Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 103>
Korisnik
Poruka
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 11:49
Kiki-ko, svako dobro u novoj godini!

Tvojim vrtom je uvijek lijepo prošetati bez obzira na godišnje doba!

Maca je predivna, šaljem joj veliku pusu!   

smile147
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 13:06
Hvala također,u moje i njeno ime.smile78
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 13:30
Ma ja mislim da općenito grmoliko bilje raste u početku sporije a onda nakon 2-3 godine krene brže. Bar je moje takvo iskustvo s na pr. aukubama. Pa se nadam i za skimiju, kurike ....A ti imaš ako sam dobro vidjela tri skupa. Pomisli kako će biti krasne kad krenu. Iako su i sad ukras!
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2011 u 21:50
Kiki-ko da li ti tjeraju visibabe, hoće li skoro proljeće?Wink
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 09:16
Posadila sam ih kraj zgrade pod balkon.Prije neki dan idem vidjeti kad ono niknuo divlji luk,a i grančice ružmarina su se konačno primile.Ovih dana ću uzeti škare, ošišati luk pa ću vidjeti ima li traga visibabama.
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2011 u 23:58
Kod mene su krenule pa zato pitam. Clap
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2011 u 23:00

Draga lilie,dođem ja danas konačno ošišati divlji luk i pogledati dali su nikle visibabe kad moj prizemni susjed pere beton sa deterđentom.(Mrak na oči,a praviš se fin:Dobar dan,dobar dan itd.)Pjena se nasložila na 4 teško primljene reznice ružmarina,ja šišam luk kao da nije u sapunici,visibabama ni traga.Sad kad su dobile svjetla i zraka možda niknu.A par metara dalje procvjetale dvije bijedne nizozemske visibabe koje se nisu u 20 godina bile u stanju razmnožiti.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 14:21
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 15:01

ne izgleda loše, jesu li se primile reznice
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2011 u 23:24
Nemam pojma.Dugo nisam bila.I stalno mislim na dipladeniju ako je živa koliko je jadna žedna.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 09:13
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 09:15
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2011 u 22:44
Kod tebe lijepo cvjetno Clap, a susjed Confused
život je more
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 09:57
Obzirom da živi daleko susjed ima prekrasan mediteranski vrt kakav bi ja htjela,a kakav ću silom prilika uskoro morati imati.To je vrt sa biljkama  koje ne trebaju nikakvu njegu ni zaljevanje.Samo se dva puta godišnje pošiša i popljevi.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 13:42

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 17:07
Malo mora... I zelenila i cvijeća..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2011 u 19:26
ima i rascvjetanih trajnica
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 10:47
draga moja, ovo cvijeće koje kod tebe cvijeta ljubičasto kod mene led odnio! imali ikakve šanse da iz žila udari ponovo!?
dobila sam ga ljetos iz zadra i bilo bi mi jako žao da ugineCryCryCry
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 12:17

uvijek za zabavno i ugodno prošetati tvojim vrtom

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2011 u 14:58

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.