Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 55> |
Korisnik | |
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idemo Slave,nedostaje nam tvoja kreativnost.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Evo se ti pojavila, pa ja došla odmah vidit ima li koji novi rad....đe'su ba, đe'su?
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Evo razgledavam u tvojoj galeriji ali nažalost neke slike ne mogu otvorit.Ali sve šta sam uspila vidit mi je predobro.Jaja,boca sa lavandom super oslikana,zadnja tacna uf,kutija za unučicu uf,uf ali kompletić sa macama me oborija sa nogu |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala vam drage moje curice na vašoj brizi,od srca vam hvala.imala sam puno problema ovih dana ali sjetim se i citiram onu od Kami-ako ti život ponudi limun-a ti napravi limunadu!ovo su radovi od prije dva-tri tjedna-rađeni za sajam u Biogradu na kojem je sudjelovala i naša udruga,vjerovatno vas je MareDelMNare izvjestila o tim događanjima.poslije toga zbog svojih problema nisam bila u stanju raditi ali pomalo dolazim na svoje i kako sam i kalendarski jučerašnjim danom kročila u novu godinu života ostavit ću sve loše iza sebe,dići glavu i kreniti dalje.jao jedva da sam našla svoju stranicu,sad moram naći vremena ispregledati isve vaše radove,u friško sam već povirila a sad krećem na stranice!i još jednom-veliko vam hvala na podršci!
|
|
![]() |
|
a joj!pa vi meni čestitali rođendan a on bio juče!hvala vam curice moje,ne znam kako je došlo do te greškice ali svejedno je,puno,puno vam hvala i puno vas,puno sve volim,vi ste najbolje curice na svijetu!
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
evo nam nase Slavice sa krasnim radovima,slaba sam na kutije pa su mi one favoriti,joj ma sve mi je fino,dobro nam dosla draga Slavice.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Nešto sam vidila, nešto nisam...al svakako je teško komentirati kad vidiš ovako puno radova.
Samo, prva pomisao mi je bila, kad sam vidila staklene zdjelice...kako izgledaju nagurane jedna na drugu u onoj butigi. Bila sam nešto izdvajala...jednu kutiju...predzadnja slika lijevo (mislim da sam ti je i na sajmu primjetila)-ona mi je super. ![]() Odlično si sredila i ove male...znam da je bio i neki okvir ili tanjurić..pa okrugla kutija, daske...ma ko će više pohvatat nit! ![]() E, da! Od limuna nastavi i dalje pravit limunadu! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Prvo posto ti je bio jucer i opet sretan rodjendan.
Radovi su ti fantasticni, nema sto nema, bas ne mogu puno izdvojiti, sve mi se svidja. Ja kao i ti malo sam posustala znas zbog cega, a neki dan sam sredila oko, i imala malu operaciju. Zivot tece dalje kao i rijeka, nastavi ti a ja cu te slijediti. ![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga moja slavićice radovi su ti melem za oči, samo gdje nađe one gljivičice, baš su mrak, kada planiraš u Brod? jedva čekam da se vidimo, velika pusa
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima!Mumice tu salvetu mi je poslala naša Kami(hvala Kami),predivna je ,imam još pola strašno sam ju štadjela i veliki i mali tanjur izvuči iz pola salvete!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
koliko prekrasnih radovaaaaa,
ne znam štra mi je ljepše, oni nježni tanjuri, tacne, kutijice... oni ljiljani na tacni su salveta ili decoupage papir? sazakašnjenjem želim SRETAN ROĐENDAN! za dobre želje ionako nikad nije kasno. ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
i opet pregršt predivnih radova kod tebe... totalno, ali totalno sam oduševljena tacnom sa ljiljanima...maestralno si je odradila...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako puno lijepih radova. I ja bi izdvojila tacnu, baš mi je savršena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Dobra ti noć Slavice,napokon da ti kažem da ovo brdo tvojih radova je melem za oči.Posjećivala sam ti str.ali mi se nije dalo pisati zbog "kranka"a i drugih gluposti,pomalo hvatam konce i palim motore.Mjesec dana u stanu kao u zatvoru,nešto sam radila,ali mi smeta vrućina,ovdje je pakao.Tacne i daske su prima.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |