OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 330331332333334 374> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polica, sekulenti, božićni ukrasi, ma sve ti je draga OTOK prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Procvali ružmarin zamirisao mi cijelu sobu,prelijepo.
![]() Sretan Božić još jednom
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Kod tebe uvijek prelijepo i biljkice cvjetaju,Božični ukrasi prelijepi,Sretan Božić i uživajte
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
draga OTOK, u svako godišnje doba tvoj vrt je poseban, svako doba nosi svoju posebnu ljepotu!
tebi i tvojima želim sretan i veseo Božić! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga Otok, prekrasne ukrase za Božić si napravila. Da li si sama radila ove kuglice od špage?
Sretan ti i blagoslovljen BožiĆ!!! ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sretan i blagoslovljen Božić i obilje božije radosti!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Neka Ti ovaj Božić obasja dušu, ispuni je najdivnijim osjećajima i neka Ti podari sve što nemaš, a želiš sačuvati, sve sto imaš a voliš!
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
otok pridružujem se čestitkama
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Želim ti puno novih vrsta biljčica i ostvarenje svih vrtlarskih planova u 2012
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo malo blagdanskog ugođaja iz mog doma
Dobro mi došli! ![]() ![]() U dnevnoj sobi imala sam okrugli stakleni stol, koji mi je strašno išao na živce. Moji dečki poklonili su mi za Božić novi stol, opet stakleni ![]() sada ovako izgleda. Super je, ne smeta nikome ![]() ![]() Ovo božićno drvce imam već treću godinu, posađeno je u tegli. Maleno je i ne stane na njega puno ukrasa, ali ne zauzima ni previše mjesta ![]() ![]() Sijala sam pšenicu i leću. Pšenica otišla, a leća je još lijepa. Pa još malo ružmarina, kad se je već tako lijepo rascvjetao ![]() Eto, dragi prijatelji, to je to za ovu godinu. Hvala vam svima na posjeti, lijepim riječima, druženju i čestitkama. Svima vam želim večeras dobru zabavu i sretnu godinu koja nam dolazi. ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pa ti si zbilja genijalna.
I u tvoj vrt treba zalaziti redovito, jer u času se propusti nešto prelijepo. Sukulenti na kukama ![]() Ukrasi u vrtu i kući..... ma nemam riječi. Ali ti zato imaš stvarno maštu! ![]() ![]() ![]() Evo da ti i ovdje poželim: zdravlje i sreću i puuuuno ovakvih krasnih slika iz tvog vrta.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si uredila svoj dom,sinovi su znali šta ti treba.
![]() Hvala tebi što nam nesebično pokazuješ svoj vrt,svoje cvijeće i sukulente.
![]() Želi ti svako dobro u Novoj godini,puno sreće,zdravlja i veselja
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
draga OTOK zdrava i vesela bila u 2012
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
draga Otok svaki put kad povirim u tvoje carstvo ugodno me iznenadiš i obraduješ.
SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2012. I JOŠ MNOGO,MNOGO NOVIH KREATIVNIH IDEJA ...
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ovo je novogodišnji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sretnu i veselu cijelu Novu godinu ti želim!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 330331332333334 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |