Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 56> |
Korisnik | |
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A sve bi bilo odlično da sam uzela pravi prah odma. Uffffffff
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
i s pravim prahom i nepravim...kutijica je savršena..da nam nisi sve ovo ispričala, ja ne bi skužila..uvijek postoji odsjaj od blica...
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
e da znaš da sam pomislila na tebe kad je saara rekla da ima narudžbu...e je ovaj svijet selo malo....
Lijepa mi je i ta druga lavanda i napravno ona crna krasota koja te namučila a ipak je jako lijepa.
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Anđelka...ova rečenica se sad već dugo provlači kroz postove. draga ako želiš ja te pozivam u svoj skromni dom i rado ću zajedno s tobom napraviti jedan rad ili dva svejedno pa da vidimo što to tebe muči...ako si zainteresirana pošalji mi pp.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
pa znaš.. mislim da samo ja imam kćer imenom Lavanda
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ej tetice fala vam. Duda nekako se meni neugodno potpisivat, ali možda imaš pravo. Eto potpisat ću ti Klimta ako ikad stigne ona kutija. Bila sam i jučer još je nema.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
nema žurbe draga kad stigneš stigneš
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
menije kutijica savršena ma što god ti o njoj mislila...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
čuj draga ona crna kutijica po kojoj pljuckaš...ni tak loša ..pazi motiv je onak malo hipijevski(mislim iz onog doba dijeca cvijeća)i sa ovom doradom si joj dala štiha iz onog vremena tak da izgleda staro ima tvoj tajo pravo..nije za moj ukus al kutijica je ok
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Meni se kutijica sviđa i ja uopće ne vidim tu greškiocu koju ti vidiš..i meni izgleda kao odsjaj od blica.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Saara molim te reci mi koji točno cracke lak koristiš i gdje ga kupuješ?Jako mi se sviđa kako to izgleda na tvojim radovima.Do sada nisam kupovala dvokomponentni pa nemam iskustva.Sljedeći tjedan prolazim kroz Zg i otišla bi ga kupiti
![]() |
|
![]() |
|
Koristim iz Lumosa medium dvokomponentni lak od Stamperie
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Hvala Saara,informacija zlata vrijedna.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kutijice su prekrasne!
|
|
![]() |
|
Evo nova. Ne da se slikat dovoljno dobro. Ne znam vam je baš fotografijom dočarat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Saara prekrasna je i preslatka.Mali bombončić
![]() Dobro se vidi,bolje je na bijeloj podllozi.Mislim da svi imamo taj problem s ffotografiranjem.Kutijice koje sam jučer stavila u stvarnosti izgledaju ljepše a tu su mi ispale nekako anemične,
Ali na fotki se nekada i ne vidi neka greškica pa to zna biti i prednost
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
dooobraaaa! meni se baš sviđa jako!
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
saara radovi su ti prekrasni!!! eto, samo to cu reci jer nemam rijeci!! zbilja ljepo, maštovito i raznoliko
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |