Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 79> |
Korisnik | |
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to ti moram objasniti uz kavicu, jer to traaaaaajeeeeeeeeee |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
hvala, hvala, trudim se, pridružuješ se k nama???? |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Prekrasna ti je škrinjica
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasna škrinjica!
I ja imam takvu salveticu,cure mi poslale. Smijem ti ukrasti ideju ![]() |
|
![]() |
|
Pemale ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 21 |
Jezuš,jel možeš vjerovati da sam sad pogledala svih 34 stranice?!
Umjesto da kuham dok mi bebica spava.
![]() Pre,prekrasno sve.
Sad mi molim te, pomozi.
Kako ti izgledaju platna sa strane kad stavljaš cijelu salvetu?
Zaljepiš ostatak ili odrežeš višak?
Nikako da izrežem točnu mjeru, a onda mi taj višak smeta.Ako ga zaljepim samo sastrane, ružno mi je, a ako režem, ne ispadne ravno.
Mislim da moram pod hitno po linere.
|
|
![]() |
|
baš mi je drago da ti se radovi sviđaju, a što se tiče završetaka platna, mislim da je najbolje, koliko ide preko rubova OK a ostatak bjeline pofarbaš tj napraviš prelaz sa sličnim bojama( i tak je to sa strane ) jedino ne ostavljam baš da se presavije skroz iza (na leđa platna) jer onda to i nije dobro. Ali na jednom sam to napravila tj, zaljepila i normalno da je bilo kasno kad se osušilo. E onda uzmeš bijelu boju i to prebojaš 2-3 puta da se salveta ne vidi . A isto to možeš raditi i sa strane ako ti ne odgovara da ti se vidi salveta ili ti se ne da packati i slagati boje. Mislim da si od svega ovoga nešto skužila
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Krasna škrinjica, samo me zanima da li je to salveta u komadu jer je savršeno?!
Ja imam nabore i na površini od 5 cm ![]() |
|
![]() |
|
sve u komadu i baš sam zadovoljna kako je ispala jer sam se bojala (taj rad je poklon mojoj kumi ali na njezinoj kutiji i morao je biti pažljivo odrađen). |
|
![]() |
|
Svaka čast!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kako ti je ovaj prvi nježan,bravo vrijednice
|
|
![]() |
|
malo su presvijetle slike ali nije loše
|
|
![]() |
|
kaj ti čučiš u zasjedi, kak si brza (to ti je ona salveta kaj sam ti pričala stara ko i one tvoje iz kutije na ormaru cca 35 godina) |
|
![]() |
|
Uuu krasni tanjurčići ne mogu izdvojiti koji je ljepši!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
preprekrasni tanjuri,a prva salveta originalna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Baš su nježni pjati, romantični ,odlično!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Originalni vintage!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Also dakle gogs.....
Pa ovi tvoji tanjuri me ubijaju!!!!
Pre,pre,pre krasno zaista!!!!
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Je li ti teško objasniti kako ih napravi ovako lijepo. Ja sa staklom nemam baš iskustva pa bi mi dobro došla kratka poduka.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |