OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 320321322323324 374> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prolistala sam 20-tak prvih stranica ove tvoje teme i sjetila se naših lijepih početaka, razmjena, savjeta, druženja. Hvala ti generacijo na ove lijepe godine druženja, uspomena na tebe ima u svakom kutku moje kuće, terasa i vrta
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Pridružujem se generaciji sa čestitkama i željama da ti vrt bude sve ljepši i ljepši a tvoje uživanje u njemu sve veće i veće
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Cure moje drage hvala vam. Baš se lijepo ovdje družimo. Radujem se svakoj biljčici koja je stigla u nekom paketiću, a drago mi je i kad vidim da su dobro i one koje su otputovale iz mog vrta.
Poseban pozdrav dečkima. Palčica, ti si zaista dala truda na pregledavanju moga vrta, hvala ti. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sukulenti su uglavnom svi već ocvali, ali ova crna echeveria kreće tek sada
![]() A ovaj cvate stalno ![]() Žednjaci nekako kratko traju, valjda im je prevruće ![]() Achimenes mi ove godine nije isklijao iz gomoljića . Ali sam ih zato našla nekoliko po vrtu. Valjda su se sami rasijali, pa malo kasne s cvatnjom ![]() Ovo je grčki oleander, kad skupljam sjemenke ne mogu se rješiti ovog bijelog "perja", leti na sve strane ![]() Gaura mi je baš krasna, moram nabaviti i bijelu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakve prekrasne lepršave slike.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Otok, gledan ti grčki oleander i vidin da i tvoj ima šenci (uši) ove male žute točkice. Dok san ja skužila ča je to, obadva su mi bili krcati.
Niski rozi puzavac je krasan, sjeti me se ako budeš dolazila u Ivanić
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Otok svaka čast prekrasno
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Volim dolaziti u tvoj vrt,to je odavno javna tajna,a volim i uživati i u svakom cvjeteku koji pokažeš,a posebno u sukulentima.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo odmah i mene za mojom Međimurkom Mali kaktus
![]() Lijepa ti je gaurica, zaista je pravi mali leptirićić!
A i ostalo šarenilo-zelenilo tvojeg vrta uvijek mi je lijepo gledati.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
volim zaviriti u tvoj vrt,posebno zbog sukulenata
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
A di si Otok dugo te nema, ili loviš zadnje zrake sunca na plaži
![]() Krasno je kod tebe, kao i uvijek ![]() Ja sam sjemenke grčkog ubola u pitar i već su mali niknuli. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
U Lošinju nisam već dugo bila. Vidim da je sve više nego savršeno. Gaura je za 10. |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Eto mene opet...kod tebe Otok se uvijek iznova oduševit jer doma nemam ovakve prekrasne biljčice. Zbilja je osvježavajuće malo promjenit okolinu i pogledat kako to ide kod tebe.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Kada poželim pogledati Otokov vrt,tada se dugo zadržim,nadivim se i nauživam ljepote.
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vratila sam se dosta unatrag, pa vidim 13.9. piše ljetu je polako kraj, no nije bio kraj sve do jučer, ali to ništa nije promjenilo u tvom predivnom vrtu. Ako nije bilo jako nevrijeme, vjerujem da je tvojim biljčicama ova kiša pogodovala, a sutra će opet sunce i tvoj će vrt zasjati u punom sjaju.
Na kraju obožavam tvoje sukulente, mada je sve predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Da,Triša i ja se slažem s tobom.Otok
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dugo me nema? Tri dana mi nije radila tipkovnica, to je bio razlog. Sad vidiš kako je to kad tebe nije bilo po mjesec dana, a mi se brinuli. Hvala vam svima na posjeti. Jučer je bilo ružno, ali danas je opet krasan sunčani dan. Pa ne može ni ljeto trajati vječno. Vjetar mi je porušio lončiće sa sukulentima, ma puhalo je iz nekog čudnog smjera, a oni su u malim lončićima, lagani. Eto prilike da ih opet malo presložim. Do tada par današnjih slika iz vrta Ova je ipak slikana prije nevremena, Maryna kala. Danas više nema cvijeta, odnio ga vjetar ![]() Krenuli su zvjezdani ![]() ![]() Tu u dvorištu ipak manje puše pa i cvijeće bolje izgleda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
jaglaci cvatu kod tebe
![]() crvena kana ti je dosta dugo i durala ![]() prekrasne su mi tvoje begonije ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Begonije su divne ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 320321322323324 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |