Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 342343344345346 381>
Korisnik
Poruka
gostovic View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 77
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gostovic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 22:11

dobro veče, drage curke

najprije pozdravljam haskybucu i moram reći da sam od nje kupila prvoklasan češnjak, nešto sam posadila, a nešto još papamo..inače, i ja dosta toga kupujem i preko njuškala i aukcija i tako sam došla do xenne odnosno silvek koja je jako draga, stalno čitam njen biovrt, a i bila je i na televiziji, piše članke i jako je aktivna u promicanju biovrta i zdrave hrane. 

Napravila sam i enzim i mogu reći da za sada dobro vrije, plin se baš jako stvara, ne miriši loše i mislim da ce biti OK. Jedva čekam da prođe tri mjeseca i da ga isprobam. 

Puno sam naučila od svih vas na ovom forumu.. i da, skoro sam zaboravila, danas sam dobila i sjeme starih sorti rajčica od gđe Trudi, ako se sjećate -  bila je Vrtlarici... 

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2014 u 22:23
Originalno poslano od člana bugicaza5 bugicaza5 napisao:

To se zove pravi prodavač. I takvi bi svi trebali biti, uključujući i naše domaće. Najlakše se pravit lud Confused i nedopustivo je na takav način pobrat tuđe novčiće, ma koliko mala cijena bila. Zna se kak se to zove... 

monstera, pozdrav od mene za danas, malo mi fitnessa slijedi - lopatanje, MM radi popodne i nema šanse da uđe autom u garažu ako dečki i ja ne počistimo - ima 25 cm snijega...

Ja sam se danas doslovce ubila lopatanjem, ne znam kako sam uspjela doći u kuću....Deadsmile118 krepana sam i svaka me i najmanja kost boli....OuchOuch

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2014 u 07:28
Originalno poslano od člana gostovic gostovic napisao:

dobro veče, drage curke

najprije pozdravljam haskybucu i moram reći da sam od nje kupila prvoklasan češnjak, nešto sam posadila, a nešto još papamo..inače, i ja dosta toga kupujem i preko njuškala i aukcija i tako sam došla do xenne odnosno silvek koja je jako draga, stalno čitam njen biovrt, a i bila je i na televiziji, piše članke i jako je aktivna u promicanju biovrta i zdrave hrane. 

Napravila sam i enzim i mogu reći da za sada dobro vrije, plin se baš jako stvara, ne miriši loše i mislim da ce biti OK. Jedva čekam da prođe tri mjeseca i da ga isprobam. 

Puno sam naučila od svih vas na ovom forumu.. i da, skoro sam zaboravila, danas sam dobila i sjeme starih sorti rajčica od gđe Trudi, ako se sjećate -  bila je Vrtlarici... 

Hvala :)
Meni će biti najveća sreća i pohvala ako vi dobijete za par mjeseci svojim trudom pravi kvalitetan Cesnjak ;)
Od srca vam to želim ;)
Nadam se da ćete svakako kada dođe vrijeme za to napraviti novu temu sa skikucama svoga vrta :)
Na vrh
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2014 u 22:49

Večer svima, vidim radi se marljivo i skuplja sjeme. Odlično, svi smo pomalo vrijedni, treba iskoristiti ove zimske dane, pa imamo više vremena za biljčice u proljeće.

Sad vas lijepo pozdravljam i želim laku noć - užasno sam umorna od današnjeg snježnog dana LOL 

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 09:00
drage moje povrtlarice evo jedan mali aranžmančić za bolje raspoloženje

-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
kacunak View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kacunak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 09:17
Cvijetak od povrca! Jel to tvojih ruku djelo?! Ajama, nevjerovatna si! Clap
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 09:19
ma jok moje.slika je sa jednog drugog foruma,a odande vjerojatno sa net-a
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Siječanj 2014 u 09:36
 Ajči, ovo je baš zgodno ! smile71
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 12:11
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 12:51
mene zvali iz poljoapoteke, stigao je moj narucenii wheel hoe Smile
Sad samo posegnuti u dzep i otici po njegaEmbarrassed
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 13:59
bucka sad zbogom motika
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 14:02

smile96

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 18:19
Samo se vi cure zezajte;-)
ja cu na klupu u hlad pijuckati capuccino a moj whell hoe ce raditi;-)
uzela sam onog s pogonom ;-)
Na vrh
gostovic View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gostovic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 20:38
huskybucka, hoćete li nam staviti sliku, baš me zanima kako izgleda...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 20:42
  Eto ga na sad..a onda će svima biti čudno kad postanemo svi ko mali Pigsmile156manjak fizičkog napora, klopa bez granica i kg idu gore same od sebe....smile96

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 20:43

Nemojte me puno cimati još ću nagovoriti MM da mi to napravi.....Ili možda čak i kupi....smile42smile96

Na vrh
gostovic View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gostovic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 20:54
smile155kod mene bi bilo ovako da kažem mužu za whell hoe,a da prije nemam barem nekoliko mjeseci priprema...
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 21:08
Arazmancic od povrca mi je majestetisch , bez obzira na to tko ga je napravio !    
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2014 u 21:27
Originalno poslano od člana gostovic gostovic napisao:

smile155kod mene bi bilo ovako da kažem mužu za whell hoe,a da prije nemam barem nekoliko mjeseci priprema...

Ma nije valjda tako strašno ? smile96

Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2014 u 06:50
Hehe,eh moj muz je takav da sam svijecom trazila ne bi boljeg nasla :-)
On me tjerao od kad smo vidjeli whell hoe u poljoapoteci da ga kupim :-)
Jadnik nije svjestan da je najezio kad stigne :-)
Hehe
Uslikam cure cim odem po njega
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 342343344345346 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,750 sekundi.