Gioiaa-dnevnik |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 39> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas sam procitala da i petoprsta lijepo pase i dobro iygleda s ruyama, pa sam te se sjetila!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ruže se nikad nebi smjele saditi na mjesto starih ruže,ili bi svu zemlju trebalo sterilizirati ili sve promijeniti,uh uh uh ,
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Anaida hvala
![]() mali kaktus,znam za to ,kod garaze cu promjeniti mjesto,a pored pergola cu se truditi da zemlju dobro sterilizujem ili promjenim. Ne mogu u BRBLJIONICU DOBIJAM UPOZORENJE zbog trojana itd. DA LI SE TO VAMA DESAVA? |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sad ne mogu ni u nase vrtove?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Meni se ne događa ništa takvo... Ne znam što je!??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
meni se to desavalo i juce...
zavrsila sam pindjur ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas nije bilo odmora,polako rasciscavam vrt...presadila sam 2 hortenzije i od njih dobila nekoliko
![]() ispilala staru ruzu,vec je sva trula pa sam sama to odradila,tjesim se da ionako samo u maju procvjeta. predstoji mi iskopavanje njenog korjenja i to ce biti vec tezi posao.ali naumila sam da odradim kud puklo da puklo. pobrala sam i nesto ukrasnih tikvica,ove godine ima ih bas puno. |
|
![]() |
|
OPET NE MOGU u brbljaonicu,a ne mogu ni u "Problemi"...nisam mogla procitati adminovu poruku...sta se desava?Jel je bezbjedno otvarati stranice ili ne?
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Neznam kod mene je sve u redu
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Ni ja opet ne mogu na CIF kad idem preko Google chrome...ali zato IE nema problema
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Gio kako napreduješ s vađenjem ruža?
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kisa mi poremetila planove.nastavljam danas
![]() |
|
![]() |
|
sutra mi stizu nove biljke
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Čekamo izvještaj !
|
|
![]() |
|
I slikice, i slikice!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Biljke su stigle,uslikane...
Darvinov berberis ![]() Budleja vatromet ![]() Jasenoliki javor Flamingo-Acer negundo ![]() Crvena monarda ![]() Achillea Lila Beauty ![]() Fotinija-Photinia fraseri red robin ![]() ![]() Veigela roze-Weigela Florida ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Akorus Ogon
![]() Kerija-Kerria japonika ![]() sad i ja mam biserak,ali moj je Symphoricarpus doorenbosii Magic berry ![]() ![]() Monarda pink ![]() Callicarpa profusion ![]() ![]() zuta budleja Sun gold ![]() i roze Clematis ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() Divna li je ova tvoja nova kolekcija. Sretna sam zbog tvojih noviteta!!!Želim ti da ih čim prije i lakše posadiš! ![]() |
|
![]() |
|
a sad malo ruzniji slikica,dvoriste ne izgleda bas bajno,radovi su u toku
![]() stravican prizor ![]() ovdje planiram stazicu,nista predivno ali da imam prolaz ![]() povadjena vecina biljaka,iskopano i ceka se sadnja ![]() ![]() presadjena macina trava,nisam je ni zalila ![]() I danasnji radovi,trajali su kratko,kisa me zaustavila. dve ruze i rudbeckia ![]() pa ![]() i ![]() posadjena Budleja vatromet ![]() Planiram da kupim 'geotekstil',ako ga pronadjem naravno,dosadilo mi da cupam korov i travu...jutros je tata uzalud trazio,ma sigurno nije gledao na pravom mestu... kisa lije i jedino me raduje zbog budleje,a mogla sam jos br nesto posaditi. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |