Adenium obesum - Pustinjska ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 335336337338339 407> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala
![]() Nažalost,još nikakav ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
tea koji antivirus imaš?
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
preslatki su tea :)
moja 4 se drže super.. ne rastu baš nešto ali čini mi se da se debljaju |
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
|
![]() |
|
moram prvo sjeme nabavit :D
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Šta još čekaš???
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sad ste me zapalili s tim sijancima dođem u napast d ai ja posijem :D
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Odlično! Onda ih možemo uspoređivati kako napreduju (s obzirom na lokaciju) jer su moji posijani samo dan kasnije.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Andina,sijala sam ih 13.11.,i prije četri dana presadila u zasebne teglice,sunca kod mene dobivaju na kapaljku,koliko ga vani ima.
Tea,daj poslikaj tvoje,baš bih ih htjela vidjeti.
Maris40,ovo je jako zarazan forum,dobro pazi kaj buš otvorila.
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Druge teme ne otvaram ni za živu glavu,navukle ste me na Adenijume,orhideje i kaktusiće,male,slatke s cvjetićima,sad je dosta.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Mali kaktus, baš su ti slatke bebe - zdrave i buckaste. Po tamnim listovima se vidi da su dobile i nešto sunca. Koliko su stare?
Bebolina, iako ja nemam namjeru uzgajati adeniume za neku veliku prodaju (možda na školskom sajmu ![]() |
|
![]() |
|
Uspijele smo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
A šta reć,začarale ste me na više polja.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dobrodosla medju ljubitelje adeniuma ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ista stvar je i sa cijenama orhideja...drastično su poskupile. Sjeme isto. Ako je cijena ostala ista onda se jako smanjio broj sjemenki u pakovanju
![]() ![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
Male slatkice,i ja ću uskoro imati male bebice,jer sam si naručila nešto sjemenkica.Samo moram dobro proučiti prijašnje stranice,jer ima jako puno korisnih informacija,da nešto ne zaribam prilikom sadnje.
![]() |
|
![]() |
|
Vidim da ste svi nestrpljivi da se pojave cvjetovi,ja zadovoljna s malim,ovo su moje bebe
Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
![]() |
|
Potpisujem ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@Pinus
![]() Tvoji adeniumu su nam zvijezda vodilja
![]() Malo pratim šta se s adeniumima događa na svjetskom tržištu i nikako da se saberem. Cijene divljaju nakom poplave na Tajlandu, ali doslovno divljaju. Jedan od jačih proizvođaća na svjetskom nivou, koji je pometen u roku od nekoliko sati, nema više ni jednu biljčicu u prodaji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 335336337338339 407> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |