Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 113>
Korisnik
Poruka
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 15:05
Jassi.. super ja na snijegu.. baš uživamo i ja i ona.. a nadam se da se budu i ove moje kile nekam počele topiti!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 15:41
Kaća briši pp!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 19:26
ja sam se stopila pa natopila opet...heheeh
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 23:43
Idem malo nabaciti beauty sleep-a.....da me se bubanmara ne prestraši sutra!!
Vidimo se.. sve spremo.. broj telefona i adresu prepisala... ak gdje zapnem zovem!!
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 23:49
okej, ja te čekam, pazi da se ti ne bi prepala mene jer ti ja noćima ne spavam...a čeka me sad druga tura kalupa...hihihihi
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 23:57
daj pusti te kalupe....da si ih donesla meni u nedjelju...em ti misa maloga, rockas bu bio generalna razmjena dobara...hihihi
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:05
ne može u nedjelju nikako....prvo ja napravim par tura pa onda dobiš, možda i stignem do nedjelje, do tada živi u neznanju....
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:07
A o kakvim je kalupima riječ?Embarrassed
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:07
joj nesreco jedna...ok sam me izazivaj, ne zaboravi koliko ja imam kalupa i salveta i kak dobru kavicu i caj kuham i kak imam veliko srce i lep eoke..aha
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:08
čekaj da ti nekaj pokažem

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:09
ta ra ra raaaaaaaaaaaaa

Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:15
joj prekrasnooooooooooooooooooooooooo

ja ocu bikaaaaa

spring duso uzel asaqm 20 komada ili ti dva paketa ravnoh....tesko ko sam vrag,,,jedva nosih paket  i dva komada onih oblih za zavrsavanje ili kaj vec se dela s njima...pusti me molim te....luda sam..umrla sam to tegleci. a da ne velim da sam gepek ostavljala otvoren-dakle i celi auto jer nisam mogla zatvotiti nikak ni s nosem kad sam vadil ato van u tri ture....kaos pred mojim ulazom....ludjakinja s devetog kata  nakupovala crepova ko u prici a sad si svi mislite zakaj
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:16
ostavi mi jednog, dam pare...da probam i ja
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:16
e kaj s onim hmf-om, oćemo mi to....??? poslal sam leonardi da mi sazna kad je opet jer im stranica ne radi, a na mail mi nisu odgvorili......
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:17
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

joj nesreco jedna...ok sam me izazivaj, ne zaboravi koliko ja imam kalupa i salveta i kak dobru kavicu i caj kuham i kak imam veliko srce i lep eoke..aha

A zar i vino nije bilo u igri!!Wink
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:18
vino nikad nisam dobila.... Cry
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:19
bubo naravno da ocemo...sam ti vodi brigu o tom ,ja sam prebukirana pls

crepek adobis...kakve pare, daj se zberi zenska

springica jeje imam ti ja vina, sam kaj se buba pravi fina pa nij ecugala,,,evo upravo sam si natocila pol case jer je gamad ugasila grijanje, pa da ne palim klimi u ne nabijam racun....palim unutarnje grijanje..hihihi
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:20
joj bubo kak me sad da ne budem prosta...e slijedeci put bus dobila i sve vino, p ada vidim jel ides doma ili ostajes u dnevnom spavati
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:21
jassi nema grijanje!!! jassi nema grijanje!!! dojdi kod mene, griju ko mutavi...kod mene nema recesije čini mi se....ma valjda bu mi leonarda skoro odgovorila, jer nemrem na njihovu stranicu, nekaj ne valja, a ak je skoro, treba to odmah poslat, mislim zahtjev i to, pa onda pare i odo ja via pola!!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2009 u 00:22
heheh mala bi sam putovala...daj me ne zezaj smrzavam seeeeee, pa kak vam nisu zgasili jos grijanje, pogle koliko je sati,,,joj blago se tebiiiiiiiiiiii
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.