Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 133>
Korisnik
Poruka
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 11:05
Dudo ,napisi adresu na pp ,da te mogu pronaci:)
sad sam saznala kad dolazim u Zadar:))))))))))))))))))))))))
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 11:39
baš mi drago..vidimo se
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 07:20
Bit će sve dobro, vjeruj u to.. Svima je ova godina teška, malo smo se uplašili zbog svakodnevnog spominjanja krize, recesije, inflacije.. Tako i gosti što najviše osjetite vi koji od turizma živite.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 14:08
hvala ti draga..ma ne plašim se ja te recesije nego bezobrazluka nekih ljudi koji kad tu dođu misle da sam se ja preselila tu kako bih mogla plandovat..blesavi kenjci a ja nikad više još nisam radila kao do sad(počela sam radit a onda i studirat..pa radit i svetke i petke)..  
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 22:03
Niko na forumu nije imao ljepše ostiće od tebe. Ajde slikaj, molim te
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2009 u 22:19
Duda nemoj dati da te takvi iznerviraju i ni slučajno im se nemoj pravdati....neka misle šta hoće....baš te briga......ko ih šiša
 smile78 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 00:22
Dudica nabavi si jednu boksersku vreću , treniraj u jutro kada gosti doručkuju da te vide. Nitkom neće pasti na pamet da budu bezobrazni.
Doprati ih i otprati ovako    Wink

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 10:10
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Niko na forumu nije imao ljepše ostiće od tebe. Ajde slikaj, molim te
hvala ti..hoću ..ali oni sad su samo zeleni
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 10:13
e jeste otkačeni...hvala na dobrim savijetima ali mislim da bih ih na kraju ipak otjerala LOL..no imam ideju ovako ću..smile103..vama je jeko ovdije lijepo ,nem ate nikakvih primjedbi,divno je vrijeme,uopće vani nije 15 stupnjeva ,vijavica,kiša neeeee vi uživate sad na vašem godišnjem..mislim da će ovo upaliti..hehe
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 16:47
ovo sam dobila prošle godine kao štapiće pod imenom cinija..lišće je zaista slično ali cvijet..opet sam ostala i ove godine bez cinija..ali je i ovo simpa
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 16:48
prkosi pristojno cvatu
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 16:50
napokon prvi cvijet crvene kozije krvi..krasno miriše malo drukčije od bijelo-žute
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 16:52
naranđasti su ocvali ali ovaj je neumoran
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 16:54
za sada su promolili nos samo rozi gerberi
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 16:56
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 16:57
abutilon boje breskve..prelijep je
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 17:18
Duda ---palma je za 10 prekrasna jesmile39
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 17:51
hvala ti niho i ja sam ponosna na nju jer sam ju uspijela ipak odgojiti dobila sam ju kao pelcer .. 
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 20:39
ajme kako lijepa cikasica smile120
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 20:42
sve je baš lijepoo Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.