Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 39> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i tri kane sam kupila
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
pa ti si izpraznila trgovinu,prekrasno
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
rado bi ispraznila nekoliko
![]() http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3IIzNj559Zo&h=98f527de604837ffe05cd0d86db0ee74 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Gioiaa, pa ti si se doista lijepo ponovila. Jedva čekam posjetiti tvoj vrt i vidjeti kad se to sve rascvjeta. Bit će to ljeto za sjećanje.
|
|
![]() |
|
otkad nisam posjetila svoj dnevnik?
nadam se lucy ![]() evo da obelezim sta sam danas radila,bar jedan deo. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i na kraju rupa umjesto salix-a ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Gio šta si to sve sadila?
a micika sve drži pod kontrolom ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa svasta sam sadila,pakujce,iberise,jastucac,orijentalni crveni mak,gipsofila,statica,ivancice,seboj,jedn.kokotic,crnooku suzanu,suvocvat,macinu travu,cosmos,gailardia,...neko seme i nije niklo...a jucer i danas sam posadila petunije,ostic,lepog jovu,muskatle...ma svaki dan imam posla,kao i svi mi,ako nista cupa se korov,kosi,zaliva...ne svidja mi se sto je ovako upeklo sunce.
nove petunije ![]() ![]() a da,i gorucu ljubav sam sadila,nesto moj proizvod,a i deset kupljenih,volim da mi se plavi u vrtu...i nekoliko ljubicastog alisiuma ![]() gazanije ![]() ostic i djirani ![]() lepi jova ![]() |
|
![]() |
|
greskom orhideje...
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Puno nas je na CIF-u pa sad ciljano odlazim u vrtove gdje znam da ću odmoriti oči, napuniti dušu, sve je opet krasno kao i uvijek kod tebe!
|
|
![]() |
|
Draga Franjice nisam bas cesto prisutna u dnevniku,pa tek sad vidim tvoju poruku.Hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koliko cvijeća kod tebe!! Ageratum će dobro zaplaviti tvoj vrt, poput mora.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Napokon sam narucila ruze stablasice
![]() ![]() Moj izbor je pao na 2 Rozarijum Estern,boja ruzicasta(2 kom),onda Gr,Pjer de Ronsar,svjetlo ruzicasta(2kom) i njih planiram da posadim uz stazu kraj kuce...sta mi predlazete da posadim pored njih,mislila sam da bi lavanda fino izgledala ? ![]() a na ovom djelu razmisljam da posadim 2 kom.Sarl Aznavur(bjeloroza) i Leonarda da Vincija(1kom.) ![]() Uz pergolu planiram Grimpant Pjer de Ronsar-romantik,njezno ruzicastu penjacicu. zatim stabl.Ingrid Bergman(2 kom.) i Jubilej Princes de Monako(1 kom) ![]() na ljevoj strani penjacicu Polka romantik,a na desnoj Kempesen... |
|
![]() |
|
Naravno sve ostalo sto vidite vadim i premjestam
![]() E sad,sta bi fino pasalo pored ruza?Nadam se da ce te mi nesto predloziti ![]() |
|
![]() |
|
i dalje cekam da mi nesto predlozite...
danas je bio pravi radni dan,premorena,al bar sam srezala tri penjacice,jos da skupim snagu i da ih izvadim iz zemlje,bice povuci potegni ![]() iznjela 4 kolica smeca,bacila... i nadam se da cu zavrsiti dok ne stignu ruze... Da li uopste mogu posaditi penjacice gdje su bile stare,i sta bi tacno trebala uraditi prije nego ih posadim? pocetak ciscenja ![]() ![]() zid garaze ocajno izgleda ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
i ovu ruzu mram izvaditi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Ma stvarno je divno ! Kako cu ja to imati kad moram stalno sad u kofer sad iz kofera ! Ma bas si sretna da ti sve ovako krasno uspijeva ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Gioo, mislim da bi morala bar malo pomaknuti nove ružice, da ne budu baš zasađene na istom mjestu gdje su dosadašnje bile. Znam da je trajnice potrebno i rasađivati a poželjno im je i malo mijenjati mjesta svakih nekoliko godina kako bi dobro i uspješno rasle, pa mislim da je zato dobro i nove ruže posaditi u novu zemlju. Možda bar 50cm da udaljiš ako ne možeš više.. Veliki je posao ispred tebe, želim ti puno uspjeha a mi ćemo kasnije na slikicama uz tebe uživati!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
znam Anaida
![]() povremeno uhvati me panika ![]() a sto se tice trajnica,njima ce presadjivanje prijati ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |