemo se dogovoriti.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2011 u 23:35
a kad sam te srela večeras u gradu smile81s TM pomislila sam.sad će sigurno pasti nekakvi noiviteti, pa morat ćeš opet s pohvalama na suncesmile73
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Veljača 2011 u 10:29
za slicice ,al kad sam ugledala macka ,imala sam i ja takvog,kao da su blizanci
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 19:38
BOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!
Evo par današnjih sličica:

I za kraj proljeće je stiglo i u dječiju sobicu. Uradak mama i kćer!Smile

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2011 u 19:42
Originalno poslano od člana macak macak napisao:

Preslatki cvjetići!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.