Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 113> |
Korisnik | |
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jassi.. super ja na snijegu.. baš uživamo i ja i ona.. a nadam se da se budu i ove moje kile nekam počele topiti!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća briši pp!!!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ja sam se stopila pa natopila opet...heheeh
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Idem malo nabaciti beauty sleep-a.....da me se bubanmara ne prestraši sutra!!
Vidimo se.. sve spremo.. broj telefona i adresu prepisala... ak gdje zapnem zovem!! |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
okej, ja te čekam, pazi da se ti ne bi prepala mene jer ti ja noćima ne spavam...a čeka me sad druga tura kalupa...hihihihi
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
daj pusti te kalupe....da si ih donesla meni u nedjelju...em ti misa maloga, rockas bu bio generalna razmjena dobara...hihihi
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ne može u nedjelju nikako....prvo ja napravim par tura pa onda dobiš, možda i stignem do nedjelje, do tada živi u neznanju....
|
|
![]() |
|
A o kakvim je kalupima riječ?
![]() |
|
![]() |
|
joj nesreco jedna...ok sam me izazivaj, ne zaboravi koliko ja imam kalupa i salveta i kak dobru kavicu i caj kuham i kak imam veliko srce i lep eoke..aha
|
|
![]() |
|
čekaj da ti nekaj pokažem
|
|
![]() |
|
ta ra ra raaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
joj prekrasnooooooooooooooooooooooooo
ja ocu bikaaaaa
spring duso uzel asaqm 20 komada ili ti dva paketa ravnoh....tesko ko sam vrag,,,jedva nosih paket i dva komada onih oblih za zavrsavanje ili kaj vec se dela s njima...pusti me molim te....luda sam..umrla sam to tegleci. a da ne velim da sam gepek ostavljala otvoren-dakle i celi auto jer nisam mogla zatvotiti nikak ni s nosem kad sam vadil ato van u tri ture....kaos pred mojim ulazom....ludjakinja s devetog kata nakupovala crepova ko u prici a sad si svi mislite zakaj
|
|
![]() |
|
ostavi mi jednog, dam pare...da probam i ja
|
|
![]() |
|
e kaj s onim hmf-om, oćemo mi to....??? poslal sam leonardi da mi sazna kad je opet jer im stranica ne radi, a na mail mi nisu odgvorili......
|
|
![]() |
|
A zar i vino nije bilo u igri!! ![]() |
|
![]() |
|
vino nikad nisam dobila....
![]() |
|
![]() |
|
bubo naravno da ocemo...sam ti vodi brigu o tom ,ja sam prebukirana pls
crepek adobis...kakve pare, daj se zberi zenska
springica jeje imam ti ja vina, sam kaj se buba pravi fina pa nij ecugala,,,evo upravo sam si natocila pol case jer je gamad ugasila grijanje, pa da ne palim klimi u ne nabijam racun....palim unutarnje grijanje..hihihi
|
|
![]() |
|
joj bubo kak me sad da ne budem prosta...e slijedeci put bus dobila i sve vino, p ada vidim jel ides doma ili ostajes u dnevnom spavati
|
|
![]() |
|
jassi nema grijanje!!! jassi nema grijanje!!! dojdi kod mene, griju ko mutavi...kod mene nema recesije čini mi se....ma valjda bu mi leonarda skoro odgovorila, jer nemrem na njihovu stranicu, nekaj ne valja, a ak je skoro, treba to odmah poslat, mislim zahtjev i to, pa onda pare i odo ja via pola!!!
|
|
![]() |
|
heheh mala bi sam putovala...daj me ne zezaj smrzavam seeeeee, pa kak vam nisu zgasili jos grijanje, pogle koliko je sati,,,joj blago se tebiiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |