OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 343344345346347 374> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svaka ti čast na trudu
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kaj bi pretjerala sa slikama - meni tvojih slika nikad dosta ![]() Prekrasno si to sredila. Stvarno si živa volja, trebalo je ukopati tako velike tegle u tako malo zemlje ![]() Svaka ti čast, oduševljena sam! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
kod tebe je stvarno lijepo,uživala sam u tvom kamenju i cvijeću.
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Svaka čast baš si vrijednica!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Ima Anastazija pravo, niš nisi pretjerala sa slikama, znaš da svi uživamo u virkanju u tuđe rvtove. Naročito mi kontinentalci u vaše morske. Lijepo slažeš novi eksperimentalni kamenjar, sviđa mi se bilje u njemu, ali slime mi cure kad vidim rastresitu zemlju. U njoj mora sve uspjevati. Hoćeš ukomponirati i malo autohtonog bilja, kadulje, lavande ...? Po otocima ima prekrasnog samoniklog bilja.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš sam uživala u tvom novom kamenjaru! Otkako sam doselila u Slavoniju kamenje mi je još ljepši ukras u svakom vrtu!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Otok, i da staviš tisuću slika, ne bi pretjerala. Čak što više, ja sam ti zahvalna što nam daješ mogućnost ,da uživamo u toj nesvakidašnjoj i nestvarnoj ljepoti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E, neka ste se malo pentrale. Još da je svaka složila po jedan kamen, već bi sve bilo gotovo.
Mali kaktus - imaš dobro oko. A baš sam mislila da sam dobro zakamuflirala teglice sa kaktusima i da se ne vide ![]() Anastazija - u teglama su samo kaktusi, sve ostalo je u zemlji, a da je bilo teško iskopati rupe među kamenjem - to je istina. Anabistrica - ima već i sada, a bit će tu još nekog bilja iz prirode. Iako u prirodi ne možeš naći ni lavandu ni ružmarin, ali ima kadulje, smilja, origana, majčine dušice .... A i većina seduma je iz prirode, i vinka je iz šume. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ovaj dio tvog vrta, na kojem si poslagala teglice s kaktusima, i moram reči femonenalno zakamuflirala tegle kamenjem, bit će prelijep !! I taj dio vrta pretvaraš iz paćeta u divnog labuda !!! Pa se onda opet ćudi zašto toliko slinilo po tvojem vrtu !!
A sa uputama za cikasicu si me jako rastužila, pa tko će toliko čekati, ok, moram je maknuti sa oka, pa možda me obraduje i prije vremena koje si spominjala !! Lijepi pozdravčić ti ostavljam, a kišicu ti želim, samo tu i tamo, kad ti poželiš, a ne kada se uhvatiš u koštac sa nekim velikim poslom koji ti kišica prekine !! Al, imala si vremena odmoriti se kod pada, i još više prionuti posliću !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek je k tebi lijepo zavirirti jer je nepresušna energija kojom osvajaš i vrt ali i nas...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
vec sad je prekrasan kamenjar ,a kad se jos razraste bit ce među top kamenjarima na forumu
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
divno si to zamislila i uradila,zaista je uživanje pentrat se kod tebe,ma eto za nas sve još lijepog vrta,zaista si vrijedna
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
kad sam vidila onaj tvoj kamenjar sjetila sam se kako je bilo prije 28 god zemljiste koje smo kupili .stara kamena kuca i dvoriste puno kamenih stijena..bagerima smo vadili kamen i psolje kupili 17 kamiona zemlje ,al đžabe i dan danas kad kopam znam udarit u kamen ..sad bi volila vratit one stijene ,jer ovaj tvoj kamenjar me odusevio ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Joooj, kako to dobro izgleda.....ajme, sad ću morati još češće virkati u tvoj vrt i brdašce, fantastično
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Znala sam da ces ti to pretvoriti u divan kamenjar,a da sam blize rado bi dosla na radnu akciju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Poslovi u brdu-kamenjaru su gotovi, malo sam zapustila ovaj najniži vrtić.
Situaciju su spasili tulipani, sad su i oni pri kraju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Da nije bilo ove slike, ne bi ni znala da je moj mali crvenolisni javor preživio, manji je od tulipana, ali valjda će narasti ![]() Tu je i ova prelijepa Jagodina perunika ![]() Počela je cvjetati i ova lavanda (počupat ću travu, nisam stigla) ![]() Ovi mali bijeli cvjetići cvali su na jesen, a sad cvatu ponovno. Ne znam točno što je to, nalik su na krizanteme, ali su jako mali grmići. ![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
jako lijepo ,ne primjecuje se da su tlipani pri kraju sjajno izgledaju
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
tulipani su ti krasni pogotovo onaj bijeli sa zlenkastom prugom,ali proširenje tvog vrta uspiješno provodiš
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Nebih ništa izdvajala sve mi je lijepo.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 343344345346347 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |