Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 341342343344345 381> |
Korisnik | |
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Jel ti to eksperimentiraš s teleportingom? ![]() ![]() Laku noć ! |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
E cure, kaze prognoza od petka snijeg i zima
![]() A bas sam se nabrijala na proljece ![]() A dobro, bar cu stici jos svakakvih sjemenkica nakupovati do proljeca ![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
pa za snijeg i zimu bilo je i vrijeme
![]() a i to što kažeš barem ćemo skupiti još sjemenki a i enzima za zalijevanje ![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Kakve su sad to prognoze ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Dobar dan forumasi
![]() Evo kod mene vec desetak cm snijega i jos pada ![]() Lijepo ga je gledati iz tople kucice ![]() Evo da malo tracam ![]() cesto trgujem na njuskalu, i imam stvarno i pozitivnih i negativnih iskustava i evo sad shvatim da ljudi padaju sve nize i nize... Kontaktiram jednu zenu u vezi cvijeca i odem k njoj i kupim jedan cvjetic zena djeluje prilicno mirno, stalozeno, dobro... Kontaktiram ju naknadno za jos jedan cvijet i kaze mi da je rezerviran ali ako ponudim vise novca da ce ga prodati meni... Iako mi je cvijet stvarno lijep i ne bi mi bio problem dati vise novca nego u oglasu, lijepo sam joj odgovorila da bi bilo neposteno prema zeni koja je rezervirala cvijet, jednostavno sam se stavila u njenu poziciju ... eto to mi je dalo misliti, na sta ovaj svijet ide i spada... isto tako sam se sjetila jedne mudre izreke: "Čovjek vrijedi onoliko koliko i njegova riječ vrijedi" |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
huskybucka, nažalost, zaista ima ljudi kojima njihova riječ ništa ne vrijedi. Ali najtužnije je kad su ti oni u familiji. Ovo što si napisala dobro je znati. Zasad imam dobra iskustva u kupovini preko Njuške, ali nikada ne znaš na što možeš naletiti A kod mene puno snijega i ne namjerava prestati padati, ralica ide non-stop |
|
![]() |
|
Ja još čekam moje naručene paketiće sjemenja preko Njuškala, ne znam kako ću s ovim proći...Prošli puta sam prošla tako da sam kupila sjeme,a na kraju mačka pojela i novce i sjeme.....Koliko vidim čak su i strani prodavači bolji od naših...Nikoga ne krivim, jer ne znam gdje je zapelo ali žena, kao jedan trgovac nije ponudila ni vratiti novce niti poslati novo sjeme..Očito joj kupci nisu u interesu i nije joj važno da ljudi zadrže dobro mišljenje o njoj..Znam da ima i čudljivih kupaca, srećom nisam jedna od tih, niti bih ikada bila jedna od tih....tako da stvarno moram reći s takvim stavovima , samo se gube dobre mušterije, kupci, kako god... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Jasna stvar je da od nje više ništa neću kupiti ni pod razno. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monstera možda bi bilo dobro kad bi javno rekla ime žene nadimak s njuškala koja te prevarila...
Ja inače s ženom iz Čakovca-xenna imam super iskustva,sve pohvale :) |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Sad me plašiš |
|
![]() |
|
Ako se ne varam, xenna je naša forumašica ali pod drugim nadimkom. Nek me netko ispravi ako griješim. |
|
![]() |
|
Xenna je sasvim ok, od nje sam bezbroj puta kupovala, nemam zamjerke...Ne znam da li bi trebala iznijeti i ime ove žene, jer stvarno ne znam da li je do nje..ili je do nečije pošte, ne znam tko je kriv....Ali ja znam da ako mi je u interesu nešto prodati, ako npr. moj kupac nije dobio ono što sam poslala, lijepo bih rekla: Želite li povrat novca ili da šaljem drugi paketić sjemena ili bilo što što je isti/a naručio/la od mene...Nije li to fer? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bugice, Xenna čini mi se već dosta dugo nije na ovom forumu, zbog čega, ne znam, niti u to ne bih ulazila, niti je to moja briga.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nemaš se čega plašiti i ja čekam nekih pet paketića, vidjet ćemo hoće li taj prodavač biti u redu.... Inače od ovoga kupujem po prvi puta...tako da, sad mi ostaje samo čekati.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Inače i Nicky Flowers je super prodavač/ ica ( provjereno, nekoliko puta sam od istog/e kupovala ). ![]() ![]() ![]() Također Žeželić prodavač, od njega sam kupovala nekoliko puta, osim što ima sjemenja po dosta povoljnoj cijeni, stvarno je dobar, još nikad mi se od istog ništa nije zagubilo.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
[QUOTE=monstera]
Xenna je sasvim ok, od nje sam bezbroj puta kupovala, nemam zamjerke...Ne znam da li bi trebala iznijeti i ime ove žene, jer stvarno ne znam da li je do nje..ili je do nečije pošte, ne znam tko je kriv....Ali ja znam da ako mi je u interesu nešto prodati, ako npr. moj kupac nije dobio ono što sam poslala, lijepo bih rekla: Želite li povrat novca ili da šaljem drugi paketić sjemena ili bilo što što je isti/a naručio/la od mene...Nije li to fer? ![]() ![]() /QUOTE]
Tu se slažem s tobom, naravno da je to trebala ispraviti bila to njena pogreška ili ne. I sama prodajem povremeno na Njuški i dosada nisam imala problema, kao ni moji kupci. No, to je išlo hp expressom, jer su bili paketi u pitanju. Ne kužim što mi se događa s ovom porukom? Čudno izgleda. Već je triput ispravljam |
|
![]() |
|
Bugice, kontaktirala je ona mene, ali se pravila blesava, tipa: " Kako niste ništa dobili, još prekjučer sam vam poslala ?" Rekla sam da ću još malo pričekati i da joj još javim..No ni dan danas moj paketić nije došao kući...A sad jedna totalno drukčija priča...naručila sam božure preko Ebaya, nakon mjesec dana nedolaska istih..Kontaktirali smo sellera....Čovjek je odmah pitao da li da vrati novce ili pošalje drugu pošiljku. Naravno tražila sam pošiljku koja je došla u roku tjedan do dva...To ja zovem super prodavačem ! Tome je sigurno jako stalo i do svojih kupaca i onog još važnijeg, ugleda. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
To se zove pravi prodavač. I takvi bi svi trebali biti, uključujući i naše domaće. Najlakše se pravit lud monstera, pozdrav od mene za danas, malo mi fitnessa slijedi - lopatanje, MM radi popodne i nema šanse da uđe autom u garažu ako dečki i ja ne počistimo - ima 25 cm snijega... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 341342343344345 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |