Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gioiaa-dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gioiaa-dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 39>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 07:19
i tri kane sam kupila
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
skitnica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1556
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje skitnica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Travanj 2010 u 08:05
pa ti si izpraznila trgovinu,prekrasno
mi smo djeca cvijeća
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 09:32
rado bi ispraznila nekoliko

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D3IIzNj559Zo&h=98f527de604837ffe05cd0d86db0ee74
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 22:32
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 00:01
Gioiaa, pa ti si se doista lijepo ponovila. Jedva čekam posjetiti tvoj vrt i vidjeti kad se to sve rascvjeta. Bit će to ljeto za sjećanje. 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 00:48
otkad nisam posjetila svoj dnevnik?
nadam se lucy

evo da obelezim sta sam danas radila,bar jedan deo.

i na kraju rupa umjesto salix-a

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 12:28
Gio šta si to sve sadila?
a micika sve drži pod kontrolom Big%20smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 13:40
kontesaa svasta sam sadila,pakujce,iberise,jastucac,orijentalni crveni mak,gipsofila,statica,ivancice,seboj,jedn.kokotic,crnooku suzanu,suvocvat,macinu travu,cosmos,gailardia,...neko seme i nije niklo...a jucer i danas sam posadila petunije,ostic,lepog jovu,muskatle...ma svaki dan imam posla,kao i svi mi,ako nista cupa se korov,kosi,zaliva...ne svidja mi se sto je ovako upeklo sunce.
nove petunije

a da,i gorucu ljubav sam sadila,nesto moj proizvod,a i deset kupljenih,volim da mi se plavi u vrtu...i nekoliko ljubicastog alisiuma

gazanije

ostic i djirani

lepi jova

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2010 u 13:41
greskom orhideje...trebale su biti moje petunije
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 11:32
smile94
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 21:42
Puno nas je na CIF-u pa sad ciljano odlazim u vrtove gdje znam da ću odmoriti oči, napuniti dušu, sve je opet krasno kao i uvijek kod tebe!
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 00:20
Draga Franjice nisam bas cesto prisutna u dnevniku,pa tek sad vidim tvoju poruku.Hvala ti
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2010 u 00:38
Koliko cvijeća kod tebe!! Ageratum će dobro zaplaviti tvoj vrt, poput mora.
Sutra je novi dan.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 22:57
Napokon sam narucila ruze stablasice ,radujem se a i strahujem,kako ce pregurati zimu,pa da li cu ih posaditi na pravom mjestu,pa sto posaditi pored njih...nizu se pitanja a ne znam jos odgovor

Moj izbor je pao na 2 Rozarijum Estern,boja ruzicasta(2 kom),onda Gr,Pjer de Ronsar,svjetlo ruzicasta(2kom)

i njih planiram da posadim uz stazu kraj kuce...sta mi predlazete da posadim pored njih,mislila sam da bi lavanda fino izgledala ?

a na ovom djelu razmisljam da posadim 2 kom.Sarl Aznavur(bjeloroza) i Leonarda da Vincija(1kom.)

Uz pergolu planiram Grimpant Pjer de Ronsar-romantik,njezno ruzicastu penjacicu.

zatim stabl.Ingrid Bergman(2 kom.) i Jubilej Princes de Monako(1 kom)

na ljevoj strani penjacicu Polka romantik,a na desnoj Kempesen...

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2010 u 23:01
Naravno sve ostalo sto vidite vadim i premjestam

E sad,sta bi fino pasalo pored ruza?Nadam se da ce te mi nesto predloziti
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 22:35
i dalje cekam da mi nesto predlozite...

danas je bio pravi radni dan,premorena,al bar sam srezala tri penjacice,jos da skupim snagu i da ih izvadim iz zemlje,bice povuci potegni
iznjela 4 kolica smeca,bacila...
i nadam se da cu zavrsiti dok ne stignu ruze...
Da li uopste mogu posaditi penjacice gdje su bile stare,i sta bi tacno trebala uraditi prije nego ih posadim?

pocetak ciscenja

zid garaze ocajno izgleda

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 22:36
i ovu ruzu mram izvaditi

Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 23:13

Ma stvarno je divno ! Kako cu ja to imati kad moram stalno sad u kofer sad iz kofera !  Ma bas si sretna  da ti sve ovako krasno uspijeva    smile120
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 10:22
Gioo, mislim da bi morala bar malo pomaknuti nove ružice, da ne budu baš zasađene na istom mjestu gdje su dosadašnje bile. Znam da je trajnice potrebno i rasađivati a poželjno im je i malo mijenjati mjesta svakih nekoliko godina kako bi dobro i uspješno rasle, pa mislim da je zato dobro i nove ruže posaditi u novu zemlju. Možda bar 50cm da udaljiš ako ne možeš više.. Veliki je posao ispred tebe, želim ti puno uspjeha a mi ćemo kasnije na slikicama uz tebe uživati!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2010 u 08:45
znam Anaida ,jucer sam bas citala o tome...ruza se nikad ne sadi na isto mjesto...i velik je posao ispred mene.jucer sam opet cistila,skupljala oboljelo lisce itd.
povremeno uhvati me panika

a sto se tice trajnica,njima ce presadjivanje prijati ionako ih nisam odavno premjestala.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.