Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 342343344345346 381> |
Korisnik | |
gostovic ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro veče, drage curke najprije pozdravljam haskybucu i moram reći da sam od nje kupila prvoklasan češnjak, nešto sam posadila, a nešto još papamo..inače, i ja dosta toga kupujem i preko njuškala i aukcija i tako sam došla do xenne odnosno silvek koja je jako draga, stalno čitam njen biovrt, a i bila je i na televiziji, piše članke i jako je aktivna u promicanju biovrta i zdrave hrane. Napravila sam i enzim i mogu reći da za sada dobro vrije, plin se baš jako stvara, ne miriši loše i mislim da ce biti OK. Jedva čekam da prođe tri mjeseca i da ga isprobam. Puno sam naučila od svih vas na ovom forumu.. i da, skoro sam zaboravila, danas sam dobila i sjeme starih sorti rajčica od gđe Trudi, ako se sjećate - bila je Vrtlarici... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ja sam se danas doslovce ubila lopatanjem, ne znam kako sam uspjela doći u kuću.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Hvala :) Meni će biti najveća sreća i pohvala ako vi dobijete za par mjeseci svojim trudom pravi kvalitetan Cesnjak ;) Od srca vam to želim ;) Nadam se da ćete svakako kada dođe vrijeme za to napraviti novu temu sa skikucama svoga vrta :) |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Večer svima, vidim radi se marljivo i skuplja sjeme. Odlično, svi smo pomalo vrijedni, treba iskoristiti ove zimske dane, pa imamo više vremena za biljčice u proljeće. Sad vas lijepo pozdravljam i želim laku noć - užasno sam umorna od današnjeg snježnog dana |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Cvijetak od povrca! Jel to tvojih ruku djelo?! Ajama, nevjerovatna si!
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ma jok moje.slika je sa jednog drugog foruma,a odande vjerojatno sa net-a
|
|
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ajči, ovo je baš zgodno !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
mene zvali iz poljoapoteke, stigao je moj narucenii wheel hoe
![]() Sad samo posegnuti u dzep i otici po njega ![]() |
|
![]() |
|
bucka sad zbogom motika
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Samo se vi cure zezajte;-)
ja cu na klupu u hlad pijuckati capuccino a moj whell hoe ce raditi;-) uzela sam onog s pogonom ;-) |
|
![]() |
|
gostovic ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 77 |
huskybucka, hoćete li nam staviti sliku, baš me zanima kako izgleda...
|
|
![]() |
|
Eto ga na sad..a onda će svima biti čudno kad postanemo svi ko mali ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nemojte me puno cimati još ću nagovoriti MM da mi to napravi.....Ili možda čak i kupi.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Arazmancic od povrca mi je majestetisch , bez obzira na to tko ga je napravio !
![]() |
|
![]() |
|
Ma nije valjda tako strašno ? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hehe,eh moj muz je takav da sam svijecom trazila ne bi boljeg nasla :-)
On me tjerao od kad smo vidjeli whell hoe u poljoapoteci da ga kupim :-) Jadnik nije svjestan da je najezio kad stigne :-) Hehe Uslikam cure cim odem po njega ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 342343344345346 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |