Identifikacija kaktusa i sukulenata |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 43> |
Korisnik | |
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
11111 ovaj tvoj nije glaucescens. Gledaj onoga od Dea, koji je jako različit. Tvoj bi mogao biti acanthodes ili nešto slično sa crvenim bodljama.
|
|
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Izgled mladih i starih fero kaktusa iste vrste
može biti dosta različit. Zato je teška ID ferokaktusa na osnovu mladih (malih) primjeraka. Ružo možda
je tvoj ferić jedna od pod varijanti Ferocactus
recurvus – pogledaj pa procijeni sama. |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
možda sedum adolphii ?
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
hvala Pinus pogledat cu
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
moze ID
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
1.Echeweria(ne znam koja)
3.Crassula ovata 4. Stapelia variegata(ona iza) 2. red 3.Hawortia (attenuata čini mi se) 3.paučinasti čuvarkuća
|
|
![]() |
|
Miska
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
hvala Pinus...jako sliči na Ferocactus recurvus kako si mi napisao
![]() ...a ovaj moj i nije baš mali ... cc veličine grejpa je ... imam dva tako velika i jednog sam po preporuci posadila direkt u vrt - navodno može prezimiti vanka |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() |
|
majcka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Eksotika je kul
|
|
![]() |
|
Bubasvabica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 40 |
Da li je ovo Cephalocereus senilis?
![]() |
|
![]() |
|
nije cephalocereus to je neki oreocereus, vjerojatno
celsianus |
|
![]() |
|
MOLIM ID,hvala
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
jel to macja metvica?
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Koji je ovo Aeonium?
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
Moze ID ovog
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
ove sam dobila al im neznam imena moze pomoc?
1. ![]() 2. ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
3.aloa koja
![]() 4. ![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |