Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 320321322323324 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 10:53
Prolistala sam 20-tak prvih stranica ove tvoje teme i sjetila se naših lijepih početaka, razmjena, savjeta, druženja. Hvala ti generacijo na ove lijepe godine druženja, uspomena na tebe ima u svakom kutku moje kuće, terasa i vrta smile71
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 11:36
Pridružujem se generaciji sa čestitkama i željama da ti vrt bude sve ljepši i ljepši a tvoje uživanje u njemu sve veće i veće Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 13:57
Cure moje drage hvala vam. Baš se lijepo ovdje družimo. Radujem se svakoj biljčici koja je stigla u nekom paketiću, a drago mi je i kad vidim da su dobro i one koje su otputovale iz mog vrta.
Poseban pozdrav dečkima.

Palčica, ti si zaista dala truda na pregledavanju moga vrta, hvala ti.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 14:09
Sukulenti su uglavnom svi već ocvali, ali ova crna echeveria kreće tek sada

A ovaj cvate stalno

Žednjaci nekako kratko traju, valjda im je prevruće

Achimenes mi ove godine nije isklijao iz gomoljića . Ali sam ih zato našla nekoliko po vrtu. Valjda su se sami rasijali, pa malo kasne s cvatnjom

Ovo je grčki oleander, kad skupljam sjemenke ne mogu se rješiti ovog bijelog "perja",  leti na sve strane

Gaura mi je baš krasna, moram nabaviti i bijelu

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 14:59
Kakve prekrasne lepršave slike.....Thumbs%20UpClapClapClap
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 15:04
Otok, gledan ti grčki oleander i vidin da i tvoj ima šenci (uši) ove male žute točkice. Dok san ja skužila ča je to, obadva su mi bili krcati.

Niski rozi puzavac je krasan, sjeti me se ako budeš dolazila u Ivanić Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 15:30
Otok svaka čast prekrasno Clap
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 15:57
Volim dolaziti u tvoj vrt,to je odavno javna tajna,a volim i uživati i u svakom cvjeteku koji pokažeš,a posebno u sukulentima.Tongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2011 u 16:04
Evo odmah i mene za mojom Međimurkom Mali kaktus Smile

Lijepa ti je gaurica, zaista je pravi mali leptirićić!

A i ostalo šarenilo-zelenilo tvojeg vrta uvijek mi je lijepo gledati.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2011 u 10:05
volim zaviriti u tvoj vrt,posebno zbog sukulenata
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2011 u 22:03
A di si Otok dugo te nema, ili loviš zadnje zrake sunca na plaži Wink
Krasno je kod tebe, kao i uvijek Clap
Ja sam  sjemenke grčkog ubola u pitar i već su mali niknuli. LOL
život je more
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 07:20
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Hvala na lijepim željama.I hvala svima koji šetaju mojim vrtom. Danas je tri godine kako se družim sa svima vama, tri prekrasne godine [IMG]http://i1099.photobucket.com/albums/g382/isola2010/DSC03038.jpg" />

U Lošinju nisam već dugo bila. Vidim da je sve više nego savršeno. Gaura je za 10.
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 13:11
Eto mene opet...kod tebe Otok se uvijek iznova oduševit jer doma nemam ovakve prekrasne biljčice. Zbilja je osvježavajuće malo promjenit okolinu i pogledat kako to ide kod tebe.
smile141još jednom i velika pohvalasmile79 za vrt koji oduzima dah
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 15:01
Kada poželim pogledati Otokov vrt,tada se dugo zadržim,nadivim se i nauživam ljepote.

Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 17:13

Vratila sam se dosta unatrag, pa vidim 13.9. piše ljetu je polako kraj, no nije bio kraj sve do jučer, ali to ništa nije promjenilo u tvom predivnom vrtu.

Ako nije bilo jako nevrijeme, vjerujem da je tvojim biljčicama ova kiša pogodovala, a sutra će opet sunce i tvoj će vrt zasjati u punom sjaju.
Na kraju obožavam tvoje sukulente, mada je sve predivno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2011 u 17:17
Da,Triša i ja se slažem s tobom.Otok smile141 smile79
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2011 u 11:32
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

A di si Otok dugo te nema, ili loviš zadnje zrake sunca na plaži Wink
Krasno je kod tebe, kao i uvijek Clap
Ja sam  sjemenke grčkog ubola u pitar i već su mali niknuli. LOL

Dugo me nema? Tri dana mi nije radila tipkovnica, to je bio razlog.
Sad vidiš kako je to kad tebe nije bilo po mjesec dana, a mi se brinuli.

Hvala vam svima na posjeti.

Jučer je bilo ružno, ali danas je opet krasan sunčani dan. Pa ne može ni ljeto trajati vječno.

Vjetar mi je porušio lončiće sa sukulentima, ma puhalo je iz nekog čudnog smjera, a oni su u malim lončićima, lagani. Eto prilike da ih opet malo presložim.

Do tada par današnjih slika iz vrta

Ova je ipak slikana prije nevremena, Maryna kala. Danas više nema cvijeta, odnio ga vjetar

Krenuli su zvjezdani

Tu u dvorištu ipak manje puše pa i cvijeće bolje izgleda

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2011 u 11:41
jaglaci cvatu kod tebeClap
crvena kana ti je dosta dugo i duralaThumbs%20Up ja ću svoje uskoro vaditi iz zemlje i spremati gomolje u podrum
prekrasne su mi tvoje begonijeHeartThumbs%20Up
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2011 u 22:30

Begonije su divne  smile94.
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 18:03
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 320321322323324 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.