Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 66> |
Korisnik | |
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gogić, tvoja stazica u vrtu mi je najljepše šetalište...
Iako poznajem dosta cvijeća, ovaj razbarušeni cvijetak mi je nešto posve novo, nepoznato... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ovaj vikend sam kosio travu, "ratujući" sa učestalim pljuskovima.
Većinu vremena sam posvetio sadnji presadnica u vrt, bašču i u lonce.
Dobar dio presadnica sam uzgojio sam, a nekih 40tak sadnica sam u subotu kupio na pijacu. Imao sam sreće: čovjek prodavao jeftino, samo da proda. Kuna komad.
![]() 1. pogled u friško pokošeni ružičnjak
![]() ![]() Sadnja u lonce:
![]() ![]() Cijelu situaciju oko sadnje nadgledala je moja mala princeza:
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Veeeelika površina i sve usklađeno ,zeleno i cvjetno,a cvjeća za teglice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe uvijek krasni prizori.
A kupovina po kuna komad - stvarno isplativa |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
No, to je gotova repotraža????
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam skoro kosila,a koliko vidim opet moram
![]() Lasta i jeste princeza ![]() vrt kao i uvjek divan i uredan ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Princeza je preslatka, vrt sve ljepši, a ovaj sklad je savršen!
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala svima!
Sad sam se sjetio, pa da napomenem:
One ruže, što su u svakom drugom paketu imale po dvije sadnice, su katastrofalno loše. Svaka druga se osušila.
Kupio sam kasnije neke jeftine sadnice ruža uvezene iz Srbije. Bile su nabacane onako u nekoj košari u shoping centru i koštale su 7 kuna.
Te sadnice su savršene, rastu kao sumanute. Sreća da sam ostavio deklaraciju da iduće godine znam od koga da kupim sadnice.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim da je netko bio vrijedan ovog vikenda bez obzira na vrijeme!
Na slici prepoznajem karanfiliće kakve imam i ja i miriši sve do mene!
Pokaži nam molim te koju slikicu nakon sadnje u one silne lončiće!
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Uz svu ljepotu ja ću se popiknuti na dvije: svježe pokošeni travnjak i one mirisne roza karanfiliće!
![]() ![]() A slika repića....Bar je kitnjast. Kad meni tako ostane od našeg Spotija, brišem sliku jer i nema rep!
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasno kao i uvijek
![]() Blago tebi kad si mogao kositi, moj je travnjak previše gust pa se vlaga duže zadržava, a košnja u tim uvjetim šteti kosilici pa ću radije pričekat još jedan dan da se dobro posuši. Bravo za povoljnu kupnju, da se bar kod nas neko sjeti tako malo ponizit cijene... |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Gogo,meni se od sveg najviše sviđa Lastica,ima tak nekaj milo u sebi!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Je, a kako je to sve izgledalo dok se posadilo??? Fotke sa stolcima i tačkama su ti ko iz neke BBC-ove serije o vrtlarstvu. A Lasta i ja ćemo se valjda jednom sresti pa da joj onda kažem što mislim o njoj.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
O, hvala! Ako u pohvali stoji BBC, onda mi je pohvala posebno draga.
Srest ćete se jednom, ne brini
![]() Nisam uspio slikat posađene biljke zbog kiše. Možda danas nađem vremena za fotkanje pa ću sutra objavit slike.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Strpljivo čekam
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
I ja! I redovno pratim!
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
ima nas još...
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dok čekamo predložila bih ti nešto za uredno pokošeni travnjak. Tvoje vješte ruke lako bi složile ovaj lijepi i originalni otočić
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Dugo te nisam posjetila, ali vidim da ne popuštaš. Imanje ti je sve ljepše i ljepše. Kad smo kod BBC-a, baš me zanim kako bi izgledalo da se natječeš. Ne znam da li si gledao tu seriju, dva vrtlara amatera bi dobila po komad zemlje, sadnice i pribor i jedan dan da to srede. Nislim da bi daleko dogurao. A da li Lastica ima tako mekanu i svilenkastu dlaku kao izgleda na slikama?
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |