Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Cvita, ma zamisli da sam kupila novi mislila bi kao imam japansku ružu i božur.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jučer kiša i magla kao da nismo u Dalmaciji, a danas prekrasno vrijeme, nisam puno radila, samo sam nešto pospremala ako dođu gosti u apartman, da im sve bude cvjetno.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
prekrasno
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
MARKEZIT ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 301 |
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kamene posude - pa gdje ih više izvlačiš. Jedan posebnija od druge!
Što su zi na prvoj i četvrtoj slici one bijeli cvjetići. Je li to njevica ?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivno Lantana, gosti se kod tebe neće osjećati samo cvjetno nego rajski! Haven, I am in haven!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hoya oni mali bijeli grmići su alissumi (ima ih bijelih i pavih), toga se toliko rasijalo da ih ima svugdje i po travi i u svakoj rupi, ali cvatu cijelu zimu, moram ih guliti jer bi ugušili ostalo cvijeće. Kad ocvatu onda ih pošišam i opet iza ljeta procvjetaju.
Ovih kamenica imam 6, 3 okrugle kao vaze i 3 četvrtaste. Korijenko, moram priznati da se gosti oduševe kad dođu, pogotovo u ovaj apartman gdje imaju ovu veliku treasu i ovaj vrt ispred, samo što nema baš najava za ovu sezonu. Hvala svima ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana kod tebe je ljetooooooo....
Cvijeće i vrtovi...a što drugo reći, već da je prekrasno!!!
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
lantana kod tebe je sve rascvjetano, a u kombinaciji s kamenom mene ostavlja bez daha.
Dovukla sam i ja sebi jedan nepravilnog oblika s otoka, za početak jedan za lođu da MM ne bude naglo, ali mislim da će uskoro doći barem još jedan.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantana, ako ovaj tvoj raj na zemlji ne privuče turiste, onda stvarno ne znam što će, kod tebe je prekrasno, uredno, maštovito, ma nemam riječi
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Otok, o tome sam si danas razmišljala kada sam gledala ove slike.
Da nemamo kuću na moru, ja bih je već sigurno kontaktirala....
Mislim da bi to za mene bio pravi odmor, prekrasno cvijeće, prelijep pogled i još k tome moreeeee....
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Au Lantana nisam bila dva dana i ti me pravo iznenadiš, pravo iznenađenje i kako bi ja tu voljela biti među tim cvijećem ,stvarno si me oduševila. Svaka čast
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Svaki put sve ljepše slike!
|
|
![]() |
|
Hvala vam svima, ovih dana samo piturajem (frbam) i tu i tamo bacim pogled na vrt i pomislim kako bi bilo bolje u vrtu, ali i ovo se mora. U pauzi sam ipak malo pršetala i slikala neke nove cvjetiće u mom vrtu.
Šumska ivica ![]() Irisi ![]() Armeria maririma ![]() Zvjezdasti tulipan ![]() Forzicija ![]() Gazanije su opet krenule i cvjetat će sve do zime ![]() ![]() Majčina dušica ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koje divote
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opet bez teksta
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
lantana
daj mi na pp pošalji gdje imaš apartmane
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
majčina dušica već u cvatu ... Armeria maririma - nešto prekrasno P.S. paket krenuo - mi se čujemo!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |