Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 152>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 22:38
draga moja bome sam se našetala...tri stranice predivnog cvijeća i dvorišta uređenog sa puno truda, sad znamo da nisi dangubila dva tjedna WinkClap
pomoćnici su moji frendovi tako da sam sigurna da bez njih pola toga ne bi bilo isto, a stvarno su za pohvalu, od najmlađeg do najstarijeg Clap
uopće ne sumnjam da si ti bila glavna i odgovorna maherica Wink
baš mi se sviđa senjski vrtek Wink i drago mi je da su se bar neke moje cvijećke lijepo primile...koje nisu ponovit ćemo
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 22:47
Draga Sara počastila si nas sa lipim slikama svog vrta,uživala samTongueTvoje cvjetne gredice se šire i povečavaju,a koliko sam shvatila da mu je ime,mali Luka je tako sladak u toj hrpi zemlje i cvijeća,a ne mogu da ne spomenem tvog zlatnog ljubimca,prekrasan jeThumbs%20UpJedna šetnja kroz mjesto uz more i čutiti miris mora je nešto fenomenalno Tongue
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 09:26
Originalno poslano od člana primorka primorka napisao:

Ja sam sve to vidjela uživo i moram vam reći da je slikama teško dočarati kako je lijepo kod Sare u njenom senjskom vrtu.
A sad vidim da su tu i male vrijedne ručice imale puno posla.

Prekrasno! smile73 

draga moja, kada bi samo znala koliko sam sretna kad čujem takve riječi.

Znam ja da moj vrt nije nikakvo umjetničko hortikulturno djelo. To je momentalno jedan "čušpajz" u kojemu ima svakakvih biljaka. Iskreno, nemam ni namjeru, da ga definiram ni u kojem smjeru, osim u mediteranskom. Za nekakav poseban dizajn i ulaganja pak u tom vidu, nemam novaca, tak da bu kamenje što se toga tiče, sasvim dovoljno.

Najvažnije je da je meni lijepo, da je lijepo mojim dragima, a naročito je važno da je ugodno oku mojim forumskim prijateljicama, što preko ekrana, što uživo.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 09:47
auuuu a ja mislila ti otišla odmaratWink...dobro si se naradila i naravno triput hura za pomagače jer ste stvarno dobro opljevili nema niti travčice,vrt ti već ozbiljno mi konkurira Big%20smile po broju biljaka,drago mi je da imaš i dio mog vrta kod sebe,super je ideja sa panjevima,fino su ti se primile neke biljčice bit će to sve divno  kad se razraste LOL buš mrmlala ko ja da moraš čupat  hehe
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 10:01
Saro ...da sam se našetala-jesam, nauživala-jesam, vidjela krasnih biljki i dobrih pomoćnika- i to Thumbs%20Up

Jako mi se sviđa tvoj gornji komentar u kojem vrt opisuješ kao "čušpajz", tomu sam se nasmijala ali razumijem te u potpunosti da ga želiš baš takvog kakav je bez nekog pretjeranog savršenstva jer on je ipak kompletan tvojih-vaših ruku djelo i u njemu ćeš beskrajno uživati. I ja nekad pomislim da sve bez reda natrpavam i da bi još htjela i ovo i ono ali sam u ove dvije godine provedene na forumu zaključila da se moram prilagoditi podneblju, temperaturama i u vrtu imati biljke koje najbolje rastu u mojim krajevima a u ostalima uživati baš tu u forum vrtovima....

Velike pohvale šaljem tebi i tvojim pomoćnicima, prava ste ekipa i znam ostvarit ćete sve što ste zamislili a ja vas budno pratim Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 10:23
Draga naša Sarice, jako, jako ste bili vrijedni (svi redom!!!) i puno novoga stvorili, straoga obnovili i nas slikama razveselili! Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 11:20
zahvaljujem svima na brizi oko mog glavnog vrtnog pomoćnika i savjetnika.
Za sada je dobro.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 11:27
dada28 - veseli me što ćeš pratiti razvoj mog kamenjara, svakako primam
                prijedloge i savjete.

niho - znaš da mi je drago uvijek kada ti navratiš u moj senjski vrt.

Lantana - je,je, bormeč sam se našljakala da bih to sve zriktala. A, ima tu i
                dosta tvojih zasluga da izgleda još zriktanije.

Triša - raduje me da si ugodno prošetala, makar te noge zaboljele.
           Priznajem da sam se potiho nadala da ćeš me posjetiti.

Ivna - draga, pa napisala sam da onu fotku ti ne gledaš, tko ti je kriv kaj
           si znatiželjna.

Zvoni telefon, nastavak slijedi...
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 11:57
a miš mali baš mi ga je ža
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 12:22
smile227predivno je kod tebe....mi kukamo koliko smo se našetale, a koliko ste se tek vi naradili ali znam da vam nije žao kad pogledate lijepo uređen vrt....sa užitkom sam pratila malog pomočnika...genijalan je.....uživala sam i u pogledu na more.....pozdrav draga moja smile78
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 13:03
Stvarno je predivno u tvom vrtu, vidi se veliki napredak, baš mi je drago da imaš i stanovnike u vrtu, male ježiće, drugi put ih opet slikaj samo za ivnuLOL
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 13:10
smile141 Vidi se da ste se naradili i lijepo uredili taj dio vrta.
Kada pogledaš uređeni vrt, more i pomočnike uživanje.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 13:28
Fantastično, al uz takovog pomočnika mora i biti!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 16:04
Hvala na savjetu,pusica malom pomočnikusmile78
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 18:27
Steeeeefi smile232, sorry Sara  morala sam Embarrassed !
Ah, što reći na ovu zadnju slikicu: kakav će to zavodnik bitiiiii  smile80Approve! Ma prekrasan je anđelak mali Big%20smile !
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 20:50
Saric da nije ovog tvog preslatkog pomocnika nebi ti imala ovako krasan vrt ,kao ni ja bez svoje male pomocnice
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 22:22
e sada bih stvarno bila dvolična kad bih rekla da nisam ponosna na sebe kad me tako ishvaliste.

Kontesaa - da te nisam čula da više koristiš glagol "dangubiti" u vezi mene. Domaći su svi komentrirali kak čudni purgeri po kiši, u kabanicama,
kopaju po vrtu. Normalno da sam bila glavna i odgovorna maherica.

Mira 021 - volim čuti da ti kažeš da si uživala u mojem vrtu.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 22:25
zato si sad bolesna Tongue
dangubo jedna LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 12:53
Kako su slatki tvoji pomoćnici. Krase ti vrt, a još i pomažu. Pa šta bi čovjek više.
Slike mora su me vratile u neka davna vremena.....hvala ti.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2010 u 14:12
i treba da budes ponosna ,za tvoja dva pomocnika
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.