Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 103> |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiki-ko, svako dobro u novoj godini!
Tvojim vrtom je uvijek lijepo prošetati bez obzira na godišnje doba!
Maca je predivna, šaljem joj veliku pusu!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala također,u moje i njeno ime.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma ja mislim da općenito grmoliko bilje raste u početku sporije a onda nakon 2-3 godine krene brže. Bar je moje takvo iskustvo s na pr. aukubama. Pa se nadam i za skimiju, kurike ....A ti imaš ako sam dobro vidjela tri skupa. Pomisli kako će biti krasne kad krenu. Iako su i sad ukras!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Kiki-ko da li ti tjeraju visibabe, hoće li skoro proljeće?
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Posadila sam ih kraj zgrade pod balkon.Prije neki dan idem vidjeti kad ono niknuo divlji luk,a i grančice ružmarina su se konačno primile.Ovih dana ću uzeti škare, ošišati luk pa ću vidjeti ima li traga visibabama.
|
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Kod mene su krenule pa zato pitam.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Draga lilie,dođem ja danas konačno ošišati divlji luk i pogledati dali su nikle visibabe kad moj prizemni susjed pere beton sa deterđentom.(Mrak na oči,a praviš se fin:Dobar dan,dobar dan itd.)Pjena se nasložila na 4 teško primljene reznice ružmarina,ja šišam luk kao da nije u sapunici,visibabama ni traga.Sad kad su dobile svjetla i zraka možda niknu.A par metara dalje procvjetale dvije bijedne nizozemske visibabe koje se nisu u 20 godina bile u stanju razmnožiti. |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ne izgleda loše, jesu li se primile reznice |
|
![]() |
|
Nemam pojma.Dugo nisam bila.I stalno mislim na dipladeniju ako je živa koliko je jadna žedna.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod tebe lijepo cvjetno
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Obzirom da živi daleko susjed ima prekrasan mediteranski vrt kakav bi ja htjela,a kakav ću silom prilika uskoro morati imati.To je vrt sa biljkama koje ne trebaju nikakvu njegu ni zaljevanje.Samo se dva puta godišnje pošiša i popljevi.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Malo mora... I zelenila i cvijeća..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
draga moja, ovo cvijeće koje kod tebe cvijeta ljubičasto kod mene led odnio! imali ikakve šanse da iz žila udari ponovo!?
dobila sam ga ljetos iz zadra i bilo bi mi jako žao da ugine
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |