moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 333435 |
Korisnik | |
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Tu je, tu je...
![]() ![]() Šafrani i irisi su prvi "dali boju"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedni od najlepših, po mom mišljenju, razlikuju se za nijansu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Timiijan fino izgleda sa nijansom ružičaste
![]() Eranthus, malen ali zanimljiv jer cveta među prvima
![]() Posle njih staza polako postaje zanimljiva
![]() ![]() Kukurek u ovoj boji ,od Tije, cvetao po prvi put i podsetio me na proleće kada su mi došli
![]() ![]() onaj šumski, zeleni, u zasenku
![]() "Divljakuše", mirišljave kako im i dolikuje
![]() Prošlogodišnje primule presađene u baštu, lepo prezimele i cvetaju krupnim cvetovima
![]() ![]() i ove po precvetavanju im se pridružuju
![]() Tussilago farfara, nežni planinski cvetić odomaćio se u gradskoj bašti
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
savrsene slike prelijepog cvijeca
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prekrasno proljetno cvijeće |
|
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Mimar, u tvom vrtu pravi proljetni ugođaj, sivilo pomalo nestaje i ustupa mjesto sarenilu. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasan početak proljeća sa još ljepšim slikama.Baš sam uživala.
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Joj, Mimar, kod tebe sve rascvjetano, sve prekrasno (kao i uvijek), a kod nas u Slavoniji još uvijek snijega, sve je tako usporeno, kao da nikad neće stići to proljeće!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Proljeće je pokucalo na velika vrata kod tebe, sve je preljepo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 333435 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |