Hercegovački vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 76> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa jesi li zadovoljna biljčicama koje sam ti donijela na Brač ili nisi???
A baš bi voljela vidjeti kako će se sljubiti s tvojom zemljicom!! Baš bi mogla malo prošvrljati svojim vrtom!! Nadam se da si dobro i da ćeš nas uskoro obradovati novim slikicama!! Sada si me već i zabrinula!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ja kukam radi suše, a u vreloj Hercegovini sve ovako prelijepo uspjeva.Puno truda i rada i sve je za 10.
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
FatimaH ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Rujan 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 23 |
Draga moja tikvić kada sam pregledala tvoje prelijepe biljke prosto sam ostala bez teksta, a i bez daha. Pa, ženo draga ti imš sve. Sad me je baš stid šta ja pokazujem; pa ja onda nemam ništa. Ovo je za svaku pohvalu!!!
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Tikvić, prelijepo je kod tebe!
Stalno virkam i divim se, pa reko da konačno ostavim neki trag!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
e koja raskoš boja... kao da je projće, a ne jesen... svaka čast na vrijednim rukicama
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i ako pola slika ne mogu otvoriti ovo je prekrasno,zaista si dobra vila za cvijeće
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene u tvom raju nisam dugo svraćala i imam što i vidjeti draga sve ti je prelijepo i moja kobea cvjeta ali je otišla jako visoko da nemogu slikati cvijetiće, ali posebno mi se svidjela ova biljka što ima bjelo zelene listiće to sam još negdje vidjela ranije ali neznam kako se zove, sve pohvale za tvoj prelijepi vrt
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivnoooooooooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Predivno tikvić. Pravo je uživanje doći kod tebe u vrt.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
tikvić, predivne dature, cobea, pak prekrasna petnastogodišnjakinja...ma, kaj reć...pozdrav u Hercegovinu!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivan ti je vrt
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Draga moja,baš me raduju cvjetići cobeae!Kod mene nije cvijetala.Vidim da ti i sve druge biljke napreduju od onog sjemena!Kod mene raste slak ko lud i thitonia ima tonu cvjetića.Ja sam je prije sijala u saksije i nije bila visoka kao kad se posadi direkt u baštu.Ovako je puno bolja..Nego,od sada svo sjeme koje budem imala šaljem tebi,vidim da ti to odlično ide!
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Meksički suncokret ??????
![]() Je to trajnica ili jednogodišnja biljka???
Ovako mi se čini da je dosta visoka....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 76> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |