Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 340341342343344 370> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kažu što južnije to tužnije a ja kažem što južnije to cvijetnije jer po cvijeću se vidi gdje je toplije, u prekrasnom ambijentu uživaš
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ajme meni, na jugu i ovo kod nas je kao neki drugi svijet, doslovno. Nemogu vjerovati da čak i bugenvilia još cvate ! Prekrasno ! Sve ti zavidim
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Uvijek mi je zadovoljstvo biti u tvom vrtu.I kao što su cure gore napisale,u ovo doba godine za nas je ovo cvijeće praznik za oči.Mi danas opet očekujemo snijeg.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ti imaš njevice a ja dok ti pišem pravi snjeg- fuj. Uživam u tvom proljeću
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
evo proljeća u tebe!
tvoja ogromna njevica je krasna. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lantana,ja se došla ugrijati u tvom lijepom vrtu gdje već caruje proljeće,prekrasna njevica
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Joj kod tebe stiglo proljeće!!! De pošalji mi djelić tvog proljeća
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Znala sam da je u tvoj vrt vec stiglo prolece
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lantana kako je lijepo, proljetno i cvjetno kod tebe, ma ne treba tebi snijeg kad imaš prekrasnu njevicu
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Sreća da se vrt ne troši gledanjem jer bi ga ja potrošila dok sam se grijala i uživala u tvom cvijeću.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Daleko od svog vrta uživam u tvom i pitam se proviruje li i u mom vrtu koji hrabri cvijetak.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Njevica ti je stvarno veličanstvena!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Zaista je poseban!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasan crveni slap
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lantana kod tebe je već sigurno puno boja i mirisa
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Drage moje hvala na posjeti mome vrtu, a mene nikako nema, na poslu se zahuktalo, susjed gradi bazen, sređujemo okoliš, čim bude gotovo slikat ću da vidite. Imam puno ideja za vrt, ali jednostavno ne stignem, osim vikendom. Orezali smo bugenviliu i ruže, nešto sam presadila, sredila susjedu jedan mali parkić i tako prođu dani.
U vrtu ima cvijeća, ali nisam slikala, sve se bijeli, od njevice, preko frezija, ostića, jasmina, do mendula koje su prekrasne u punom cvatu. Ovaj vikend ću malo poslikati. Evo za sada par slika za našu Mari - mendule u cvatu ![]() ![]() Pozdrav u dvije duge iz moje kuće ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mendule u punom cvatu, samo da ih ne zeznu bure, daj draga i ostalog jer kod tebe toga ima napretek, a duga se može samo na otoku tako dozivjeti, da samo znaš koliko mi fali ali putevi nas odnesu negdje drugdje
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 340341342343344 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |