OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 325326327328329 374> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neki od onih koji su pratili cvjetanje cikasića (jel muško ili nije?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
slika mora je super a i cvijece je krasno...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
OTOK cvjece ti je divno,ali slika mora me bas mami,jedva cekam kad cu opet u Zadar
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Imaš i prekrasno i nobično cvijeće.
![]() Moja bungi nema naznaku da će cvjetati. Ne znam što joj je? Sad kad vidim te stjene najradije bi skočila na komp, definitivno večeras na kupanje. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
super..moja ona i dalje dudi ne mrda..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma skočit ću oko 6 popodne na kratko kupanje, sad je vani jedno 100 stupnjeva i sjedim doma sa upaljenom klimom
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
rekla bi ti da je krasno bilje ali me ova uvalica zatekla pa buljim i meditiram doslovno, a godišnji još daleko..... blago tebi kad si svaki dan na moru
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jesi je vidjela Duda, pravo muško, imam još jednu koju čekam - izgleda da će opet biti - sin
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ona legerstroemija će biti divna nisam znala da se to tako zove ima ju moja susjeda cvate zadivljujuće i to je moja prva biljka na popisu za nabavit....cikasica je nešto veličanstveno..nikad to nisam vidjela..baš lijepo da to možeš podijeliti s nama...
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ma je moja pokojna susjeda imala jedne godine plave a druge rozne to da ti nebudu dosadne uvijek iste. Čuj, moram priznati ovak je štosna (smišna)
|
|
![]() |
|
Tija, ova je hortenzija već godinama na istom mjestu, u istoj zemlji, ništa nisam dodavala, zato me i čudi ova promjena
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Boja hortenzije varira zbog kiselosti zemlje, ja sam si ispelcala iz bijelog grma hortenzije a procvala mi je roza, to su čuda prirode.
|
|
![]() |
|
Blizu je more, blizu, i miriši i mami
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve miriše po moru...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kod tebe prava čuda prirode .
Cvijet cikasice je fenomenalan ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ona biljčica mala kao šaka s onim velikim (visokim) cvijetom je
![]() Bugenvilije, pa čikašica, pa sve po redu je kao i uvijek..
![]() Očito će više nas imati uspomenu od lantane... ono što kad naraste cvate žuto!
![]() Hortenzije. Ja mislila takva vrsta!
![]() Moje su počele blijediti. Cvjetovi kao da su isprani varekinom. Samo novi su roza.
|
|
![]() |
|
Procvala je i abelija
![]() Lagerstroemija samo što nije ![]() a u ovoj džungli stalno nešto cvate ![]() Ponovno sam slikala hortenziju, to je inače potpuno bijela hortenzija koju imam već godinama, ona se sada polako suši i cvijet je sve crveniji i crveniji. Neznam šta se događa, nikada ranije nije poprimala te crvene mrlje ![]() |
|
![]() |
|
Za one koji su pratili "cvjetanje" cikasice, evo novih sličica
![]() i malo izbliže - zar ne liči na veliki češer ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
monarda,bugice,moreeee
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 325326327328329 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |