Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 341342343344345 381>
Korisnik
Poruka
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2014 u 00:08
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2014 u 00:14
 Jel ti to eksperimentiraš s teleportingom? smile96  Evo odoh se i ja sad teleportirati u krevet....  

Laku noć ! 

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2014 u 19:38
E cure, kaze prognoza od petka snijeg i zimaUnhappy
A bas sam se nabrijala na proljeceCry
A dobro, bar cu stici jos svakakvih sjemenkica nakupovati do proljecaTongue
Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2014 u 19:47
pa za snijeg i zimu bilo je i vrijeme
a i to što kažeš barem ćemo skupiti još sjemenki
a i enzima za zalijevanje
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Siječanj 2014 u 20:15
 Kakve su sad to prognoze ? smile181A neki još kažu kako temperature idu do 17 °C.....Ma nije važno, bolje da i sad pada snijeg nego da zapadne u petom mjesecu...Za to vrijeme idemo skupiti još raznih sjemenkica i nakiseliti još hektolitar enzima....smile96 Ma šalim se, naravno gdje mi je toliko voćnog ili povrtnog otpada...smile156smile42

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2014 u 10:13
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 15:18
Dobar dan forumasiTongue
Evo kod mene vec desetak cm snijega i jos padaSmile
Lijepo ga je gledati iz tople kuciceTongue
Evo da malo tracamEmbarrassed
cesto trgujem na njuskalu, i imam stvarno i pozitivnih i negativnih iskustava i evo sad shvatim da ljudi padaju sve nize i nize...
Kontaktiram jednu zenu u vezi cvijeca i odem k njoj i kupim jedan cvjetic zena djeluje prilicno mirno, stalozeno, dobro...
Kontaktiram ju naknadno za jos jedan cvijet i kaze mi da je rezerviran ali ako ponudim vise novca da ce ga prodati meni...
Iako mi je cvijet stvarno lijep i ne bi mi bio problem dati vise novca nego u oglasu, lijepo sam joj odgovorila da bi bilo neposteno prema zeni koja je rezervirala cvijet, jednostavno sam se stavila u njenu poziciju ...
eto to mi je dalo misliti, na sta ovaj svijet ide i spada...
isto tako sam se sjetila jedne mudre izreke:
"Čovjek vrijedi onoliko koliko i njegova riječ vrijedi"
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 17:55

huskybucka, nažalost, zaista ima ljudi kojima njihova riječ ništa ne vrijedi. Ali najtužnije je kad su ti oni u familiji. Ovo što si napisala dobro je znati. Zasad imam dobra iskustva u kupovini preko Njuške, ali nikada ne znaš na što možeš naletiti Wacko

A kod mene puno snijega i ne namjerava prestati padati, ralica ide non-stop Approve Bila sam s klincima na sanjkanju, vjetar neugodno puše Confused

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 19:06
  Ja još čekam moje naručene paketiće sjemenja preko Njuškala, ne znam kako ću s ovim proći...Prošli puta sam prošla tako da sam kupila sjeme,a na kraju mačka pojela i novce i sjeme.....Koliko vidim čak su i strani prodavači bolji od naših...Nikoga ne krivim, jer ne znam gdje je zapelo ali žena,  kao jedan trgovac nije ponudila ni vratiti novce niti poslati novo sjeme..Očito joj kupci nisu u interesu i nije joj važno da ljudi zadrže dobro mišljenje o  njoj..Znam da ima i čudljivih kupaca, srećom nisam jedna od tih, niti bih ikada bila jedna od tih....tako da stvarno moram reći s takvim stavovima , samo se gube dobre mušterije, kupci, kako god...Confusedsmile185Ouch

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 19:08

Jasna stvar je da od nje više ništa neću kupiti ni pod razno.ConfusedOuch

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 19:34
Monstera možda bi bilo dobro kad bi javno rekla ime žene nadimak s njuškala koja te prevarila...
Ja inače s ženom iz Čakovca-xenna imam super iskustva,sve pohvale :)
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 19:35
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Ja još čekam moje naručene paketiće sjemenja preko Njuškala, ne znam kako ću s ovim proći...Prošli puta sam prošla tako da sam kupila sjeme,a na kraju mačka pojela i novce i sjeme.....Koliko vidim čak su i strani prodavači bolji od naših...Nikoga ne krivim, jer ne znam gdje je zapelo ali žena,  kao jedan trgovac nije ponudila ni vratiti novce niti poslati novo sjeme..Očito joj kupci nisu u interesu i nije joj važno da ljudi zadrže dobro mišljenje o  njoj..Znam da ima i čudljivih kupaca, srećom nisam jedna od tih, niti bih ikada bila jedna od tih....tako da stvarno moram reći s takvim stavovima , samo se gube dobre mušterije, kupci, kako god...Confusedsmile185Ouch

Sad me plašiš Ermm . Našla sam, konačno na jednom mjestu, sjeme par vrsta crnih paradajza... Sad se pitam...Ermm

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 19:38
Originalno poslano od člana huskybucka huskybucka napisao:

Monstera možda bi bilo dobro kad bi javno rekla ime žene nadimak s njuškala koja te prevarila...
Ja inače s ženom iz Čakovca-xenna imam super iskustva,sve pohvale :)

Ako se ne varam, xenna je naša forumašica ali pod drugim nadimkom. Nek me netko ispravi ako griješim.

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 19:41

Xenna je sasvim ok, od nje sam bezbroj puta kupovala, nemam zamjerke...Ne znam da li bi trebala iznijeti i ime ove žene, jer stvarno ne znam da li je do nje..ili je do nečije pošte, ne znam tko je kriv....Ali ja znam da ako mi je u interesu nešto prodati, ako npr. moj kupac nije dobio ono što sam poslala, lijepo bih rekla: Želite li povrat novca ili da šaljem drugi paketić sjemena ili bilo što što je isti/a naručio/la od mene...Nije li to fer? ErmmQuestion

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 19:43

Bugice,  Xenna čini mi se već dosta dugo nije na ovom forumu, zbog čega, ne znam, niti u to ne bih ulazila, niti je to moja briga..

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 19:47
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

Sad me plašiš Ermm . Našla sam, konačno na jednom mjestu, sjeme par vrsta crnih paradajza... Sad se pitam...Ermm

Nemaš se čega plašiti i ja čekam nekih pet paketića, vidjet ćemo hoće li taj prodavač biti u redu.... Inače od ovoga kupujem po prvi puta...tako da, sad mi ostaje samo čekati..

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 19:54

Inače i Nicky Flowers je super prodavač/ ica  ( provjereno, nekoliko puta sam od istog/e kupovala ). EmbarrassedThumbs UpThumbs Up

Također Žeželić prodavač, od njega sam kupovala nekoliko puta, osim što ima sjemenja po dosta povoljnoj cijeni, stvarno je dobar, još nikad mi se od istog ništa nije zagubilo.. Thumbs UpThumbs Up

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 20:02
[QUOTE=monstera]

Xenna je sasvim ok, od nje sam bezbroj puta kupovala, nemam zamjerke...Ne znam da li bi trebala iznijeti i ime ove žene, jer stvarno ne znam da li je do nje..ili je do nečije pošte, ne znam tko je kriv....Ali ja znam da ako mi je u interesu nešto prodati, ako npr. moj kupac nije dobio ono što sam poslala, lijepo bih rekla: Želite li povrat novca ili da šaljem drugi paketić sjemena ili bilo što što je isti/a naručio/la od mene...Nije li to fer? ErmmQuestion

/QUOTE] 

Tu se slažem s tobom, naravno da je to trebala ispraviti bila to njena pogreška ili ne. I sama prodajem povremeno na Njuški i dosada nisam imala problema, kao ni moji kupci. No, to je išlo hp expressom, jer su bili paketi u pitanju.

Ne kužim što mi se događa s ovom porukom? Čudno izgleda. Već je triput ispravljam Wacko

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 20:09
 Bugice,  kontaktirala je ona mene, ali se pravila blesava, tipa: " Kako niste ništa dobili, još prekjučer sam vam poslala ?" Rekla sam da ću još malo pričekati i da joj još javim..No ni dan danas moj paketić nije došao kući...A sad jedna totalno drukčija priča...naručila sam božure preko Ebaya, nakon mjesec dana nedolaska istih..Kontaktirali smo sellera....Čovjek je odmah pitao da li da vrati novce ili pošalje drugu pošiljku. Naravno tražila sam pošiljku koja je došla u roku tjedan do dva...To ja zovem super prodavačem ! Tome je sigurno jako stalo i do svojih kupaca i onog još važnijeg, ugleda. smile186 Skidam kapu za ovakvog prodavača..smile211

Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 20:43
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Bugice,  kontaktirala je ona mene, ali se pravila blesava, tipa: " Kako niste ništa dobili, još prekjučer sam vam poslala ?" Rekla sam da ću još malo pričekati i da joj još javim..No ni dan danas moj paketić nije došao kući...A sad jedna totalno drukčija priča...naručila sam božure preko Ebaya, nakon mjesec dana nedolaska istih..Kontaktirali smo sellera....Čovjek je odmah pitao da li da vrati novce ili pošalje drugu pošiljku. Naravno tražila sam pošiljku koja je došla u roku tjedan do dva...To ja zovem super prodavačem ! Tome je sigurno jako stalo i do svojih kupaca i onog još važnijeg, ugleda. smile186 Skidam kapu za ovakvog prodavača..smile211

To se zove pravi prodavač. I takvi bi svi trebali biti, uključujući i naše domaće. Najlakše se pravit lud Confused i nedopustivo je na takav način pobrat tuđe novčiće, ma koliko mala cijena bila. Zna se kak se to zove... 

monstera, pozdrav od mene za danas, malo mi fitnessa slijedi - lopatanje, MM radi popodne i nema šanse da uđe autom u garažu ako dečki i ja ne počistimo - ima 25 cm snijega...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 341342343344345 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,656 sekundi.