LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 111> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepa kolekcija u DB, a u vrtu pravi vatromet boja
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Lora čim sazriju kiwiji eto mene na degustaciju pa makar virtualno, kalanhoe su uistinu lijepe.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
sjajno izgleda sve, ali kivi me posebno oduševio. je li to dvospolna biljka ili imaš muški i ženski?
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
supeeeeeeeeeeeer! moja kalahoa lijepo lista več 2-3 godine, ali nikad više nije procvala. a kako ja ne mogu baciti ništa dok je još živo... eno je lista i dalje
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
E sad mi je još jasnija situacija u novo pretumbanoj gredici gdje si posadila maćuhice, baš je lijepa kuglasta tuja i mala patuljasta smrekica Samo mala obavijest a meni jedna naznaka u bilježnicu da ti na proljeće iskopam bijelu anemonu gđicu Honorinu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A jesmo te navukli na kaktuse i sukulente, postaješ ozbiljna konkurencija Otok, Korijenku, Nihi, men, ali i ostalima. Vidim da neki od ovih i ne moraju u zimovalište. Ostalo je sve rascvjetano kao da je ljeto. Obično nemam običaj nešto izdvajati, ali ovaj puta moram ovu kalnhou.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
I vani i unutra - svuda prekrasne biljke.
Posebna pohvala za naraslu kolekciju kaktusa i sukulenata. |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
puno lipih stvari si nam pokazala, vani cvijeće kao da je proljeće, unutra rascvijetano isto kao u srcu proljeća, kivi izgleda jako slasno, mljac
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() o kucnom cvijecu sve pohvale,vidi se da je njegovano s ljubavlju. |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Okućnica rascvitana i još sa kivijem koji je bome dobro urodio,a i u kući puno cvića,a naročito su mi lipe te kalanhoice sa tim ružicama
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Lora, kod tebe puno lijepih sukulenata i bodljikavaca-pikavaca! Pa onda nimalo ne zaostaju vrtne biljkice, a u kući pravi cvjetni raj!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kućne biljke vratile se sa ljetovanja na terasi
Ovako izgleda u DB ![]() ![]() Kalanchoe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A za kraj nešto [to sam nekada imala i žarko ponovo željela. Dobila sam posredstvom drage Hoye od drage K.Ree IREZINEEEE..... K.Rea i ovim putem puno hvala, iznenadila si me i posebno obradovala. ![]() ![]() Kao me izbacilo, jednostavno sam zaboravila svima zahvaliti na posjetam i lijepim riječima pohvale. Malo sam se i ![]() SVIMA ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Napisala poruku, stavila slike pa me lijepo izbacilo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoya dogodine dobivaju sunčanije mjesto, pa se nadam da će zaista biti lijepše. Vilmač, Gioia Lani negdje u 6.,mj kad sam došla na ovaj forum imala sam TRI kaktusa i po neki sukulent. Sad je kolekcija narasla. A nisam poslikala pojedinačno one u kamenjaru i još neke. Zvonkica može nema problema šaljem ih tebi na prezimljavanje ![]() Smail Za sada još ima nešto mjesta. No ako ovako nastavim, netko će morati iz kuće ili ja i kaktusi ili MM ![]() Anronija pojma nemam, morat ću pobrojati ![]() Gute polako, i ti ćeš sakupiti, s njima ti je najmanje posla. A sad malo cvijetića, najprije iz vrta pa kućnoga Loropetalum Fire Dance zamijenio godišnje doba, umjesto u proljeće cvijeta sada ![]() ![]() Prekrasna Vinsko-crvena boja Hoyine Kochie Scoparie ![]() Gazanije još cvijetaju ![]() ![]() ![]() ![]() Lantana iz mog pelcera, pola cvijeta u jednoj pola u drugoj boji ![]() ![]() Helycrisum ![]() Jesenji Aster ![]() ![]() Gentiana ![]() Korijenko tvoja Anemona Honorine Joberrt, kod mene procvala u nježno roza boji ![]() Kiwi ![]() ![]() Pobiru se drugom polovinom novembra, pozvani ste na degustaciju I moja gredica iznad terase u novoj postavi /Bergi tu su završile maćuhice/ ![]() Nastavljam sa kućnim cvijećem...... |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Lora , zavidim ti na tvojoj zbirki
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
zaboravila sam pitati znaš li koliko imaš kaktusa i sukulenata?
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
I ja moram reči
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
zvonkica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Lora,ako treba pomoć oko čuvanja , ja sam tu ...
|
|
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
I tacno sam znala ko su krivci za ovoliku kolekciju kaktusa i sukulenata
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |