JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 58> |
Korisnik | ||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aaaaaaaa ja sam ih stavila ujutro na radiatoooorrr...koja sam kokos, skidam kad dojdem kuci ako se ne za...bu do kraja....jooooojjojojjojo
hvala za kutiju, ona bu mi za nosenje kolaca kad idemo u goste
a jel znas za ove kalupe??? ja stavila, pa cu vidjeti kad se vratim kuci kaj je ispalo
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ma sam da znas ovo bi trebali biti princ, princeza, dvorac i svasta...joj da bar uspijeeeeeee
|
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
svidja mi se jako kutija, izgleda kao da je drvena
a ovaj svjetliji dio je bas fora ispucao
bravisimo draga :)
|
||
![]() |
||
|
thx mila. meni je ok, mogla je i bolje, ali ok, drugi puta...
dobro ko ce me uputiti u tajne odljeva i das mase
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
pa rekla sam ti sve o das masi što ti treba, a odljeve, nisam skužila da li si u njih stavljala gips ili što već? |
||
![]() |
||
|
u njih sam stavila creamofix- to je nekaj kao gips ali za pola lakse predmeti ispadnu...joj kak ne znam ja toooo |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
meni biš baš danas trebao doći ceramofix, u biti neznam niš više nego ti, prema uputama ga radiš i trebao bi biti ok...ako si ga razrijedila kako treba mislim da će se stisnuti s vremenom ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
joj sad dam gledala...koja sam glupacaaaaaaaaaaaaaa.....omjer je 4 x vise creamfixa neg vode...ja sam naravno obrnuto napravila...isuse koja sam glupaca
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ako je to ceramofix prah u boji terakote, on se miješa sa vodom u omjeru 4:1, a vadi se iz kalupa nakon tridesetak minuta
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Sad vidim da nije u toj boji, ali trebalo bi biti isto
|
||
![]() |
||
|
ma da..joj kak sam tupa i glipa.......
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Misliš glupa, a ne glipa???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ma pametna moja glavica, pa šta se nerviraš toliko, šta misliš da nitko drugi ne griješi, i ako griješe to ne znači da su glupi...jednostavno nisi bila koncentriran i točka!!!!
Pametnica si ti jedna i to velika....
A sada...
Kutija je fenomenalna!!!!
![]() Usudila bih se čak reći da je to moj favorit od tvojih zadnjih radova.
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
ajde srećo kaj se žalostiš, drugi put bu bolje, dođeš kuć hitiš te iz kalupa van i zamjesiš nove, inače su ti kalupići brzo gotovi veće i deblje već za sat vremena možeš vaditi van, a manje i puno prije....život je školaaaaa.......si dobila salvete...????
|
||
![]() |
||
|
anci,jucer ne, pogledam, ma ne znam di bum izlila tete su rekle ne u wc da se ne stvrdne i zastopa..joj koja sam benaaaaaaaaaaaaaaaaa....javim kaj se desilo..hehehe proljece thx na komplimentu-zaista
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
Ali puno bliže vrhu nego ja. Ja u podrumu a ti stepenicu do tavana . A što se tiče odljevaka do slijedećeg Božića će se stvrdnuti.(baš sam zla ha, ha) |
||
![]() |
||
|
ma ženo ne drami, stisnulo se sigurno nije, brate dragi kada dođeš doma dodaj u tu smjesu još praha i vrati u kalup! ![]() |
||
![]() |
||
|
i to kaj velis..............................ja guska
|
||
![]() |
||
|
naravno da je bio kakac doma...sama voda..koja sam koza.....sad necu nikaj mutiti jer prvo moram pojesti sir da imam zdjelicu za bacit....em ti plavusu
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
odlično
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |