Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rovinj - grad romantike
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rovinj - grad romantike

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 36>
Korisnik
Poruka
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2012 u 03:02
Predivne slike Rovinja. Uživam šetati sa tobom.Clap
A one zidne paprati u hotelu, kako ih samo održavaju.
A ti, koja zgodna dama!
Pozdrav i velika pusa bebi!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2012 u 22:31
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Predivan grad! Tako mi je žao što ga nisam posjetila dok je još moja Klara bila živa.... Uvijek sam odlagala, mislila da ima vremena... Nadam se da ću jednom ipak uživo prošetati tim ulicama.
Klara, koja??
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2012 u 22:35
Originalno poslano od člana Silvy Silvy napisao:

Predivne slike Rovinja. Uživam šetati sa tobom.Clap
A one zidne paprati u hotelu, kako ih samo održavaju.
A ti, koja zgodna dama!
Pozdrav i velika pusa bebi!
I ja sam se pitala kako ih održavaju, a onda su mi rekli da ima ugrađenoo automatsk navodnjavanje i vlaženje. Svako toliko poneka gecrkLOL samo je zamijene za novu.
Godinice pritišću, ali se plavuša ne daLOL
Mah, mah iz najljepše selendre na svijetusmile113
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2012 u 22:36
Moja prijateljica iz mladosti. Radila i živjela tamo sa mužem Huremom. Odselila se iz našeg mjesta nakon razvoda roditelja sa mamom i bakom. Nismo se vidjele godinama. Kad smo se konačno dogovorile naći i provesti neko vrijeme zajedno, desila se tragedija. Na putu su poginuli oboje...
Nikada si neću oprostiti što se nismo srele.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2012 u 23:01
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Moja prijateljica iz mladosti. Radila i živjela tamo sa mužem Huremom. Odselila se iz našeg mjesta nakon razvoda roditelja sa mamom i bakom. Nismo se vidjele godinama. Kad smo se konačno dogovorile naći i provesti neko vrijeme zajedno, desila se tragedija. Na putu su poginuli oboje...
Nikada si neću oprostiti što se nismo srele.
Nisam ih poznavalaThumbs%20Down
Na vrh
dzeni View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzeni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2012 u 23:51
Wow ,nisam znala da je ovako lijepo u Rovinju....Dolazim ako Bog da nekad tamo.Slike su ti Bebolina kao razglednice.(I ne znam zasto sam te zamisljala kao crnokosu )
sutnja je zlato....
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2012 u 00:25
evo ovakav je preksinoć bio zalazak sunca u prelijepom Rovinju!

svima šaljem pozdrave iz grada romantike - Rovinja!
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2012 u 09:52
Prelepo mesto,kako bih volela videti sve ovo uzivo....Heart
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2012 u 16:39
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

evo ovakav je preksinoć bio zalazak sunca u prelijepom Rovinju!

svima šaljem pozdrave iz grada romantike - Rovinja!
Mogla si se javiti, doći na čašicu razgovora!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2012 u 16:41
Originalno poslano od člana dzeni dzeni napisao:

Wow ,nisam znala da je ovako lijepo u Rovinju....Dolazim ako Bog da nekad tamo.Slike su ti Bebolina kao razglednice.(I ne znam zasto sam te zamisljala kao crnokosu )
heheheheLOLTongue plavuša, babac od formataLOL
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 16:46

Zalazak sunca u mojoj selendriEmbarrassed

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 16:46

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 16:47

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 16:47

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 16:48

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 16:48

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.