Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 37> |
Korisnik | |
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mikice, mahune su tako brzo narasle da sam se i sama začudila, samo ja sam ih puno zalijevala, a bilo je i kiše . Njima očito paše puno vlage, a od jakog sunca i vrućine znali su im popadati cvijetovi, prije nego se stvorila mahuna. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Krasno,predivno.Kod tebe je već sve sazrelo,kod mene u Primorju tek kreće.Još je sve maleno a mahune još nisu počele cvjetati mada sam ih rano,rano posijala.
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Moram još malo, kad sam već toliko slikavala( a i jućer i danas sam na godišnjem, pa ne trebam još ići spavati)
krastavčići
![]() tikvice
![]() ![]() ![]() ![]() mahune
![]() paradajz
![]() brokule
![]() kelj
![]() mak
![]() pa samo malo ribizla(trebala bih početi kuhati sok)
![]() ![]() i neću više (za sada)
|
|
![]() |
|
Zaboravila sam flokse
![]() i djetelinu
![]() kaktusići su napunili posudu
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam više "radila" fotićem nego motikom!
Procvale su hoste...
![]() ... a i graničica,
![]() pa oleandar
![]() a ovaj malecki će cvasti iz ovogodišnje reznice
![]() za lantanu sam mislila da će biti ona sa šarenim cvijetovima ,ali me prevarila, pa je "samo" žuta
![]() a bugenviliju gledam dok pijem kavu , ustvari gledam sve, al ona mi je najbliže
![]() |
|
![]() |
|
Hvala na čestitci i evo već trčim!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kartuža zapamtit ću si to!!!
![]() A osim toga čestitam ti jer si na 500-toj poruci, a sada trkom idi i stavi nam sliku!!!
Znaš gdje trebaš ući i staviti sliku???
|
|
![]() |
|
Proljeće,uopće ih ne održavam nešto posebno. Borića sam posadila i ponekad ga zalijem, a hosti jedino na jesen porežem stapke cvijetova i maknem lišće.
Nekad sam imala puno jednogodišnjeg cvijeća, a sada skupljam samo trajnice, jer je manje posla s njima
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hvala ti Kartuža na odgovoru, sada idem malo potražiti na netu te biljkice...
Da li ih je teško održavati???
Uh, što sam dosadna...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Kako je sve lijepo zeleno, a kaktus je biserko, kakav krasan bijeli cvijetak, predivan je!
|
|
![]() |
|
Proljeće,hvala ti! Na 5. je patuljasti borić Mugo, a na 6. je hosta .
|
|
![]() |
|
Opet sam išla uživati u tvome vrtu!!!
Da se ne ponavljam
![]() Ali me interesira, na prvoj strani 5 i 6 slika, šta je to???
![]() |
|
![]() |
|
Koristim hormon za sve, a trenutno imam više vrsta eonimusa(kurika),pa šimšir, oleandre,lovor, viburnum(zgance), bugenviliju, solanum rantoneti (krumpirka), berberisa,... i još ponešto, ne mogu se sad ni sjetiti . |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Krasno!!! Šta si sve to pelcala,mislim da sam oleander skužila.Jesi koristila hormon ili samo ovako"zdravo seljački"?
Aj,molim te virni u moje dvorište ,imam dilemu kod zadnje slike pa mi pomogni
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i evo kako kako rastu moje nove biljčice, iz reznica
![]() |
|
![]() |
|
... a uskoro će i bugenvilija
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Danas je procvao kaktus i morala sam ga sliknuti...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |